Дивна плавуша

• Začetnik teme Začetnik teme milsu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imao sam slican slucaj, imao sam situacije kad sam se i prepustio poslusao onu foru "bolje pokusaj nego posle da se kajes sto nisi" i opeko se dosta puta a ovaj moj grad je tako mali da kad bi pao slucajno pripit u baru i zamazao se sav u blato i tako otiso kuci ogovarali bi te i rugali bi ti se 2 godine i bilo bi sramota drugim devojkama da se druze s tobom tako da je ovde kod mene svaki omasaj fatalan, opasan i dosta ti se odrazi na reputaciju u drustvu jer prica zacas prokruzi gradom a devojke vole da se hvale i pricaju kako ih neko glupo startuvao z cista mira i ponizavaju...

Sad sam trenutno sam malo duze vreme i trazim dobru priliku i sansu i priznajem da mi je u zadnje vreme teze da skupim hrabrost da iz cista mira kao nekad pridjem i idem na rizik, sve nesto cekam neki trenutak dobru sansu da ne napravim neki omasaj...

Отприлике једном месечно, ујутру док се возим аутобусом на посао, уђе једна плавуша из снова и изађе након пар станица. То је толико кратко да немам времена да започнем причу, и сваки пут толико желим да сиђем и останем са њом. А онда се сетим да се возим са људима који раде на истом месту где и ја, и да не знам како бих им објаснио зашто сам одједном изашао. Такође, знам да ме колега из ноћне смене нестрпљиво чека да би отишао кући, а следећи аутобус имам тек за пола сата. Плавуша је тако дивна да бих је зграбио и оженио истог тренутка, без обзира што се налазим на дну друштвене лествице и једва преживљавам. Са друге стране она ми изгледа као добростојећа жена која воли да флертује, и плашим се да би ме врло брзо одбацила када би схватила да хоћу да се вежем за њу. Ах, како је разум злочиначка творевина. Разум нас увек кочи, док срце показује прави пут. Како је разум глуп а срце је паметно. Тако бих волео да имам само срце и да немам разум, онда бих већ био са њом, макар ми се људи подсмевали, макар каснио колеги. И ето сада опет цмиздрим и љутим се на себе што нисам искористио прилику. До сад сам је срео свега неколико пута, и не знам ни да ли ћу је више икада видети.
U ovom slučaju je penis... ta žena ti je divna samo fizički... Možeš se zaljubiti u ljušturu, ali to nema veze ni sa srcem ni razumom već nagonima.

Немој је само гледати, уради нешто, што више чекаш све је теже, било шта је боље него ништа, испадни смешан или глуп, нема везе, женама свакако прија кад се неко интересује за њих,,,

Немој је само гледати, уради нешто, што више чекаш све је теже, било шта је боље него ништа, испадни смешан или глуп, нема везе, женама свакако прија кад се неко интересује за њих,,,

Da znaš, čekanje polako prerasta u idealizovanje i sanjarenje te dotična osoba:evil: u našim mislima dobija osobine koje uopšte nema :D...i onda na kraju ispadne - Spolja gladac :manikir: a unutra jadac :metla:. Zato, u akciju, pa kud puklo da puklo :mazi:.

Da znaš, čekanje polako prerasta u idealizovanje i sanjarenje te dotična osoba:evil: u našim mislima dobija osobine koje uopšte nema :D...i onda na kraju ispadne - Spolja gladac :manikir: a unutra jadac :metla:. Zato, u akciju, pa kud puklo da puklo :mazi:.
Па можда бих урадио нешто кад бих је виђао чешће. Аутобус пун мушкараца, и кад она уђе сви се заблену у њу, а још увек нико није покушао ништа, тако да нисам једини, ипак она је погледала само мене. Ко зна, можда је све нереална фикс идеја. Да ли би она закаснила пола сата својој колегиници из ноћне смене и ризиковала посао због мене, чисто сумњам... Ствар ми више личи на кратку авантуру са њене стране, него на трајну везу какву желим и тражим... Па ја и јесам споља гладац а унутра јадац. (Већ и написах овде.) Питање само како да што дуже прикријем истину, да ме не одбаци одмах...
:think:
Wow, преко хиљаду прегледа ове теме, хе хе шта наслов може да учини...
:D

Poslednja izmena:
Ispovest divne plavuše

Otprilike jednom mesečno, ujutru dok se vozim autobusom na posao, uđe jedan mladić iz mojih snova. Nažalost, ne izlazimo na istoj stanici, a i moja loša finansijska situacija ne dopušta mi da se češće vozim autobusom.
Naši susreti toliko su kratki da, eto, skoro pa i nema šanse da se upoznamo. Međutim, ne mogu prestati da mislim na tajanstvenog mladića.
Ne znam šta znače njegovi povremeni pogledi. Ponekad mi se čini da su puni divljenja, ponekad mi deluju odsutno. Ali, ako mu se sviđam – pitam se – zašto mi ne prilazi, nego mesecima samo ćuti i posmatra me?
Možda ipak grešim, možda uopšte ne umem da čitam poglede ... možda me i ne primećuje onako kako bih ja želela. Šta ako ne voli plavuše? Da se ofarbam u crno? Dolazim u iskušenje da mu priđem i pitam ga, ali to se – znam – ipak nikada neće desiti jer sam stidljiva a i pomalo konzervativna i još uvek smatram da inicijativa počiva na muškarcu.
On uvek deluje vrlo ozbiljno, pa zaključujem da verovatno radi na nekom odgovornom mestu, i da nije sklon flertovanju. Ako su moje pretpostavke tačne, i ukoliko ih spojim sa njegovim savršenim fizičkim izgledom (ah, kako je lep!),onda je on muškarac iz mojih snova!
Čudno je to kako se neke zaljubljenosti mogu roditi i na najneromantičnijem mestu – u autobusu. Zbog mladića iz autobusa poželim da vožnja traje duže. Volela bih, naravno, znati šta on misli on meni (ukoliko mu uopšte padam na pamet), sviđam li mu se i, ako mu se sviđam – šta je to što mu se najviše dopada. Zato se trudim da svaki put, kada krenem autobusom kod drugarice, izgledam što bolje, mada sam svesna svojih nedostataka.
Drugarici sam poverila svoju tajnu. Ona tvrdi kako isuviše fantaziram, i kako danas ne postoji muškarac koji će, ukoliko mu se neka devojka zbilja dopada,propustiti šansu da joj priđe. Nagovara me da mu se osmehnem i tako nagovestim svoju zainteresovanost ... ali ja se bojim da bi ga razočarala moja privremena proteza. Zato čekam ...i čekam, trudeći se da mu pogledom pokažem koliko mi se sviđa.

Ispovest divne plavuše
Исповест дивне плавуше

Отприлике неколико пута месечно у протеклих пар месеци, док ујутру чекам један од три аутобуса који ми требају да преседнем на главни превоз за посао, потрефи се да уђем у аутобус ХУ, у којем се увек налази један згодан добростојећи младић који ради добар посао у канцеларији исто као и ја. Мене одмах ухвати немир између ногу, и сваки пут покушам да му то ставим до знања тако што седнем заводљиво на седиште и погледам га продорно пар пута тако да зна како желим да ме моментално развали од секса. Међутим, мушкарци су у данашње време постали незаинтересовани и без иницијативе, њега мрзи да покуша било шта иако има слободног времена. Ипак, да ми је заиста стало до њега, онда бих сваки пут сачекала његов аутобус јер долази увек у исто време, и увек бих стала поред њега. Овако, баш ме брига, нек се мучи мало, нек уради шта зна и уме ако зна и уме, баш ме то забавља. Шта ме заболе, имам ја увек кога хоћу и шта хоћу.

Ах, ово већ постаје оговарање, и није у реду... Мислим да је доста...

Za Goksija:
tumblr_ldup8mS4sw1qbouufo1_500.jpg

Kad već pričamo o nedosanjanim snovima (mada se još uvek nadam da će Milsu dosanjati svoj, uz napomenu da ovaj post nema nikakve veze sa njegovom ispovešću), moj gimnazijski drugar zaljubio se u nepoznatu ženu iz dvadeset šestice. Bio je tada sedamnaestogodišnjak, i vozio se do gimnazije nekoliko stanica.
Žena iz autobusa ("zgodna matorka") imala je, po njegovoj proceni, oko 30. Drugar nije bio zgodan niti posebno uočljiv, dok je dotična bila bujna plavuša, prosečne visine, s dugačkom kosom i krupnim očima, izazovno obučena. (Uzgred, plavuše su u muškim pričama uvek "bujne", a crnokose "vatrene". ) Slala mu je razne neverbalne poruke koje su nedvosmisleno upućivale na to da joj se on dopada.
Kako sam povremeno išla dvadeset šesticom do (iste) gimnazije, dešavalo se da drugar i ja budemo u istom busu, ali nikada nisam videla njegovu ljubav. Ona bi, sticajem neočekivanih okolnosti, izašla na prethodnoj stanici, ili se tog dana uopšte ne bi pojavila. :think:
Počela sam, naravno, da sumnjam u njegovu priču. Oko nas su, u jutarnjim satima, uglavnom bile bakice sa zembiljima, spremne za pohod na Kalenićevu pijacu. Nigde ni senke od zanosne plavuše. A njegova priča se u međuvremenu zahuktavala: te mu se osmehnula, te ga pozdravila, sela do njega, nehotice ga dodirnula, provokativno prekrstila noge ... Sve do jednog dana kada nam je uzbuđeno prepričao šta mu se desilo: opet su se sreli u autobusu, i ona mu je prišla, direktno, i pozvala ga na piće .... pa kod nje u gajbu, gde su radili sve ono o čemu je maštao mesecima. Nije joj ni ime saznao.
E sad, zbunjujući momenat: više nikada je nije spomenuo.
I dan-danas smatram da je sve izmislio – u cilju da nas fascinira, ili dokaže kako i on ume i može biti privlačan, ne samo devojci već, štaviše, zgodnoj, mladoj i već iskusnoj ženi (koja je u njemu videla erotski potencijal). Verovatno mu mnogi iz društva nisu verovali, ali su mudro ćutali, svesni sopstvenih izmišljenih, trofejnih priča. On je posle toga zbilja postao nekako samouvereniji, i bez zadrške prilazio najboljim ribama, šireći oko sebe famu o dečku koji je imao avanturu kakvu su i najzgodniji frajeri (a kamoli prosečni) mogli da dožive samo u snu, ili na filmu.
Uvek mi je bilo interesantno pitanje čemu višemesečno autobusko flertovanje, da bi se sve završilo u jednom danu, bez spominjanja mogućnosti da se susreti nastave? Bilo je toliko loše? Ili toliko dobro da je šteta kvariti uspomenu?
Ali, šta ako nije izmislio svoju avanturu? Ljudi, je li to mogooče?

Dakle, ostavimo romantiku ovog tipa
po strani
i probajmo da odgovorimo na nekoliko pitanja:
postoje li zaista zgodne mlade žene koje zavode napaljene klince u autobusima, vozovima, tramvajima itd?
Da li anonimnost/tajnovitost (imena, tj identiteta) garantuje bolji kvalitet jednokratnog doživljaja?
Da li insistiranje na anonimnosti/tajanstvenosti ima veze sa slatkom nedodirljivošću ideala?
Da li je san o kratkom (isključivo seksa radi) susretu - fetiš?
Šta je tu uzbudljivije: tiha predigra koja traje nedeljama (ili mesecima), ili grand finale?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back