DJ KUTAK...

Dj hell,Lcd sound system(znaci extremno cool),Chic..i jos pun k..c ostalih....
a party je Beck'sperience spring special....30 i 31 maj.u 22 h..plato ispred muzeja savremenih umetnosti na Uscu......Novi Bg. enjoy ko moze....ja necu moci ...u pic.m. :-)

U pravu si...Sad sam nasao na netu...
*** ne mogu ni ja:(
v73096p0.jpg

Poslednja izmena:
DJ Hell...
Imam tu predrasudu... Previshe smesho ime, ne bih otishao samo njega da slusham.
Poznajem neke ljude koji bi sebi dali takvo umetnichko ime...
DJ Hell....
Smeshno.
Mozda josh jedan Atomix style....

E jel si bio na Chemical Brothers-ima u BG-u?
To je bio najbolji dogadjaj u BG-u sto se tice ozvucenja i rasvetle...
Pogledaj ovu sprdnju...
http://de.youtube.com/watch?v=UdFrICEhu2U&feature=related

Pa prvo sto ovde treba uraditi jeste razdvojiti produkciju i dj-ing jer su to dve potpuno odvojene stvari .
Produkcija je proces stvaranja muzike , i producent ne moze biti svako a da ne govorimo koliko je godina potrebno postati ime u tom poslu.
Shto se tice dj-inga nema tu neke velike filosofije , uhvatiti beat, ubaciti neki efekat ili sempl . Taj tehnicki deo je danas umnogome olaksan zahvaljuci nizu hardverskih i softverskih resenja , uzmimo samo na primer grdosiju Xone : 3d povezan sa Abletonom .
Ono sto po meni odlikuje dobrog dj-a pored naravno podrazumevanih tehnika je taj muzicki deo , odnosno izbor numera i kompozicija koje pusta , jer u krajnjem slucaju dj-evi su i promoteri muzike .
Moj omiljeni dj i definitivno jedno od legendarnih imena tehno/trance muzike je Sven Vath , do sad po meni najkompletniji dj , covek koji u svaki novi set unosi nesto novo , a posebno emocije sto sam retko video kod drugih dj-eva .
Od ostalih imena napomenuo bih Tiesta , Paul Van Dyka , Adam Beyera , Fatboy Slima , Yoji Biomehaniku , Aleksandra Kowalskog a od nasih :think: , pa mislim da nijedan nije vredan pomena ...

fusepresentsadambeyer.jpg

Label: Music Man Records
Released: 19 May 2008
Genre: Electronic
Style: Techno, Minimal, Tech House

Tracklist:

01. Patrik Skoog - Jack is Back
02. Joel Mull - Coconest
03. Mauro Picotto - Flashing
04. Mute - Glitch Yourself (Man-d.a Goldseries Reprise)
05. Martinez - Expander
06. Lem - Wordless
07. Braincell - Absorb (Grindvik Remix)
08. Christian Smith & John Selway - Total Departure
09. Zahn - Anti-gray (Joel Mull's White Mix)
10. Schneider & Galluzzi - Albertino
11. Anton Pieete - New Wave Mothers
12. 76-79 - Six Ten
13. Museum - She Was Asking For It
14. Kyle Geiger - Identity Crisis
15. Jackmate - Boots
16. Pedro Trotz - Soller
17. Paco Osuna - Orbeat
18. D'julz - Just So You Know (2000 & One Remix)
19. Acid Circus - Reduxtion (Agaric Remix)
20. Maetrik - Choose Your System
21. Patrik Skoog - Good Machine
22. Mathew Jonson - Marionette (Adam Beyer Remix)

http://rapidshare.com/files/114294654/Adam_Beyer_-_Fuse_Presents_Adam_Beyer__MMCD032_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/114295682/Adam_Beyer_-_Fuse_Presents_Adam_Beyer__MMCD032_.part2.rar

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:worth::worth::worth::worth:
Hvala ti kao Bogu!

DJ Hell...
Imam tu predrasudu... Previshe smesho ime, ne bih otishao samo njega da slusham.
Poznajem neke ljude koji bi sebi dali takvo umetnichko ime...
DJ Hell....
Smeshno.
Mozda josh jedan Atomix style....

Tu si u pravu...lose mu je ime...
Kao klinci kad daju imena...

Pravo ime DJ Hell-a je Helmut. Zbog toga takav nadimak.
Inače, on je tako dobar DJ da ni sam sebi nisam mogao da verujem. Gledao sam ga u oktobru prošle godine i iskreno nisam očekivao ništa spektakularno. Naprotiv, ono što sam dobio je bilo van svake konkurencije. Lagano ulazi u top 5 žurki na kojima sam bio. Rezultat je taj da ću ga ponovo gledati za petnaestak dana, taman sebe da počastim za rođendan :mrgreen:. Iskreno, najiskrenije i najsrdačnije vam preporučujem da odete i odslušate ga. Ko voli malo žešći Electro zvuk uživaće bez sumnje.

I u Psy-u postoji čitav niz "smešnih" imena. Npr. Space Cat ili Alien Project, pa niko ne sumnja u njihov kvalitet.

Moj omiljeni dj i definitivno jedno od legendarnih imena tehno/trance muzike je Sven Vath , do sad po meni najkompletniji dj , covek koji u svaki novi set unosi nesto novo , a posebno emocije sto sam retko video kod drugih dj-eva .

Iako obozavam Svena, moram reci da je on prosecan DJ po pitanju tehnike. On je zabavljac, "pustac" sto i sam priznaje...
Nazalost, i on je usitnio, nije to vise onaj stari Sven frik.
Sto se tice tih novina... Da i ja imam ekipu koja mi juri naslove, imao bih setove poput njegovih. Njegova najveca vrlina je sto u setu fantasticno spaja razliciti stilove. Tu je jedinstven.

@ Dete Sunca

Bice jos mixeva... Kazi sta zelis. ;)

Poslednja izmena:
Pravo ime DJ Hell-a je Helmut. Zbog toga takav nadimak.
Inače, on je tako dobar DJ da ni sam sebi nisam mogao da verujem. Gledao sam ga u oktobru prošle godine i iskreno nisam očekivao ništa spektakularno. Naprotiv, ono što sam dobio je bilo van svake konkurencije. Lagano ulazi u top 5 žurki na kojima sam bio. Rezultat je taj da ću ga ponovo gledati za petnaestak dana, taman sebe da počastim za rođendan :mrgreen:. Iskreno, najiskrenije i najsrdačnije vam preporučujem da odete i odslušate ga. Ko voli malo žešći Electro zvuk uživaće bez sumnje.

I u Psy-u postoji čitav niz "smešnih" imena. Npr. Space Cat ili Alien Project, pa niko ne sumnja u njihov kvalitet.

Mogao je da se nazove i Hel.
Nebitno.Zato sam i napomenuo da je predrasuda.
Slushao sam malo danas, dobar elektro zvuk, moglo bi da se ode na zurku, ali i dalje mislim da je ime krajnje debilsko.

Pa prvo sto ovde treba uraditi jeste razdvojiti produkciju i dj-ing jer su to dve potpuno odvojene stvari .
Produkcija je proces stvaranja muzike , i producent ne moze biti svako a da ne govorimo koliko je godina potrebno postati ime u tom poslu.
Shto se tice dj-inga nema tu neke velike filosofije , uhvatiti beat, ubaciti neki efekat ili sempl . Taj tehnicki deo je danas umnogome olaksan zahvaljuci nizu hardverskih i softverskih resenja , uzmimo samo na primer grdosiju Xone : 3d povezan sa Abletonom .
Ono sto po meni odlikuje dobrog dj-a pored naravno podrazumevanih tehnika je taj muzicki deo , odnosno izbor numera i kompozicija koje pusta , jer u krajnjem slucaju dj-evi su i promoteri muzike .
Od ostalih imena napomenuo bih Tiesta , Paul Van Dyka , Adam Beyera , Fatboy Slima , Yoji Biomehaniku , Aleksandra Kowalskog a od nasih :think: , pa mislim da nijedan nije vredan pomena ...

Pa nisi nam nista novo rekao...Znamo mi to...
Ne znam sto si pomislio suprotno...
Za Paul-a i Fatboy-a se potpuno slazem...
I

Za Psy su normalna takva imena...I to nije toliko smesno i cudno...Tu je fazon svemir,galaksije i ti fazoni...

Pa upravo je to i moja poenta. DJ Hell je tako raznolik i bučan i kompleksan i lud da jednostavno njegovi setovi ne mogu biti ni malo normalni.
Čisto da napomenem da ni jedna forma elektronske muzike, po meni, ne može biti toliko mračna kao što to zna da bude Electro.

Pojaviš se ovde, u istu rečenicu staviš Tiesta, PVD-a, Beyera i Fatboya i mlatneš da naša scena nije vredna pomena. Alexandar Kowalski uopšte nije DJ.

Meni lično smeta i ozbiljno se ne slažem sa tobom kad kažeš da naša scena nije vredna pomena, što jednostavno nije tačno. Srbija, uz Sloveniju, ima najjaču scenu u regionu, pre svega što se tehna tiče, a naši DJ-evi su traženi svuda po svetu - Nastić, Miličević, Milosavljević. U Evropi su istočno-evropski DJ-evi bili i ostali poznati kao čuvari sirovog tehna koji je došao iz Detroita. Posebno plodno tlo za taj tehno (uz određene modifikacije naravno) je Skandinavija, pre svega Švedska. Sam Adam Beyer, kojeg ceniš, je vrtio stvari od Nastića i Miličevića.
Ovo je tipičan balkanski sindrom - najteže je u svom selu dobiti priznanje. Sada da bi neko ispao Bog zna kako zayeban i kritičan počne da pljuje po svome bez ikakvog osnova.

Back