DISKRIMINACIJA - Švajcarci ne prodaju ulaznice Srbima!

Vuk Samotnjak

Buduća legenda
Moderator
Poruka
41.283
Prioritet Švajcaraca je da Crvena zvezda ne igra u domaćinskoj atmosferi

1565957883600.png

Jang bojs je preduzeo meru da što manje Srba bude u sredu na stadionu u Bernu. Stopirana je prodaja ulaznica Balkancima koji žive u Švajcarskoj, mesta na stadionu mogu da rezervišu samo oni koji imaju sezonske ulaznice za mečeve crno-žutih.

Jasno je da Jang bojs nema veliki broj vlasnika sezonskih ulaznica, ali želi da se obezbedi i na štetu praznijih tribina. Prioritet Švajcaraca je da Crvena zvezda ne igra u domaćinskoj atmosferi, poučeni iskustvom Salcburga čiji su navijači skoro bili u manjini prošlog leta.

Zabrana prodaje ulaznica Srbima jeste vid diskriminacije, ali nije nedozvoljeno.

http://zurnal.rs/fudbal/zvezda/84069/diskriminacija-svajcarci-ne-prodaju-ulaznice-srbima?lang=lat

----------------

Usrali se svajcarci od delija :)

Што значи да ће на стадиону бити много више црвених застава са црним двоглавим орлом... то би требала бити њихова домаћа публика
100 %
Bice ovo tvrda utakmica ali .. neka ih ... nek se malo raduju .. docice oni u Beograd

Tesko. Jedino ako Srbi nisu dovoljno brzi:lol:

Vidis klub je omogucio svojim navijacima da zarade nesto, plus ce mozda jos neko uzme sezonsku I isplati je i dodje u toku sezone jos koji put da pije i zdere. Niti je ovo prva utakmica da tako rade. Ne zanima svajcarce ko si i odakle si sve dok mogu zarade na tebi. Stari su to prevaranti. Da tako ne razmisljaju ne bi bili to sto jesu.

Ima dva meseca kako su zabranili se kladis online, kockas ili bilo sta slicno ako je u pitanju sajt u inostranstvu, jer ne placaju porez. Sve demokratski, bio referendum i vecina tako odlucila. Naravno uglavnom Svajcarci.

Ali neka bude da je zurnal u pravu, zanimljivije tako :lol:

kako njihova pravila ? zar se ne pita UEFA tu nista ?
Ne pita se.

Oni po uefa pravilima moraju deset peocenata obezbediti gostima ili pet nisam siguran.

Drugo, u svajcarskoj je puno sipaca moraju voditi racuna da ne bi doslo do sukoba na tribinama....

Razumljivo je da imate deo za goste. Ostalo pripada domacibu na njegovu volju. Tu uefa nema nista stim. A ovo s diskrimibacijom je preterivanje!!!

Njihova kuca njihov deo tribine moze im se.

Nisu mi jasni ovakve teme i naslovi koji su u sluzbi pravljenja zrtvenog magarca od svega sto se dogadja u sportu. Sta sam sve citao ovh dana od slavnih srpskih pravoslavnih medija, stomak mi se okrece, od smeha naravno :D

Cene karata su, ko putuje i gleda utakmice, skoro sasvim normalne. Ako je obrok u Burgerkingu u Cirihu 17-18 chf zasto karte ne bi bile par stotina? Znate li da Svajcarska nije Sevojno? Koliko kosta prosecan san u Zenevi za iznajmljivanje? Placao sam 550e za Bajernovu utakmicu protiv Borusije u Bundesligi pre 2 i nesto godine... Sta reci za Svajcarsku onda... Bice pun stadion, LS je, plejof, normalno je i da hoce da zarade od nalozenih Balkanaca koji ne pitaju za cenu.

A sad ocekujem naslov u novima, SWISS podigao cene karata da spreci dolazak delija. Samo to jos nije bilo...

Dalje-

https://www.20min.ch/schweiz/bern/story/Serbische-Medien-sprechen-von--Skandal--15632035

Na zalost vecina navijaca i prosecnih veliksrpskih deija ne razume ni jezik koji svaki dan koristi, a kamoli da procita nesto na nekom drugom i provali u kakvoj Kurir, Informer Telegraf realnosti zivi. Od poglavnika kakvog imate, bolje i ne moze da se ocekuje.

Ukratko, po pravilima UEFE (mafije) za LS se gostima obezbedjuje 5% stadiona, a srpski svetski prvak ce dobiti 6%.
Niko nece nikoga sa stadiona izbacivati, vec ce biti premestani zbog sigurnosti. Jer znate, to je normalno u normanim drzavama.

I ljudi cudom ne mogu da se nacude koji je K medijima u Srbiji da izmisljaju tenziju. Nije ni cudo sto nas gledaju kao da smo sa Mara pali.

Apropo mantre o Siptarima, u celoj Svajcarskoj broj Portugalaca je 2x veci od broja Siptara, a zive tu i mnogi Azijati, Turci, Arapi, pa i Srbi i ostali EX.YU narodi. Tako da, znam da i danas mnogima teku suze zbog SP-a i bolnog poraza od Sacirija, ali gospodo, prihvatite cinjenice.

Puno srece u Bernu svima koji putuju i igraju. Ocekujem dobar mec!

Dali su im 6% a trebali su po pravilima 5 dakle dali su im vise....

Ispubili su udlov uefa ne znam cemu zalopojke....

To za 5% se secam dobro da je mera. Hteo sam gledati Ajax-a u LS protiv Engleza. Na kraju nismo uspeli, jer je sve vec bilo rasprodato kada smo pomislili da odemo. Isao sam medjutim pre oko mesec dana i obisao JC arenu, i secam se da mi je tada prijatelj Willi iz Holandije rekao da je 5% stadiona za goste u LS. (na moju saljivu konstataciju da su nam Englezi pokupovali karte i da zato nismo mogli da dodjemo :D ) A potvrdio je i ovaj Svajcarac to pravilo. Ne verujem da bi se brukao tek tako da lupeta gluposti, dok me od ovih ovde nista ne cudi.

Bice to rizican mec puno je siptara tamo....

Sve je moguce, ali ima i drugog sveta tu. Na stadionu nece biti nista, jer ako bude, i neko nasedne na provokaciju, izvlaci deblji kraj zvezda sigurno. To je swiss lobi i njima to ide na ruku. Zato mislim da ce na stadionu osim zvizdanja i lajanja u prazno jednih i drugih, sve proteci ok. A pre i posle meca, oko i dalje stadiona i po gradu, svasta je moguce. Kad su ih lovili Psg-ovci po Parizu, lovice ih i tamo siptari ili ko vec. Ako mene pitas, glupost cista. Platis 300 franaka da se bijes sa krezubim huliganima. Ko voli neka izvoli. Steta je samo sto u jeku ovih glupih tenzija "stradaju" posteni i normalni siptari i srbi. Kad pogledas, glupost cista. A misljenja sam da bi ovi u medijima napravimi slicnu tenziju i da se igra protiv bilo kog kluba. Kad su uspeli da od jednog hrvata iz kopenhagena naprave ustasu i provlace ga kroz medije danima.... na sve su spremni.

Back