*samouka*
Iskusan
- Poruka
- 6.234
Odeš kod dermatologa (nap.pis. već i ne brojiš kog po redu), On/Ona ti pogledaju dlanove (više se udubi Gospođa Ciganka kada ti gleda u dlan),da ne zaboravim na opis čitave situacije, koja se odvija u prelepoj beloj ordinaciji (a i čekaonica je - zamerki nemam), da napišem, dušu da ne grešim.
- Hmm,hmmm (ne od već navedene Gospođe već od Gospođe Dermatologa),
onda G.Dermatolog piše i piše i piše nešto, te sa najzanosnijnim osmehom vas prosledi do Sestara uz
- Vidimo se za 10 dana Dušo (nikada me ranije žena videla nije, jesam simpatična, ali nisam baš toliko)
i to glasom anđela, koji jedva čeka da da vas ponovo vidi.
Sestricama platim 6000 din i one mi predaju pun k..ofer papira. Na jednom piše - Pacijentkinja se žali na promene na dlanovima + Dijagagnoza sve stalo u nekoliko reči,više sam se sada ja potrudila pisajući.Ostalo recepti (mogla je bar i koji sedativ da mi prepiše).Nego, sve u svemu DISHIDROZA.
I tako ja popih 8 kutija antibiotika (pao mi imunitet od istih, pa popih i grip), mazah one kortikosteroide,duša mi se oljuštila.
Elem, češem ruke, pa ih ljuštim, pa sam sretna kao mlad maj...ušni zečić.
Ajd sad?????
- Hmm,hmmm (ne od već navedene Gospođe već od Gospođe Dermatologa),
onda G.Dermatolog piše i piše i piše nešto, te sa najzanosnijnim osmehom vas prosledi do Sestara uz
- Vidimo se za 10 dana Dušo (nikada me ranije žena videla nije, jesam simpatična, ali nisam baš toliko)
i to glasom anđela, koji jedva čeka da da vas ponovo vidi.
Sestricama platim 6000 din i one mi predaju pun k..ofer papira. Na jednom piše - Pacijentkinja se žali na promene na dlanovima + Dijagagnoza sve stalo u nekoliko reči,više sam se sada ja potrudila pisajući.Ostalo recepti (mogla je bar i koji sedativ da mi prepiše).Nego, sve u svemu DISHIDROZA.
I tako ja popih 8 kutija antibiotika (pao mi imunitet od istih, pa popih i grip), mazah one kortikosteroide,duša mi se oljuštila.
Elem, češem ruke, pa ih ljuštim, pa sam sretna kao mlad maj...ušni zečić.
Ajd sad?????