DISKRIMINACIJA SRBA U CRNOJ GORI!!!

A zasto se bunite kad novopazarci masu turskim zastavama na sred novog pazara msm osnovno ljudsko pravo je da se izjasne kako se nacionalno osecaju jel? Tihi ma ti si bre debil dokle vise ove otrcane teme o laznoj braci crnogorcima siptarima ustasama, zar je moguce da jos uvek price na tu temu nekog ispunjavaju....daj iskuliraj zbog jednog mila ne treba se ograditi od svih nas sto zive u crnoj gori evo ja sam srbin pa zivim normalno drzava je takva kakva je nije svima idealno, nije ni u Srbiji sve lepo i sareno.....daj iskuliraj dosta je bilo tih srnja....

Naravno da jeste njihovo pravo . Al kad oni sami nemaju pojma ni ko sju ni sta su . Predstavljaju se ko Bosnjaci , al ne masu Bosanskom zastavom nego \Turskom . Da se iuizjasnjavaju ko Turci , to bi bilo logicno . Ovako , mnogo su brate konfuzni .

Слажем се са тобом да мислим да та подјела није по националној линији, а познајем неке националне Црногорце, опозиционаре који нису могли да нађу посао јер много тога иде по страначкој линији.

Једино нисам знао да је СДП, а не ДПС тај који претежно ухљебљује своје бирачко тијело. Хвала за инфо.

Nema toga člana SDP-a koji nije dobio dobar posao.

drugar mi se kune , pricao mu taj inspektor sto radi u SUP Podgorica da je on privatno SRBIN a morao je da se izjasni kao Crnogorac DA BI GA VRATILI NA POSAO

2003 godine se izjasnio kao Srbin na popisu i oni mu dali OTKAZ tj SUSPENDOVALI GA sve dok posle 6 godina bez posla nije pristao da se izjasni kao CRNOGORAC

onda su ga 2009 vratili na posao

AKO OVO NIJE FASIZAM DISKRIMINACIJA TEROR I NASILNA ASIMILACIJA I APARTHEJD JA NE ZNAM STA JESTE

uostalom ono sto ja navodim dokazuje i ZVANICNA STATISTIKA o nacionalnoj pripadnosti zaposlenih u ministarstvima vlade crne gore!

E taj izmišljeni inspektor ti je velika ljudina... Još ako ti je i drugar takav... :hahaha:

setaj bre ti montenegrinski dukljaninukse. razbio sam vas sve na ovoj temi zalepio sam vam toliko intelektualnih samarcina da ne znate gde vam je dupe a gde glava

ova statistika o samo 37 zaposlenih srba od 712 u ministarstvima vlade crne gore, je ko da sam te trefio macolom u glavu :ok:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Đe uđoh u ove kasne sate na forum, sad neću moći da spavam, boli me stomak od smijeha :hahaha::hahaha::hahaha:

A EVO CRNO NA BELO STA MONTENEGRINI RADE SRBIMA U CRNOJ GORI

Poznati srpski sportista iz Crne Gore Aleksandar Sasa Pejanovic bivsi reprezentativac SCG u boksu , je prvo ISTERAN IZ POLICIJE ZATO STO JE SRBIN - A ZATIM I BRUTALNO PRETUCEN

E KAD OVO RADE POZNATIM SRBIMA U CRNOJ GORI ZAMISLITE STA RADE ONIM ANONIMNIM I NEPOZNATIM

Toga su premlatili jer se kurčio po Podgorici i lomio.

Јесам родом из Црне Горе али сам рођен у Србији и ту живим, мада доста времена у току године проводим у ЦГ (минимум два пута годишње и минумум укупно 50 дана годишње). Моји су прије доласка Мила на власт дошли у Србију. Али имам доста рођака у ЦГ-од њих нико није дискриминисан али имам другове из ЦГ који имају проблема са запошњаавањем, иако су високо-образовани.
Неки од њих су Срби, неки Црногорци. Сви они су противници власти.

Aha!!! ETO GA!!!! ODAO SI SE 'TICO!!!!!
Priznaj sad da su tvoji rođaci Milovi glasači koji rade po nalogu pape iz Vatikana i masonske mašinerije, a sve protiv vaskolikog srBstva :hahaha:

Вјеруј ми да није тако. Већина студената су Срби из Црне Горе, а и већи део Црногораца из ЦГ који студира у Србији је пријатељски расположен према Србији.

У ЦГ су једино дио мањина и СДП-овци антисрби.

Čak nijesu ni svi SDP-ovci, al je ta partija onako "najcrnogorskija", da ih tako nazovem

aha on vam kao fizicki jak srbin zapao za oko pa ste ga uzeli da ga brutalno mucite za primer drugim srbima da razmisle sta ce da im se desi ako se bune protiv vasega fasistickog rezima

vi ste hteli da ga LIKVIDIRATE BANDO MONTENGRINSKA SAMO ZATO STO JE SRBIN I JER JE NEGODOVAO JAVNO ZBOG PRIZNANJA NEZAVISNOSTI KOSOVA OD STRANE CRNE GORE :evil:

I nijedan od vaskukavickih montenegrina nije imao muda da mu izadje na megdan JEDAN NA JEDAN nego ste ga uhapsili i brutalno tukli 50 na jednoga

tu se vidi vasa cast i vase postenje serem vam se na vas obraz

nemate vi ni obraz ni cast nicega . vama je gu.zica na mesto obraza. bando kukavicka. PU!

Što nijesi došao da ga braniš, Tile? Ili se plašiš betonjerke? :mrgreen::per:

Aha!!! ETO GA!!!! ODAO SI SE 'TICO!!!!!
Priznaj sad da su tvoji rođaci Milovi glasači koji rade po nalogu pape iz Vatikana i masonske mašinerije, a sve protiv vaskolikog srBstva :hahaha:
Поједини радикали, тј. мар-ком и компанија ме већ на неким темама прозваше да сам издајник (само зато што нисам за њихову странку), тако да ме ни неке нове оптужбе не би чудиле. z:mrgreen:

oni nisu crnogorci oni su nasi srbi .

i sta tebe briga sto mene briga ?

briga me zato sto me boli patnja mog srpskog naroda u crnoj gori genocid i fasizam koji nad njima sprovodi aktuelni rezim

ti da si prava srpkinja , i tebe bi bolelo da bilo gde u svetu nekoga prebijaju maltretiraju i terorisu SAMO ZATO STO JE SRBIN :evil:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Sad ona treba tebe da pita "Šta tebe briga što je mene briga što je tebe briga" :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Čak nijesu ni svi SDP-ovci, al je ta partija onako "najcrnogorskija", da ih tako nazovem
Да, нису баш сви чланови СДП антисрби али врхушка јесте екстремна. О ДПС имам далеко боље мишљење него о СДП.
Да неко не помисли да сам Миловац z:mrgreen:, иначе симпатизер сам Нове српске демократије (НОВА) Андрије Мандића.

Поједини радикали, тј. мар-ком и компанија ме већ на неким темама прозваше да сам издајник (само зато што нисам за њихову странку), тако да ме ни неке нове оптужбе не би чудиле. z:mrgreen:

A odma si mi bio sumnjiv :mrgreen:

Reci mi, koliko plaćaju Mišković i Beko? Zainteresovan sam, možda bi mi bilo bolje nego ovamo u CG :hahaha:

Да, нису баш сви чланови СДП антисрби али врхушка јесте екстремна. О ДПС имам далеко боље мишљење него о СДП.
Да неко не помисли да сам Миловац z:mrgreen:, иначе симпатизер сам Нове српске демократије (НОВА) Андрије Мандића.

Da, SDP je nekako ekstremnija u tom nacionalnom pogledu. Ipak, s druge strane imaju dosta jakog i kvalitetnog kadra.

A odma si mi bio sumnjiv :mrgreen:

Reci mi, koliko plaćaju Mišković i Beko? Zainteresovan sam, možda bi mi bilo bolje nego ovamo u CG :hahaha:
Свако од нас је "добио" пар милиона да изда СРС и Шешеља и васколику Шешељеву идеологију, зарад тајкунских зелембаћа и опстанка монополистичко-картелских бизнисмена на сцени. z:mrgreen: z:mrgreen::zskace::zskace:

Јој Жике када се сјетим шта су све неки форумаши говорили- да сам добио новац, да сам због цуре промјенио странку, да ме чека државна функција, да ми из "штаба" диктирају шта да пишем, да сам са још неким форумашима дио "клана"...z:mrgreen:z:mrgreen:

Свако од нас је "добио" пар милиона да изда СРС и Шешеља и васколику Шешељеву идеологију, зарад тајкунских зелембаћа и опстанка монополистичко-картелских бизнисмена на сцени. z:mrgreen: z:mrgreen::zskace::zskace:

Јој Жике када се сјетим шта су све неки форумаши говорили- да сам добио новац, да сам због цуре промјенио странку, да ме чека државна функција, да ми из "штаба" диктирају шта да пишем, да сам са још неким форумашима дио "клана"...z:mrgreen:z:mrgreen:

Ništa je to koliko mene plaćaju... Ipak mi je bolje ođe :mrgreen:
Da je zbog cure pa da ti i oprostimo, ljubav ne zna za granice, al ipak mislim da je ljubav prema vojvodi trebala da bude jača :mrgreen:

А са друге стране Песо, воли да ме оптужи за "вељесрбство, антицрногорство и сл.".
Не знам да ли би повукао своје ријечи када бих му рекао да сам навијач репрезентације Црне Горе (додуше преко ТВ, не уживо).

Pa ovo sto su radili ovom momku je mrvica u moru diskriminacije nad onima koji se i dalje izjasnjavaju kao Srbi.
Ako si Srbin u Crnoj Gori nemas posao.
Mrznja neoCrnogoraca odnosno Srba koji se vise ne izjasnjavaju tako prema onima koji se i dalje izjasnjavaju kao Srbi je porazno velika, ravno mrznji Hrvata sto je vecini nase populacije skroz nepoznato.
Naprosto oni cine sve da zataskaju i sakriju toliku mrznju i teror.

Pa ovo sto su radili ovom momku je mrvica u moru diskriminacije nad onima koji se i dalje izjasnjavaju kao Srbi.
Ako si Srbin u Crnoj Gori nemas posao.
Mrznja neoCrnogoraca odnosno Srba koji se vise ne izjasnjavaju tako prema onima koji se i dalje izjasnjavaju kao Srbi je porazno velika, ravno mrznji Hrvata sto je vecini nase populacije skroz nepoznato.
Naprosto oni cine sve da zataskaju i sakriju toliku mrznju i teror.

љубав је обострана, а они су криви за то.

Poslednja izmena:

Back