igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.590
Nisu tu problem kubikaže nego jeftini materijali i legure koje mercedes koristi za manje modele. Recimo prosečan koreanac sa 1.2 ccm pređe 400.000 km bez problema.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu tu problem kubikaže nego jeftini materijali i legure koje mercedes koristi za manje modele. Recimo prosečan koreanac sa 1.2 ccm pređe 400.000 km bez problema.
Nema proveri ..Kako nema? Koreanci izmislili formulu 1.
Nije stvar u Mercedesu nego generalno u tome da popravka ekoloških igračaka na dizel motorima može da košta veoma mnogo, ne samo na tom autu. Zato i nisam stavio marku automobila u naslov.Na osnovu par slučajeva doneti zaključak ebo mercedes je debilno..Kod svakog brenda ima ovakvih problema ali to nije pravilo već izuzetak ,kojih će uvek biti bez obzira na sve toleracije i kontrole u procesu proizvodnje ..
Ok, Kia EV 6 može lepo da juri, što smo znali i pre, nego me zanima kakve veze električni auto ima sa ovom temom??! Mislim, ta Kia je čisto električni auto, ako nisi znao.Ima nemaš pojma
Može ali je to retko bar sto se tice DPFa ..Mnogo vise je preoblema kod mecke sa NoX sensorima ali o tome ne piše niko od vas a taj sensor je 400-500€ a 2 komada su na autu ..Nije stvar u Mercedesu nego generalno u tome da popravka ekoloških igračaka na dizel motorima može da košta veoma mnogo, ne samo na tom autu. Zato i nisam stavio marku automobila u naslov.
Još jedan razlog da se nikada ne kupi mercedes.Može ali je to retko bar sto se tice DPFa ..Mnogo vise je preoblema kod mecke sa NoX sensorima ali o tome ne piše niko od vas a taj sensor je 400-500€ a 2 komada su na autu ..
Ti ga nisi imao pa nisi ni merodavan da donosis taj sud .. Mecka je odlican auto pogotovo dizel..Još jedan razlog da se nikada ne kupi mercedes.
Ma kakvi vidiš da se raspadaju odma posle garancije pravac na otpad.Ti ga nisi imao pa nisi ni merodavan da donosis taj sud .. Mecka je odlican auto pogotovo dizel..
Могао си бирати боју и труле крушке и труле вишње...Bilo nekada i ta 124 je bila trula ko kruška.
Највећа му је предност све оно што НИЈЕ имао.Ali svejedno lep auto uz klimu i šiber, imao i abs šta ćeš više?
Limarija trulex a motori jaki.
Mojih x koliko sam ih imao se nisu raspadali ..i oni od +400km koje su mi gurali u zamenu su vozili dobro ..Ma kakvi vidiš da se raspadaju odma posle garancije pravac na otpad.
Jok kad prodaš preko firme onda podleze garanciji i nema tu izvlačenja ako dođu kvarovi preuzimas troakove a Mecka je jedina koju sam,smeo prodavati sa 300k km sa garancijom a ove od +400k su dolazile u zamenu njih sam prodavo bez .. Teško koje drugo auto smeš da das sa gracijom na tim km .. Ne postoji a nece ti ga osiguranje priznati tako da sve troškove snosis samTi si to samo krpio ko bure i odmah preprodavao kojekakvim indijanerima.