Dizanje prsta

Rudjer

Iskusan
Poruka
5.513
Primjetio sam jednu zanimljivost. Vrlo često mi se dešava da mi vožači koje jedva poznajem dižu kažiprst u znak pozdrava, naročito ako nema drugih pješaka, dok to vrlo rijetko čine kad se sretnemo pješke. Valjda je to neki trip većine vozača. U čemu li je fazon?

42246.gif

:lol:

Primjetio sam jednu zanimljivost. Vrlo često mi se dešava da mi vožači koje jedva poznajem dižu kažiprst u znak pozdrava, naročito ako nema drugih pješaka, dok to vrlo rijetko čine kad se sretnemo pješke. Valjda je to neki trip većine vozača. U čemu li je fazon?
....:(

Ниси уопште безобразан..,а,јок...:D..................:hahaha::hahaha:

možda čačkaju nos?
:worth:

Jesi siguran da nie srednji prst?:think:
:dash:

Mada moguće da je i neki trip kod neke grupe vozača:lol:...Oće jednom tako da podignu ali dečko kaže stalno mu to rade:lol:
...јес', трип....обавезно, који ти је ово фазон.....:rotf::rotf::rotf:

Фазон је само у томе да су то неки идиоти који ти се јављају само из кола, а овако су обични ко ти...
У предоду, будале које се осећају јаким у колима.....страшно, а појава ми је позната....

Back