Diskriminacija u pornicima

Зар никад нећеш одрасти, мали весељаче?

screenshot_from_2018-02-01_10-58-06.jpg
nikad :D
 
Иначе, азијати важе за маштовитије и несебичније љубавнике од осталих.
Да ли је то због мање обдарености у величини па се више труде, ето не знам.
Zanimljivo je sto sam "otkrio" da i medju azijatima i crncima postoji neki tihi animozitet, kod belaca i crnaca da kazes postoji to neko istorijsko opravdanje u Africi i USA , ali ocigledno kod muskaraca postoji medjurasni neki urodjeni tihi animozitet , mozda prosto zbog nepoznatog ali je zanimljivo jer mi deluje da medjurasni medjupolni taj tihi animozitet nije tako izrazen , osim socijalne "osude" .
Sto se tice same teme , zena koja voli sex je privlacnija , zena koja voli veliki k je na nekom nivou nezasita, qurva u tom smeru , a to je na nekom nivou popaljivo i onda jesu crnci u zapadnoj produkciji dominantniji odnosno nema azijata. A tu imamo jos lepezu dodatnih fetisha vezanu za velicinu organa i dominaciju .......
 
Ako racunamo da su USA ujedinjene nacije, odnosno tu ne znas ko je tacno ko, ali cehinje i madjarice gde nije takav diverzitet stanovnistva, da imaju 300-400% veci prosek od celog sveta, ne znam da li postoji neka zvanicna studija zasto . A jos su prozapadne, germanizovane zemlje . Za madjarice je poznato da "vole" sex, mada snimati film i voleti sex nema veze sa vezom . Mozda ima veze i sa studijima koji su se preselili u istocnu evropu, kao IT firme , sto dolaze ovde i uzimaju "dobre" i za zapad jeftine programere, pa tako zbog mnostva studija u Madjarskoj i Ceskoj koja je "regrutni" centar , mozda je to jedan od razloga .
 

Back
Top