Divlje životinje

DSC_2990-1-1.jpg

@Djole hvala na komentaru,sorry shto ne odgovorih ranije>a u pravu si,samo ima i drugih olakshavajucih faktora-ako je dosta svetla,i vishe ptica,ond aje veca shansa za dobru fotku...Ma meni jednog dana ne gine neki extra telac+D300,jer jaaako volem dinamichne fotke,akciju...a ovo s chim sada radim je jedva dovoljno-kad je nezgodnoi svetlo i prebrz objekat,isto i 315 mm nije bash dovoljno za fotkanje ptica pa moram da kropujem...

... задубио се ја у неке ,,природне лепоте,, (испред) хоризонта, кад
... лепо сам чуо крештање папагаја и помислим да су на неком од усидрених чамаца, у кавезу,
... окренем се на лево, на десно и... схватим да је управо прошао поред мене неко са својим птицама на рамену,
... повео човек своје љубимце у шетњу и на техно-журку,... свака час` ,... то је љубав,...

... па заждим за њима и,... КЛИК !

@Dule-hvala na pohvali a nisi ih video jer ni ne stoje dugo tu :)
@Tab 503-stoji i Tvoja,forum ovako jeste pregledniji definitivno...jedino shto bi se oko kategorizacije tema moglo josh maaaalo poraditi ali chim nadjem vremena,mozda josh za vikend,iznecu konkretnije predloge...malo sam u guzvi ovih dana...

u poslednje vreme razmisljam da uzmem macro objektiv... preko e bay-a. nisu skupi. onda cu moci da udjem u svet insekata .. i to valjano...

@vril probaj da kropujes tu sliku malo, i malo da je posvetlis nekako... jako je tamna(podeksponirana)

meni su sve ok osim druge i poslednje- pete slike . druga je nekako obicna sto kaze danez... ne svidja mi se sto ovaj gleda direktno u kameru, a onaj drugi okrenuo ledja.. bilo bi bolje da je nesto izmedju.

na 5. fotki mi je nekako jako nebo.. pritiska fotku... i nekako mi se cini da je kriva fotka.

Ostale su super! lepo uklopljene kompozicije. Nisi se hvalila da putujes ? :)

Al' za moj standard...:P :lol:
Sve su nepretenciozne, kao i vecina sa putovanja, najvise sam brinula o kadru da izbegnem bilo kakav crop. Tek kad sam dosla kuci i ubacila ih u komp, mogla sam da vidim greske na pojedinim fotkama, al' tako se uci.:dash:
Ko se nije hvalio, pa lepo sam pred put pitala koliko mi giga treba.
Jeste, djole, osvezenje je.:D

Back