Divinacijski kutak

Poranila sam :)
Mistični Krst sam otvorila, i izašli su: 8 štapova, Univerzum, 6 mačeva, Kralj štapova, Kralj pentakla, Prvosveštenica, 6 štapova, Luda, Đavo, Trojka štapova.

Nema elementa Voda uopšte, a ako se sećam dobro, to je nešto što se provlačilo i kroz tvoje prethodne rasporede? Znači, fali prilagodljivosti, fleksibilnosti, generalno gledajući.

Vidi se tendencija da se zaokruži jedan ciklus (Univerzum) a bez tog zaokruživanja i nema dalje...a tačno se vidi da te okolina i vidi kao nekog ko je krenuo u nove tokove (Luda u 8. kući).
Prvosveštenica govori o neaktivnosti, povlačenju.. u kontektu posla, to bi moglo biti razmatranje šta je plodonosno, a šta ne, što će se na kraju i iskristalisati (širenje vidika, 3 Štapova)...
Kralj Pentakla kao alternativna budućnost koja se ne sme zanemariti zbog snage govori o uticaju starije osobe, u materijalnom smislu vrlo spretne na predstojeće tokove u sledećoj godini.

Ovaj Đavo u kući saveta je interesantan i govori o tome šta treba da se izbegne... strahovi, blokiranost... i možda - preterana trka za materijom?
(tim pre sam to pomislila jer nema Vode u rasporedu).

Poranila sam :)
Mistični Krst sam otvorila, i izašli su: 8 štapova, Univerzum, 6 mačeva, Kralj štapova, Kralj pentakla, Prvosveštenica, 6 štapova, Luda, Đavo, Trojka štapova.

Nema elementa Voda uopšte, a ako se sećam dobro, to je nešto što se provlačilo i kroz tvoje prethodne rasporede? Znači, fali prilagodljivosti, fleksibilnosti, generalno gledajući.

Vidi se tendencija da se zaokruži jedan ciklus (Univerzum) a bez tog zaokruživanja i nema dalje...a tačno se vidi da te okolina i vidi kao nekog ko je krenuo u nove tokove (Luda u 8. kući).
Prvosveštenica govori o neaktivnosti, povlačenju.. u kontektu posla, to bi moglo biti razmatranje šta je plodonosno, a šta ne, što će se na kraju i iskristalisati (širenje vidika, 3 Štapova)...
Kralj Pentakla kao alternativna budućnost koja se ne sme zanemariti zbog snage govori o uticaju starije osobe, u materijalnom smislu vrlo spretne na predstojeće tokove u sledećoj godini.

Ovaj Đavo u kući saveta je interesantan i govori o tome šta treba da se izbegne... strahovi, blokiranost... i možda - preterana trka za materijom?
(tim pre sam to pomislila jer nema Vode u rasporedu).
Draga moja, puno hvala- element vode u vecini otvaranja je uvek falio, kralj pentakla i jeste kljucna licnost- to je moj tata koji je financiski mnogo pomogao da se opet pokrenem, a djavo je nesto sto me prati od pocetka, dakle 3.5 godine, a to su upravo strahovi i blokiranost vise nego trka za materijalnim i to je nesto sto ne mogu da pobedim, U trgovini covek treba da "mulja" tj. vise rad na "crno", a ja bih sve posteno pa me nigde nema...Srce si draga z:kiss:

Nema na čemu :cmok:
A baš je interesantno, kako svako ima karte koej ga "prate".. tako i ja imam nekoliko karata koje me onako, baš u stopu prate, kroz sve rasporede :).

Da, bas tako, ako se secas draga pre mesec i po koliko me je pratila u dnevnim otvaranjima 8 pehara: iscrpljenost, iznurenost, zatisje- to je bila faza zatvaranja, ali karta daje naznaku da slede mnogo znacajnije situacije, idemo dalje itd... Sada tek vidim sta mi je tarot signalizirao z:poz:

Da, bas tako, ako se secas draga pre mesec i po koliko me je pratila u dnevnim otvaranjima 8 pehara: iscrpljenost, iznurenost, zatisje- to je bila faza zatvaranja, ali karta daje naznaku da slede mnogo znacajnije situacije, idemo dalje itd... Sada tek vidim sta mi je tarot signalizirao z:poz:

Da, da, poentu uvek shvatimo na kraju to je najbitnije... i bitno je da sve ide u dobrom smeru!!! :ok:

Uf, i ja bih pitala kako ce mi proci januarski ispitni rok. Malo se pribojavam odgovora, ali me i zanima? :)

Pošto je konkretno pitanje, ovo mi nije toliko za Misitčni Krst, već za Tri Karte...
Izašli su Dvojka Pentakla, Paž Štapova, As Mačeva.
Mala je snaga tih karata, ne bi bilo loše da pojačaš učenje.. dosta toga zavisi od tvoje sposobnosti balansiranja (2 Pentakla).
Nema nekih većih prepreka da to prođeš, ali moraš jače da "zagreješ stolicu" :).

Da, moje pitanje je jos aktuelno...pocela sam nesto da radim al to je sve kratkog daha tako da me idalje intresuje dal cu uspjeti naci posao na duži period i konacno odahnuti? Dal se udajem uskoro :). hvala hvala i sretni praznici !!!!

Dadinja:

dal cu uspjeti naci posao na duži period i konacno odahnuti?

Mistični Krst: 5 mačeva, Smrt, Kula, Paž Pentakla, Pustinjak, Umerenost, Đavo, Paž mačeva, Kralj mačeva, Ljubavnici.

Koliko sad situacija izgleda radikalno promenljiva, toliko će kasnije sve da se stabilizuje :).
Vidi se da ti je turbulentno sada (Smrt u 2. kući, Kula u 3. kući - skriveni uzrok)....
A Smrt govori i o neminovnosti; koliko god da ti je sad teško što se tiče posla, jednostavno si morala proći kroz to, ali sledeća tri meseca će biti bolje (Umerenost).
Stabilan posao bi se mogao naći posredstvom saradnje sa nekim po isteku ta tri meseca (Ljubavnici kao ishod), a ključan faktor u svemu tome je osoba koja može pomoći (Kralj mačeva u 9. kući), starija od 35 godina osoba, intelektualni tip...
Ne bi bilo loeš da se obratiš za savet po pitanju traženja posla (Pustinjak kao alternativa).

aa mene zanima da li cu se pomiriti s bivsim deckom i sta ce sa nama na kraju da bude, pa sad ne znam koje podatke treba da ostavim imena jel? :)

Dovoljno je i pitanje, samo mi reci jesi li momak ili devojka? (pošto piše pol:muški).. da znam da li da gledam za pomirenje momka i devojke, ili za pomirenje dva dečka?
(ima razlike u tumačenju dvorskih karata, zato moram to da pitam, izvinjavam se :lol: )

Atropa ako te ne mrzi, pogledaj i meni da li ce se u ovom milenijumu desiti nesto lepo po pitanju ljubavi? Kao da sam pod kletvom, sve mi ide u zivotu osim toga.
Vec se plasim, da cu zavrsiti kao lepa, obrazovana, isfrustrirana zena koja ce da maltretira podredjene :lol:

Dadinja:

Mistični Krst: 5 mačeva, Smrt, Kula,

Paž Pentakla, Pustinjak, Umerenost, Đavo, Paž mačeva, Kralj mačeva, Ljubavnici.

Koliko sad situacija izgleda radikalno promenljiva, toliko će kasnije sve da se stabilizuje :).
Vidi se da ti je turbulentno sada (Smrt u 2. kući, Kula u 3. kući - skriveni uzrok)....
A Smrt govori i o neminovnosti; koliko god da ti je sad teško što se tiče posla, jednostavno si morala proći kroz to, ali sledeća tri meseca će biti bolje (Umerenost).
Stabilan posao bi se mogao naći posredstvom saradnje sa nekim po isteku ta tri meseca (Ljubavnici kao ishod), a ključan faktor u svemu tome je osoba koja može pomoći (Kralj mačeva u 9. kući), starija od 35 godina osoba, intelektualni tip...
Ne bi bilo loeš da se obratiš za savet po pitanju traženja posla (Pustinjak kao alternativa).
hvala puno,vec ima nekih dogovora za neku saradnju u narednom periodu. Valjda bude i realizacija dogovora. Sad me interesuje brak? Dakle,s obzirom da sam u dugoj vezi,dal ce se to zavrsiti brakom?

Back