Divlje životinje

...jest napredak... a sad se pozabavi post-produkcijom... pazi na pregorele delove i skini cijan jer ovi dunavski "golubovi" nisu toliko plaventalski ;)

ova dvojica su u pravim bojama : )

dsc04273w.jpg

dsc03846w.jpg

...mislila sam da radis nikonom... ali nije... a to sam pomislila zbog sive "zavesice"/ vela... ili kako god da se to nazove koji nikon ima obicaj da stavi preko fotke... obrati paznju na boje i njihov izgled... malo poradi na balansu boje, kontrastu i ostalom... ovo mi se cini kao suvise sirovo... ne moras da preterujes sa obradom pa da galeb bude zelen... samo maaaaaalo koriguj...

...drugarski savet...

...elem, druga ne valja... nema siroma ceo rep... :)

Divokozu tj. divojarca sam uhvatio na skijanju, bio je u stenama i nije imao gde da pobegne pa sam mu skijama prisao na nekih 5 metara. Postavicu jos jednu interesantnu sliku istog divojarca.
Inace, ja zivim na Sar planini gde sam i uslikao divojarca.

Ova slika ima i priču. Sedeli pored jezera a supruga mi kaže da neka žaba skače po jezeru i lovi muve. Pogledam i vidim da mali vrabac pokušava sa ispliva iz jezera. Skinem se i udjem u vodu i spasim mališana. Narednih sat vremena smo ga sušili i hranili i nije ni hteo da se odvoji od nas kad smo krenuli.

Back