Truman
Elita
- Poruka
- 24.148
kakva je trojka mačeva obrnuto za otpočinjanje novog posla? Je l može da se odnosi na sumnjanje u sebe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Guram ovo dok mogu ili dok ne iskrsne bolje.naravnoŠta da se radiGuram ovo dok mogu ili dok ne iskrsne bolje.
Čitam sad ovo otvaranje od pre par meseci. Iz ugla sadašnjeg predloga vlade ne moram toliko da brinem za sebe kao bivšeg frilensera, ali rešenje kako je agata rekla i jeste kataklizma za ljude koji planiraju da se bave frilensingom od 1. oktobra.Sutra kreću razgovori vlade i frilensera pa ja otvorih špil da vidim šta će biti. Hteo sam samo jednu kartu ali sam se odlučio i za dodatnu. 1. Paž štapova 2. Svet obrnuto. Prva karta daje novu šansu ali drugs pokazuje neki zastoj tako da neće to ići glat.
X Mačeva je sa X Štapova, jedna od najgorih i najdestruktivnijih karata celog špila!Hvala na komentaru. Vreme će pokazati. Ova prva karta me podseća na transformaciju, i druga ako se uloži napor.
De bre nije loša, horor nad hororima!I za neke prethodne poslove kad sam izvlačio izlazile mi loše karte...nešto me neće.
Inače ova desetka štapova prema nekim online izvorima nije tako loša ali verovatno im se ne može verovati.
Nešto nisam primetio.Pametan si i elokventan, to je dobar osnov

Nije8 pentakla obrnuto...da li je dobro za započinjanje nove ljubavne priče? Deluje mi da nije ali rek'o da proverim...
jes za mene bolje one koje se nude, il one koje ne znaju dal da se ponude?
Ove drugejes za mene bolje one koje se nude, il one koje ne znaju dal da se ponude?