divx na sporoj masini

• Začetnik teme Začetnik teme dexter
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
D

dexter

Gost
zna li neko idealan plejer za moj problem? mogu da pustam filmove ali ne preko celog ekrana.imam 366mhz i 64ram. skinuo sam jedan plejer koji kada podesim minimum kvalitet slike radi dobro ali nema titlovanje(divx player 2.0 alpha).jel ima sanse da se na mojoj masini vidi i "full" i prevod. ne bih sad da skidam na desetine plejera, pa da probam...

Imao sam isti problem dok sam imao stari racunar , a resio sam ga tako sto sam sa adrese www.crystalplayer.com skinuo zadnju verziju . Ne kazem da je los MV2 player jer sam i njega probao , ali je mnogo komplikovan (puno beskorisnih opcija a i mora da se registruje) za razliku od Crystal player- a.
Ako ti i to ne pomogne onda samo Bs player koji je veoma lak za rukovanje i lepo izgleda.
Pun samo korisnim opcijama Isto je besplatan ali mislim da koristi vise memorije od prethodnih.
Na adresi www.bsplayer.com ostavi slobodno podatke upsi sifru koju ce ti oni dati i to je to.

extremus:
ali je mnogo komplikovan (puno beskorisnih opcija a i mora da se registruje)
Deluje komplikovano ali nije veruj mi..A gde si ti video da mora da se registruje?
Mv2 player is FREEWARE multimedia player for Windows, with tons of usefull features.

Important features:

- Inteligent subtitles detecting/loading
- Lots of multimedia, skins and subtitles formats
supported
- Easy to use for begginers, and lot of settings
for advanced users
- Fast keyboard control
- Unique comix and history feature
- Small and free

ovaj sa krstarice mi je izbacivao titlove, medjutim seckao je na full ekranu. u medjuvremenu sam ubacivao razne plejere(i kodeke)i kad sam ponovo probao radio je savrseno. izgleda da odredjenom kombinacijom plejera i kodeka mogu da se dobiju dobri rezultati. naravno predlazite i dalje, trazimo savrseno resenje...

To ako neki program "ne pušta" filmove nije do njega, već do kodeka koji su instalirani, jer su za samu projekciju filma zaduženi upravo oni (misli se na kodeke). Program je tu samo modul za izvršavanje. Štaviše, veća je verovatnoća da film pusti upravo MV2 Plejer, pošto on nije ograničen samo na AX filtere koji su poslednji instalirani (što je uglavnom slučaj sa manje-više svim ostalim plejerima), već ga možeš podesiti kako da reaguje u slučaju da naleti na filmove urađene različitim kodecima (DivX 3,4,5, XviD...)

Znači, preporučujem ti da se malčice potrudiš i naučiš neke osnovne opcije, pošto je isti bez premca u puštanju filmova.

Inače, program za DOS koji sam pomenuo je QV, koji je još neko ovde favorizovao. Za nekog ko kuburi sa mašinom, to je ideal.

Back