DJ KUTAK...

E ko sve danas pusta muziku...ccc

Opet mi nije jasno zašto ti je bitan vanjski izgled?

Kada pogledaš neke vrhunske DJ-eve koji su tako fensi da bi ih na ulici samo popreko pogledao, a puštaju sjajnu muziku. Tiga recimo.
Onda imaš dosta njih koji imaju takvo gej ponašanje da ti se povraća kad ih slušaš da pričaju, ali kad stanu za gramofone pošalju te na nebo. Tipa Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Sven Väth...

Mislim da bi trebao više da se koncentrišeš na zvuk nego na izgled. Ja gotivim elektroniku i iz tog razloga što je neutralna i ruši barijere. Na ulici ćeš prepoznati i repera i metalca i narodnjaka...., ali uživaoca elektronske muzike teško, osim po ogromnim slušalicama koje nose na glavi, kao ja na primer:D.
Uživaj i pusti druge da uživaju. Svako ima svoj način.

Kada pogledaš neke vrhunske DJ-eve koji su tako fensi da bi ih na ulici samo popreko pogledao, a puštaju sjajnu muziku. Tiga recimo.
Onda imaš dosta njih koji imaju takvo gej ponašanje da ti se povraća kad ih slušaš da pričaju, ali kad stanu za gramofone pošalju te na nebo. Tipa Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Sven Väth...

Mislim da bi trebao više da se koncentrišeš na zvuk nego na izgled. Ja gotivim elektroniku i iz tog razloga što je neutralna i ruši barijere. Na ulici ćeš prepoznati i repera i metalca i narodnjaka...., ali uživaoca elektronske muzike teško, osim po ogromnim slušalicama koje nose na glavi, kao ja na primer:D.

Nema potrebe za svadju na ovoj temi...
Imas svoje misljenje a ja svoje...Forum i jeste razmena misljenja...
Aj opustimo se uz dobru muziku jer je to cilj ove teme...
Poz Sunce

Mislim da bi trebao više da se koncentrišeš na zvuk nego na izgled. Ja gotivim elektroniku i iz tog razloga što je neutralna i ruši barijere. Na ulici ćeš prepoznati i repera i metalca i narodnjaka...., ali uživaoca elektronske muzike teško , osim po ogromnim slušalicama koje nose na glavi, kao ja na primer:D.

Apsolutno.
Ovo boldovano ti je dobro recheno. :]
Meni je npr dosta bitna i tehnika.
Ne volim kada dj samo prevlachi crossfader levo-desno i usudjuje se da seb nazove tako.
Ima bre da radi do kraja. :]

@Iwan
Ovih dana cu videti kod jednog lika, izgleda da ima dosta kojekakvog krsha, od zvucnika, linija, pojacala i gluposti, prenesheno preko grane, pa mogu da ti javim ako neshto iskrsne dobro . . . ;););)

8699-488.jpg

17638_2.jpg

ghettoblaster.jpg

fusepresentsadambeyer.jpg

Label: Music Man Records
Released: 19 May 2008
Genre: Electronic
Style: Techno, Minimal, Tech House

Tracklist:

01. Patrik Skoog - Jack is Back
02. Joel Mull - Coconest
03. Mauro Picotto - Flashing
04. Mute - Glitch Yourself (Man-d.a Goldseries Reprise)
05. Martinez - Expander
06. Lem - Wordless
07. Braincell - Absorb (Grindvik Remix)
08. Christian Smith & John Selway - Total Departure
09. Zahn - Anti-gray (Joel Mull's White Mix)
10. Schneider & Galluzzi - Albertino
11. Anton Pieete - New Wave Mothers
12. 76-79 - Six Ten
13. Museum - She Was Asking For It
14. Kyle Geiger - Identity Crisis
15. Jackmate - Boots
16. Pedro Trotz - Soller
17. Paco Osuna - Orbeat
18. D'julz - Just So You Know (2000 & One Remix)
19. Acid Circus - Reduxtion (Agaric Remix)
20. Maetrik - Choose Your System
21. Patrik Skoog - Good Machine
22. Mathew Jonson - Marionette (Adam Beyer Remix)

http://rapidshare.com/files/114294654/Adam_Beyer_-_Fuse_Presents_Adam_Beyer__MMCD032_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/114295682/Adam_Beyer_-_Fuse_Presents_Adam_Beyer__MMCD032_.part2.rar

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Back