Divlje životinje

P6260833a.jpg

Djole-fotka jeste dobra ali po meni,ne asocira direktno na temu...uvek kad radim fotku na dati temu pogledam je i kontam :sta vidi PRVO posmatrac kad pogleda fotku?Jer ne treba covek da zna koja je tema vec da ga fotka asocira na tu temu...a ove ptice su mi malo izgubljene u ovoj fasadi-slicne su boje pa verovatno zato...

nemoj da se ljutis Ti si Ok lik(a i komsija si mi : )) al' ja nemam dlake na jeziku...kazem fotka kao fotka nije uopshte losha ali samo je to zeza...inache to je tendencija chesto u zadnje vreme-na par zadnjih izlozbi FKVSV ista pricha...Tema Novi Sad i Novosadjani-fotka neki tamo igraju fudbal...ne znam koji tim,nebitno-ali kako fudbal moze da asocira na Novi Sad...?kad utakmica kakva je na slici moze da bude odigrana u Tokiju...i na zadnjoj Zena 2008 isto ima primera...

ma ko se ljuti, komšija...da li si slao nešto za novosađane i zenu 2008

nisam ***...za Zenu imao sam na umu jednu za model al me prevari...a i bio sam u guzvi...pazi daleko od toga bude tu i OK fotki ali gro toga je krsh!Pogledaj samo pobednichku ili drugo mesto zaboravih sa NS i Novosadjani...najobichnija fotka NS nocu!Nishta posebno,nikakva pricha,nikakav poseban
n kadar,NISHTA!Welcome to the Serbia(still)...

Back