Divinacijski kutak

izvukoh tri karte za današnje pregovore frilensera s vladom.

Kraljica pehara
Đavo
Sedmica pentakla

Sve uspravno. Da li ovo znači da će se nakon dosta muka stvar dobro završiti ( sedmica pentakla )? Kraljica pehara bi dala naklonost neke žene a đavo probleme.

imao sam jedna san koji sam pokusao da objasnim tarot otvaranjem. Izasli mi Paz maceva, sestica pehara, Svet ( sve tri uspravno )
a san ide ovako: nalazim se u prizemlju svoje zgrade. Komsija koji je predsednik saveta stanara mi kaze da su lopovi razvalili sanducice i uzeli pare ko je imao u pismima. I zaista je tako, zjapeci sanducici izgledaju jako ruzno. Ja pogledam u svoje i vidim dva mesecna racuna, posto para nije bilo nije ni imalo sta da se ukrade.

e sad...kako povezati san sa kartama...Svet je karta uspesnog zavrsetka poduhvata, valjda cemo uhvatiti "lopove".

Sutra kreću razgovori vlade i frilensera pa ja otvorih špil da vidim šta će biti. Hteo sam samo jednu kartu ali sam se odlučio i za dodatnu. 1. Paž štapova 2. Svet obrnuto. Prva karta daje novu šansu ali drugs pokazuje neki zastoj tako da neće to ići glat.
Čitam sad ovo otvaranje od pre par meseci. Iz ugla sadašnjeg predloga vlade ne moram toliko da brinem za sebe kao bivšeg frilensera, ali rešenje kako je agata rekla i jeste kataklizma za ljude koji planiraju da se bave frilensingom od 1. oktobra.

Back