Diskriminacija u pornicima

Jedan put sam na xvideos išao tražit djevojke po nacionalnostima i usporediti po zemljama. Ciljana grupa su bile bivše socijalističke zemlje, Hrvatska je bila očekivano zastupljena tek s par djevojaka, ali ni Srbija nije puno bolje stajala, Češka i Mađarska su bile daleko zastupljenije. Takodjer čak i jedna Slovačka je imala znatno više djevojaka nego Srbija. Vrlo mali broj djevojaka je bio i iz Slovenije što je iznenađenje jer slove za liberalnu zemlju. Bugarska jedva zastupljena dok Rumunjki ima solidan broj. Rusija i Ukrajina imaju veliki broj predstavnica dok Bjelorusija vidno zaostaje. Općenito iz bivšeg socijalistickog bloka ima znatno više djevojaka nego s starog zapada. Slično kao i kod Slovenije, iznenađenje sam vrlo malim brojem ili potpunim izostankom djevojaka iz skandinavskih zemalja koje slove za najliberalnije.
Šta ti je naučni pristup dr*anju...
 
O hebote, na desetine tisuća Jaoanki u pornjavi, dok je svega nekoliko desetaka Japanaca :eek: :roll: To je veliki problem jer Japanci drže do rasne čistoće, tj ne žele nikakvo miješanje pa ni u pornjavi. Mogli bi se reći da su i šovinisti?
Ne bih baš rekao. Na njihovom takmičenju za najlepšu devojku pobedila je ove godine Ukrajinka i ona ih predstavlja na Miss sveta. Državljanka je Japana, ali u izgledu nema ni ''j'' od japanskog.
 
Кар актер.

Све има на Википедији

kara​

50 језика

kara

Српски​

kara (српски, ћир. кара)​

Именица​

kara, ж
Значења:
  1. мушки полни орган [1]
прошири
Синоними:
  1. penis, ud, stidnik, polni ud, нар. dika нар., kita нар., kara нар., хрв. spolovilo хрв., falus нар., фам. mali фам., miško фам., kobasica фам., kurajlo фам., pišić фам., batina фам., ponos фам., čunak фам., dugajlo фам., moj фам., čundara фам., đoka фам., sprava фам., alatka фам., patka фам., spolni ud, pimpek хрв., udo, жарг. buzdovan жарг., kobaja жарг., tuki жарг., piton жарг., kića жарг. [1]
An actor or actress is a person who portrays a character in a production.[1] The actor performs "in the flesh" in the traditional medium of the theatre or in modern media such as film, radio, and television.


Линкови ка изворнику

https://sr.wiktionary.org/wiki/kara

https://en.wikipedia.org/wiki/Actor#Techniques
Postojala je i topovska kara.
 
Imaju oni druge verzije saha, tipa ''go'' ili ''xiangqi''.
Da, mada i pre Fishera osim Reshevskog nije bilo tada toliko vrhunskih igraca, a posle njega je buknulo, kao sada posle serije Damin Gambit mada je ovo totalna euforija na svetskom nivou, gde svaka domacica kupuje sah i trenere ili pocinje da se zanima sto je dokaz koliko je TV mocna marketing mashina, ali ako pricamo o idolima, Fisher je bio zasluzan za enorman razvoj u USA, slicno kao Anand u Indiji, Indija pre Ananda je bila Kongo u sahu a sada su top zemlja. Bez obzira na te lokalne igre i bez nekog idola tipa Anand ili Fisher, i dalje je malo cudno da nije popularizovan vise u Japanu .
 
što se čudiš? 🤣

Sećate li se one teme prosečna dužina k u erekciji... u crnačkim zemljama nisu se baš istakli.

То је зато што су нама сви црнци у африци исти, а они се много разликују од дела до дела африке.

Имаш оне мале, па оне високе и снажне, па оне масне и дебеле, тамније, мање тамне...

Нпр. исти су нам и кинези и јапанци, а они се у њиховим очима, много разликују.
 

Back
Top