medved_bg
Elita
- Poruka
- 15.540
Derer, ajd sad ozbiljno, imaš neke informacije ili ti to onako, utisak?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok,treba nam na sve ove nashe lopove josh i Divac na grbachi da uzima svoje parche.Kao da nema dovoljno Mishkovica,Karica,Beba,Caneta,..itd.Ko shto rekoh,ima i drugih koji posluju,bivshih sportista,ali nekako samo on dospeva u medije oko mutnih stvari.A on sve fin i poshten i samo njega mrze..ma da,da,...tako je sigurno...
Pa bilo je i naTV-u ako nisi pratila kad je njegova zena pred TV kamerama lagala male akcionare da treba njima da prodaju akcije Knjaza jer su ponudili najvecu cenu a to nije bila istina....missim nisam neshto pratio detaljno,zabole me za Divca,ali iz onga shto sam video i prochitao stiche se utisak da ni on tu nije bash chist.:?Derer, ajd sad ozbiljno, imaš neke informacije ili ti to onako, utisak?
ovaj derer mora da je kao mali izgubio u basketu od Divca pa se jos uvek ljuti na istog...i prilicno lupeta
Ma da..Divac je nasha svetinja,i u njega ne sme da se dira!ovaj derer mora da je kao mali izgubio u basketu od Divca pa se jos uvek ljuti na istog...i prilicno lupeta
Divac je legenda! End of story...
prevarant. koristi svoje ime u za prevare
Ukrao mu sladoled iz ruke dok su bili u zabavistu....nije to nimalo naivno-trauma
Можда је утисак, напросто, такав, јер, центри, генерално, по природи ствари, делују, да тако кажем "лошије", на први поглед. Иако, заправо, нису.Ne mogu da objasnim, ali mi se Divac nikad nije dopadao kao košarkaš. Njegovo umeće je, po meni, naduvano - previše. Bolji je od prosečnog al da je "tata" ?????
Али да неким моћницима, напросто, не одговара да овде прави људи уложе свој капитал.
„Voda voda“ već osam meseci u rukama Divca
Autor: Svetlana Vuković | 27.10.2007 - 19:45
Vlade Divac je preuzeo vlasništvo nad „Voda vodom“ na osnovu ugovora koji su on i Vojin Đorđević potpisali i overili u Petom opštinskom sudu u Beogradu 28. februara 2007. godine. To što je Vlade Divac podneo zahtev za uknjižbu vlasništva Agenciji za privredne registre tek 11. oktobra, uopšte ne menja na stvari.
Osnov je, izričiti su u Agenciji za privredne registre, da su svi dokumenti koje su dostavili Divčevi zastupnici ispunjavali tražene zakonske kriterijume i da je shodno tome upis obavljen 16. oktobra.
Vojin Đorđević, zanimljivo je, ne spori taj ugovor kojim je preneo 100 odsto vlasništva nad „Voda vodom“ na Vladu Divca, ali spori zakonitost uknjižbe, pozivajući se upravo na odredbu tog ugovora koja kaže da sastavni deo dokumentacije za registraciju treba da bude i dopuna osnivačkog akta. U Agenciji za privredne registre kažu da je taj dopunjeni osnivački akt, naravno, njima Divac dostavio i potpisao ga upravo kako taj ugovor predviđa.
- Tu dopunu osnivačkog akta i nije trebalo da potpisuje Đorđević, već Divac, jer se na njega prenose osnivačka prava, navode u Agenciji.
Vojin Đorđević je danas dostavio prigovor na upis Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, a koje je drugostepena instanca Agenciji za privredne registre. Ukoliko Ministarstvo zaključi da je njegova žalba neosnovana, odnosno zaključi da je Agencija za privredne registre obavila uknjižbu Divca u skladu sa zakonskom procedurom, Đorđeviću je sledeća instanca Vrhovni sud. Ukoliko mu da za pravo, postupak se vraća na početak.
Agencija za privredne registre je danas „Blicu“ dostavila tri dokumenta na osnovu kojih su oni obavili upis. Prvi dokument je ugovor kojim je „Voda voda“ sa Đorđevićeve kompanije „Si end Si“ preneta na njega lično. Drugi ugovor je u kome se Đorđević i Divac saglašavaju da dokapitalizuju preduzeće „Voda voda“ u srazmeri Đorđević 70 odsto, a Vlade Divac 30 odsto. Treći ugovor je u kojem Đorđević prenosi svih 100 procenata vlasništva nad „Voda vodom“ sa sebe na Vladu Divca. Sva ta tri dokumenta nose datum 28. februar i sa tim datumom su overena pečatom Petog opštinskog suda Beograd. To što je sudski službenik overu obavio u prostorijama Divčevog zastupnika, „Ces mekona“, odnosno Zvonka Nikezića, potpuno je jednako kao da je i u prostorijama suda.
E ajdemi pa sto ne otvoris i neku temu o najpoznatijem siptarskom kosarkasu?
A da, verovatno zato sto takav ne postoji
kamo srece da ima vise likova kao sto je divac!
da li je neko cuo da ce Miskovic bilo sta i bilo kome dati sem velikog rada za male pare ?
Al' ja od tebe bas i ocekujem da budes preglup (bilo bi cudo da jednom nisi )salve, procitaj sta si napisao, ma me ponovo pitaj, ali malo "preformulisi" pitanje. ovako mi je preglupo, a to bas ne ocekujem od tebe