Dizelaške popravke su po cenama počele da sustižu "električare"!

GDE SU SE SAKRILI
23px-Flag_of_France.svg.png
France
Haas
RB
Sauber/
BMW Sauber/
Kick Sauber[e]

Na osnovu par slučajeva doneti zaključak ebo mercedes je debilno..Kod svakog brenda ima ovakvih problema ali to nije pravilo već izuzetak ,kojih će uvek biti bez obzira na sve toleracije i kontrole u procesu proizvodnje ..
Nije stvar u Mercedesu nego generalno u tome da popravka ekoloških igračaka na dizel motorima može da košta veoma mnogo, ne samo na tom autu. Zato i nisam stavio marku automobila u naslov.

Nije stvar u Mercedesu nego generalno u tome da popravka ekoloških igračaka na dizel motorima može da košta veoma mnogo, ne samo na tom autu. Zato i nisam stavio marku automobila u naslov.
Može ali je to retko bar sto se tice DPFa ..Mnogo vise je preoblema kod mecke sa NoX sensorima ali o tome ne piše niko od vas a taj sensor je 400-500€ a 2 komada su na autu ..

Bilo nekada i ta 124 je bila trula ko kruška.
Могао си бирати боју и труле крушке и труле вишње... :lol:
Котрља и дан данас, и то бешумно, ништа не звечи, не ландара, не клапара... Преко лежећих полицајаца као преко хансапласта на цести... ;)

Ti si to samo krpio ko bure i odmah preprodavao kojekakvim indijanerima.
Jok kad prodaš preko firme onda podleze garanciji i nema tu izvlačenja ako dođu kvarovi preuzimas troakove a Mecka je jedina koju sam,smeo prodavati sa 300k km sa garancijom a ove od +400k su dolazile u zamenu njih sam prodavo bez .. Teško koje drugo auto smeš da das sa gracijom na tim km .. Ne postoji a nece ti ga osiguranje priznati tako da sve troškove snosis sam

Back