Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.330
Kako sam cuo otvara se prva diskoteka u Nisu 22-og septembra gde je bio bioskop Cegar ali ne kao sto je bilo ranije oni bezvezni pokusaji da se od rupe napravi diskoteka vec prava stvar!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Decky_Nis:Ja sam cuo za 22-gi ali nebitno uskoro je otvaranje sto se tice ko otvara ja sam isto cuo za nekog tipa iz ns-a ali sam i cuo d aotvara neki tip iz kotora koji tamo drzi diskoteku. Ja sam vise za ovog iz ns-a jbg novosadjanke su moja slabost nadam se da ce da dovede neku igracicu odatle )
underwater:i jedan i drugi odgovor su tacni... posto se bavim dizajnom enterijera, pomalo sam u toku... u pitanju je crnogorska ekipa iz NS koja drzi brdo lokala u NS (studio, modena...) i na crnogorskom primorju (izmedju ostalog i pomenuta diskoteka u kotoru)...
...sto se novosadjanki tice, cuvaj ih se :wink:... jesu u vecini slucajeva lepe, zgodne i doterane, ali glume neko ludilo i nepristupacnost, ne mozes ih ni ciglom spustiti na zemlju....
nevenaaa:Ja sam cula da otvara diskoteka zvana STUDIO ali ne znam tacno gde..A cula sam da se otvara i diskoteka NAIS BLUE i da ce to biti najbolja diskoteka u zemlji..a cula sam i jos mnogooo toga
nevenaaa:Ti si samo kralj
nevenaaa:Ja sam cula da otvara diskoteka zvana STUDIO ali ne znam tacno gde..A cula sam da se otvara i diskoteka NAIS BLUE i da ce to biti najbolja diskoteka u zemlji..a cula sam i jos mnogooo toga