diskrecija zagarantovana 4

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.225
ona je u zivotu sve radila nekako u trenutku kad je tome i bilo vreme..
jedino je radila drugacije od onoga sto je u njenom okruzenju bilo uobicajeno..
posle zavrsenog skolovanja, odmah je pocela da radi..
nije joj bio problem ono za sta se skolovala skoro da nikad ne radi, da bi sto pre bila samostalna..
nikad nije robovala sablonima..
za oca svog deteta se vencala da je ne bi porodica vise smarala..zajedno su ziveli punih godinu dana..obostrano iskrene emocije..jednog dana su pokupili dva prijatelja i skoknuli do opstine da potpisu ugovor o koriscenju zajednickog prezimena..
od tada je proslo punih godinu dana pre nego sto su dobili dete koje su zeleli..
proziveli su lepe, pa teske godine u tesko vreme..
citava decenija i po je prosla kad su shvatili da je za njihovu malu porodicu bolje bilo da se odvoje na dve adrese..
i zakonski..
njegovo prezime je zadrzala..
teret zajednicki prozivljenog perioda izdefinisao je njene zelje za samu sebe..
resila je ostatak da prozivi za svoju dusu i emocije, bez obaveza..

~~~~
njegove godine su im nametnule murestenovski status..
od jakih emocija je htela da pobegne s jedne strane, a sa druge - zasto bi?
na zalost, vreme nije utisalo emocije..
on joj je otvoreno rekao da nikad u zivotu nije imao kvalitetniji odnos sa nekom osobom, jace emocije prema nekome, potpunu kompatibilnost..
odlucila je da presece, iako joj je bilo tesko..
posle dva meseca je pozvao da joj saopsti da mu je za problem za koji je misilo da je samo neprijatnost, dijagnoza konacna..
posle dva meseca je sahranjen.
njegovu majku je prvi put cula kada je pozvala da joj izjavi saucesce.
i nije se iznenadila kad je sa druge strane cula ``pricao mi je o tebi.ne znam da li ti nesto znaci, ali sa tobom je proveo najsrecnije dane u svom zivotu.``

sta nam garantuje godina rodjenja?

Poslednja izmena:
Jake emocije nekoga privlače,
a nekoga nagone na bekstvo.
Iako je mogućnost ogoljavanja pred nekim
primamljiva, istovremeno tera na
razmišljanje da li taj neko
želi da razgoliti drugu osobu, da li je opterećenje
za drugu osobu sipanje sopstvenih emocija.
Ili se javi strah zbog nemogućnosti odupiranja
ogoljavanju koje nije uvek prijatno ni za onoga ko se skida,
u svakom pogledu. Retko se u životu naiđe na takvu
osobu koja ima takav uticaj i tada je jedino rešenje beg bez osvrtanja
a i tada nešto tera i vuče nazad. Najverovatnije opuštenost i sloboda
koje postoje u samom činu skidanja i pored toga što nakon toga i nakon
realnog razmišljanja se shvata da to možda nije ni dobro, ni pametno.

Prozivela sam identicnu pricu, njegova bivsa zena je tri god starija od moje mame!
Zivela sam tako oko 3.5- 4god!
Raskinuli jer se pojavila opet ona koja mu je nasolila pamet da sam ja samo klinka koja nista ne moze, a ona u godinama koje su najidealnije..
Poverovao joj je:sad2: :sad2: :sad2:
A I ON I JA SMO IMALI SKROZ OK ODNOS, JER GODINE NISU BITNE I NIKO TI NE GARANTUJE KOLIKO CE KO ZIVETI!!!!!!!!!!!!!

Prozivela sam identicnu pricu, njegova bivsa zena je tri god starija od moje mame!
Zivela sam tako oko 3.5- 4god!
Raskinuli jer se pojavila opet ona koja mu je nasolila pamet da sam ja samo klinka koja nista ne moze, a ona u godinama koje su najidealnije..
Poverovao joj je:sad2: :sad2: :sad2:
A I ON I JA SMO IMALI SKROZ OK ODNOS, JER GODINE NISU BITNE I NIKO TI NE GARANTUJE KOLIKO CE KO ZIVETI!!!!!!!!!!!!!
koliko imas nerealnu sliku zivota, govori cinjenica da si samu sebe ubedila da je treca osoba odgovorna za odluku muskarca koga volis.
ali ok..ako ti je lakse da ne bud on kriv, vec neka rospija tamo..samo teraj.

Крштеница нам гарантује:
а) Да се према онима са старијом годином издавања односимо са поштовањем. Персисам старијима од себе 10- 15 година :mrgreen:
б) Интелектуално, животно-искуствено у мојим годинама не могуда имам одговор који ми треба од неког ко има 20 год, а камоли да имам 45, 55, 65..
в) Не треба ми да изпиздим у луна парку и откинем од лудовања у тесним фармеркама у клубу до зоре и да мислим да сам што би реко Ђока "фраер" кад заведем клинку.
Јел доста? :)

koliko imas nerealnu sliku zivota, govori cinjenica da si samu sebe ubedila da je treca osoba odgovorna za odluku muskarca koga volis.
ali ok..ako ti je lakse da ne bud on kriv, vec neka rospija tamo..samo teraj.

Svako ima pravo na svoje misljenje, na ovu temu sam dosla jer sam se pronasla oko godina i sl, a ne da bih nekog okrivila ili ne..
P.S. Nema potrebe da se pravdam, ovo je moja dobra volja!

Poslednja izmena:
ona je u zivotu sve radila nekako u trenutku kad je tome i bilo vreme..
jedino je radila drugacije od onoga sto je u njenom okruzenju bilo uobicajeno..
posle zavrsenog skolovanja, odmah je pocela da radi..
nije joj bio problem ono za sta se skolovala skoro da nikad ne radi, da bi sto pre bila samostalna..
nikad nije robovala sablonima..
za oca svog deteta se vencala da je ne bi porodica vise smarala..zajedno su ziveli punih godinu dana..obostrano iskrene emocije..jednog dana su pokupili dva prijatelja i skoknuli do opstine da potpisu ugovor o koriscenju zajednickog prezimena..
od tada je proslo punih godinu dana pre nego sto su dobili dete koje su zeleli..
proziveli su lepe, pa teske godine u tesko vreme..
citava decenija i po je prosla kad su shvatili da je za njihovu malu porodicu bolje bilo da se odvoje na dve adrese..
i zakonski..
njegovo prezime je zadrzala..
teret zajednicki prozivljenog perioda izdefinisao je njene zelje za samu sebe..
resila je ostatak da prozivi za svoju dusu i emocije, bez obaveza..

~~~~
njegove godine su im nametnule murestenovski status..
od jakih emocija je htela da pobegne s jedne strane, a sa druge - zasto bi?
na zalost, vreme nije utisalo emocije..
on joj je otvoreno rekao da nikad u zivotu nije imao kvalitetniji odnos sa nekom osobom, jace emocije prema nekome, potpunu kompatibilnost..
odlucila je da presece, iako joj je bilo tesko..
posle dva meseca je pozvao da joj saopsti da mu je za problem za koji je misilo da je samo neprijatnost, dijagnoza konacna..
posle dva meseca je sahranjen.
njegovu majku je prvi put cula kada je pozvala da joj izjavi saucesce.
i nije se iznenadila kad je sa druge strane cula ``pricao mi je o tebi.ne znam da li ti nesto znaci, ali sa tobom je proveo najsrecnije dane u svom zivotu.``

sta nam garantuje godina rodjenja?

Ovo je vec tuzna prica....malo sam se najezio....
nema veze sa diskrecijom.....
mogao bi i neki tuzni scenario za film da se napise na osnovu ovoga....

Крштеница нам гарантује:
а) Да се према онима са старијом годином издавања односимо са поштовањем. Персисам старијима од себе 10- 15 година :mrgreen:
б) Интелектуално, животно-искуствено у мојим годинама не могуда имам одговор који ми треба од неког ко има 20 год, а камоли да имам 45, 55, 65..
в) Не треба ми да изпиздим у луна парку и откинем од лудовања у тесним фармеркама у клубу до зоре и да мислим да сам што би реко Ђока "фраер" кад заведем клинку.
Јел доста? :)

plitko i stereotip.

Ovo je vec tuzna prica....malo sam se najezio....
nema veze sa diskrecijom.....
mogao bi i neki tuzni scenario za film da se napise na osnovu ovoga....

ima veye sa diskrecijom.
diskretan je bio njihov odnos.
ona nije imala hrabrosti da se posle prozivljenog u zivotu upusti u pricu - a sad iz pocetka.
iskustvo, bez obzira na sirinu shvatanja je ostavilo skucenu.
on je doziveo sa njom ono sto nije za citav svoj zivot u vezama koje je imao.
i da se ne nadje sad neko pametan da banalizuje - ne pricam o seksu.

nju je bilo strah da udej u pricu otvoreno - bas zato sto mu ne bi dala porodicu.
mogla je da mu da samo sebe.
on, iako mladji - svoju porodicu na kraju nikad nije ni imao.

ima veye sa diskrecijom.
diskretan je bio njihov odnos.
ona nije imala hrabrosti da se posle prozivljenog u zivotu upusti u pricu - a sad iz pocetka.
iskustvo, bez obzira na sirinu shvatanja je ostavilo skucenu.
on je doziveo sa njom ono sto nije za citav svoj zivot u vezama koje je imao.
i da se ne nadje sad neko pametan da banalizuje - ne pricam o seksu.

nju je bilo strah da udej u pricu otvoreno - bas zato sto mu ne bi dala porodicu.
mogla je da mu da samo sebe.
on, iako mladji - svoju porodicu na kraju nikad nije ni imao.

Vrlo često je to puno, puno više no što mnogi ikad dobiju...Ili daju.

Uvek ce biti izuzetaka ali masa primera govori u prilog cinjenici da se vrsnjaci ipak ponajbolje razumeju...citaracu Stiv Martina koji u filmu Nensi Majers kaze kako su godine (vrsnjacke) ono najprivlacnije na Meril Strip, cura u ranim tridesetim zeli decu i karijeru a njemu je u kasnim pedesetim ipak malo vise do spustanja lopte, da li vazi za sve? Pa ne bas ali sam sigurna da vazi za ogroman procenat ljudi sto ne znaci da bih unifikovala sve emotivne odnose i strpala ih u jedan kalup...meni kaze jedan 12 godina stariji momak (covek, da se ne lazemo), tako delujes zrelo, ja mu odgovaram, da u razgovoru sa tobom, medjutim, kad se odmaknemo od muzike i filmova '50-ih dodjemo do krucijalnih razlika koje nas zapravo definisu...uvek mozemo da budemo prijatelji, za vise od toga bih morala da unistim bilo sebe bilo njega...to bi bilo surovo.

Огромна разлика у годинама је -копмлекс. Стим што ја мислим и сексуалног поремећаја.
Дајв се сигурно сећа Погорелића. Он је био са женом не 20 него, чини ми се 40 година старијо, можда и 50. Пола века. :lol:
Нормално да није могла да рађа, која глупост не бити са неким због тога, ако си у некоме нашао као фол "све". Чиста фолиража и зајебавање и још мајка тог Д3 ода признање некој жени након смрти њеног сина, телефоном.. Страобално ис****вања и лаж..
Чим је малко живео овај лепотан Погорелић напољу, одмах је изашао из ормара и постао декларативни геј...баба је умрла од старости, невезано за то..

Back