Divac uz racun za infostan

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
Otvorim racun za infostan i iz njega iskace i Divcev papiric da prilozim za njegovu fondaciju.
On zivi i radi u Sakramentu zar ne. Kojom logikom ja od njega dobijam poziv na donatorstvo?
Da nije groteskno smesno bilo bi krajnje tuzno i jadno. Ali i jeste.
Covek koji je zaradio desetine miliona dolara,a i sada mu plata nije ispod milion dolara salje siromasnom narodu po sanducicima da doniraju u njegovu fondaciju i to u sadejstvu sa sistemom objedinjene naplate infostan koji ne vidim kakve ima veze sa tim.
Sramota,al kad su takvi uopste i znali za sramotu.

Otvorim racun za infostan i iz njega iskace i Divcev papiric da prilozim za njegovu fondaciju.
On zivi i radi u Sakramentu zar ne. Kojom logikom ja od njega dobijam poziv na donatorstvo?
Covek koji je zaradio desetine miliona dolara,a i sada mu plata nije ispod milion dolara salje siromasnom narodu po sanducicima da doniraju u njegovu fondaciju i to u sadejstvu sa sistemom objedinjene naplate infostan koji ne vidim kakve ima veze sa tim.
Смешно, али истинито. Због чега не подели месечно по хиљаду долара некој угроженој српској породици и то да буде на некој ТВ. То је ништа за њега, а испао би као патриота. Он трули богаташ скупља прилоге од српске радничке класе, па као да помогне друге. Због чега све то ради???? Обична лопурда, алава и незајажљива. Како је гласао када је ,,косово" примљено у МОК, јајара најобичнија. Мора да одрађује својим газдама, можда се кандидује и за председника Србије

kaze doniraj u skladu sa mogucnostima. kakvim mogucnostima kad sam u minusu,nemam ni da platim taj racun.
jeste on ce da opremi skole. a to ce da finasiraju roditelji dece koji jedva sastavljaju kraj s krajem.
ako ga je briga nek celu godisnju platu iskesira da pomogne i zivi godinu dana ko prosecan gradjanin Srbije.

- - - - - - - - - -

slobodu zeni mora da plati
a to kosta
puno kosta

i sinu je kesirao 50.000 dolara kauciju sto je vozio pijan
ne ide bogatstvo i razvrat sa dobrotvorstvom i humanoscu,tj. ide ali je to lazno

Fuj kakva odvratna fukara od naroda.

Ne biste dali "Bogu tamjana" , izležavate se na plažama natopljenom srpskom krvlju...a onda držite moralne lekcije čoveku koji je svoju reputaciju rizikova u najteža vremena zastupajući Srbe, usvojio srpsko siroče, SVOJIM novcem udomljavao proterane Srbe ...pa tek onda, godinama kasnije osnovao i humanitarnu organizaciju i dao priliku ( i primer ) ostalima da učestvuju.

Bagro odvratna i zavidna, treba vas poslati u talibaniju da tamo smrdite

Ne biste dali "Bogu tamjana" , izležavate se na plažama natopljenom srpskom krvlju...a onda držite moralne lekcije čoveku koji je svoju reputaciju rizikova u najteža vremena zastupajući Srbe, usvojio srpsko siroče, SVOJIM novcem udomljavao proterane Srbe ...pa tek onda, godinama kasnije osnovao i humanitarnu organizaciju i dao priliku ( i primer ) ostalima da učestvuju.

doniraj burazeru ko ti brani samo smiri dozivljaj
ovde se radi o dilu sa infostanom nisu ni pitali dal zelim njegov flajer uz racun
ne,ne zelim
gade mi se bogatasi koji glumataju dobrotvore,a jos vise neki bednici koji izmanipulisani stanu u njihovu odbranu glumeci veceg divca od samog divca
on je zastupao sopstvene interese jer je na desetomilionski ugovor stavio svoj potpis a ne grb Srbije
porez na dobit je placao u Americi a to je najbitnije
mozda je tebe zastupao mene svakako nije niti ce me takvi ikad zastupati
uopste preporucujem ti da zastupas samog sebe i ugledas se po tome na njega a ne da trazis sebi vecito nekog idola i da mu se klanjas iako te podjebava

- - - - - - - - - -

slicno nesto ima i djokovic pa ga dizete u nebesa... bogati ljudi su takvi, tesko se odvajaju od svojih para

zabole me za njihove pare,nego mi salju flajere u sanduce a to je kompjuterski receno spam ili nezeljena posta cak i zakonski sankcionisano komunalnim propisima

Nije pokretač ove teme napravio flajer i poslao ga na adresu gospodina Divca, već obrnuto... Takodje dok je država ulagala u Divca možda je ovaj gospodin bio na hlebu i vodi. I ne traži on ništa od Divca, već samo pita šta on ima da traži od njega.
Mi smo toliko licemerni da se granični sa bezobrazlukom... svi kao humani do mojega, kada se treba pokazati i kada je naravno preko tudjih ledja. Empatija na nuli.

A fondacija je čista peračina para... provuku se pare kroz fondaciju da se umanje porezi. Svoje pare provučeš, tudje uzmeš i slikaš se kako si human.

Ja pomažem svojim parama, ne apelujem na druge ljude da uplate na moj račun, pa onda da pomognem. Kako je to zastupao Srbe, kako je bilo glasanje za ,,kosovo" da se primi u MOK

to mozes da kazes samo u svoje ime
koliko pomazem i kome pomazem ne objavljujem u dnevniku
i pomazem od svog zaradjenog novca, ne prosim naokolo pa posle da sebi pripisujem humanost stecenu tudjim novcem

I sad sve to treba da naplati preko Infostana, kao i druge komunalne usluge? Ili šta? :huh:

Uzgred, jedina krv koju su Srbi eventualno prolivali po plažama bila je krv proistekla iz defloracije.

...slazem se od reci do reci...ali kad su oni obraza imali za takve stvari im pamet nikad smetala nije....
...zguzvala i bacila naravno....

- - - - - - - - - -

slobodu zeni mora da plati
a to kosta
puno kosta

..pa jbg sad, ajde da organizujem neki fond pa da posaljem jednu takvu uplatnicu da meni recimo svi uplate samo po 10 dinara na racun, evo
ne treba vise....uhapsili bi me momentalno...a njega nece, prave se ludi svi...hbg vazda su oni sa velikim kesom mogli sta su hteli i vazda im malo bilo :fuj:

...slazem se od reci do reci...ali kad su oni obraza imali za takve stvari im pamet nikad smetala nije....
...zguzvala i bacila naravno....

- - - - - - - - - -

..pa jbg sad, ajde da organizujem neki fond pa da posaljem jednu takvu uplatnicu da meni recimo svi uplate samo po 10 dinara na racun, evo
ne treba vise....uhapsili bi me momentalno...a njega nece, prave se ludi svi...hbg vazda su oni sa velikim kesom mogli sta su hteli i vazda im malo bilo :fuj:

ma kakvi deset dinara, deset para
ne tebi, nego svakom od nas

ko ne zivi sa siromasnima niti je siromasan, bas ga briga za siromasne.
bogati koriste eventualno svoje ime da skupe donacije, jer zele da budu patriote, ali to je povezano sa patriotizmom kad si daleko od svoje zemlje, pa hoces malo da pomognes, to nema veze sa tim da oni imaju srce za siromasne ljude. ne sede niti piju kafu sa siromasnima, i nemaju nikakve veze sa siromasnima.
djokovic je iskreniji, pomaze deci ali opet preko svog imena skuplja donacije, ne znam koliko daje sopstvenih para. niti me zanima da posebno istrazujem, dobro je da pomaze, koliko god to bilo.
mislim da je divac krenuo da pomaze izbeglima ali ne znam dokle je to stiglo jer nije bas bio zadovoljan njihovim ponasanjem. ja smatram da covek treba da pomogne kako ljudima treba a ne kako on misli da treba, a da bi znao kako i sta, mora da sedi i razgovara sa ljudima, sto divac ne zeli da uradi, on je hteo da bude patriota a ne da sedi sa svakom porodicom i da vidi kakve su njihove potrebe da bi znao kako najbolje da im pomogne.

to je ista fora kao kada se ljudi zale da su kupili sendvic beskucniku a ovaj odbio. prvo su trebali da vide sta coveku treba, ko im je rekao da je beskucnik gladan kad ima mesta za socijalu da jedu besplatno. prvo moras da vidis sta coveku treba pa onda da vidis jesi li u mogucnosti da pomognes. sve ostalo je nametanje pomoci, ja sam dobrotvor, ali ... ljudi odbijaju pomoc.

a istina je i to da je humanitarni rad u stvari marketing za zvezde. verujem da ima i pranja novca da ne placaju porez, umesto off shore kompanije, osnivaju humanitarne organizacije, na primer vlasnik Ikea ima preko 50 milijardi i 90% njegovog novca je upravo u njegovoj humanitarnoj organizaciji koja ima pravo da se bavi komercijalnom delatnoscu to jest da ulaze novac i stvara kapital a ne placa porez. mislim da sada vecina milijardera tako radi, umesto offshore, koriste humanitarne organizacije, fondove i trust-ove.

Poslednja izmena:
Negde sam procitala da od svih tih humanitarnih fondova ti ljudi (konkretno ovde Divac) imaju zaradu. Tako da ako vi date 100dinara za decu (ili sta vec) Divac od toga dobija neki procenat tipa 5dinara. Sad je ovo smesna cifra ali ako to podignete na hljade, na stotine hiljada dinara, novac nije mali

Back