Dire Straits

A, čuj, solidni... odlični, bre!

"Mark Knopfler has an extraordinary ability to make a Schecter Custom Stratocaster hoot and sing like angels on a Saturday night, exhausted from being good all week and needing a stiff beer."
Douglas Adams' Description of the guitar on the Dire Straits track "Tunnel of Love"

E da je srece da dolaze celi u beograd a ne samo knopfler.on jeste moj 2. omiljeni gitarista i bio glavni tamo ali njegove licne stvari nisu takve.njihove pesme su vrh,legendarne,ja samo legnem i slusam ih u mraku.obozavam ih.dao bih svoju el.gitaru da dozivim to sto je i moj otac kad je 85 bio na njihovom koncertu u beogradu.long live dire straits

Da,Straits-i su po meni jedan od najboljih bendova ikad,imaju pesme koje nikada ne mogu da dosade.Where do you think you're going je jedna od najlepsih balada,jeste da nema nesto mnog gitare,ali je pesma u celini super.Soultans of swing je legenda :-)

EE ja sam chuo samo sultans od njih. Koje su im josh pesme dobre, mrzi me da preslushavam. Ali nemojte da mi pishete u fazonu "sve su im dobre". Dajte neki hit samo da chujem. Mozda pochnem da ih slusham. I da, Knopfler je do yaya...

Ja sam emotivno vezan za pesmu Romeo & Juliet....to ti je balada....
a ako hocesh neshto shto je vishe rock,onda poslushaj Money for Nothing,ali sigurno si je vec cuo,to je klasik....

Your Latest Trick...prava romansa....
Lady Whriter...meni isto draga pesma...
Brothers in Arms...jako duboka...
Solid Rock...
Tunnel of Love...
Walk of Life...
Twisting by the Pool...

eto to ti je,uz Sultans, top 10 Dire Straits pesama,definitivno....sta mislite,koliko ce od toga biti svirano na koncertu?

Ja sam emotivno vezan za pesmu Romeo & Juliet....to ti je balada....
a ako hocesh neshto shto je vishe rock,onda poslushaj Money for Nothing,ali sigurno si je vec cuo,to je klasik....

Your Latest Trick...prava romansa....
Lady Whriter...meni isto draga pesma...
Brothers in Arms...jako duboka...
Solid Rock...
Tunnel of Love...
Walk of Life...
Twisting by the Pool...

eto to ti je,uz Sultans, top 10 Dire Straits pesama,definitivno....sta mislite,koliko ce od toga biti svirano na koncertu?

ma bice sa njegovih solo albuma..+ nesto od daraje

Preslushao sam pesme koje ste mi predlozili...paaaaa...ipak nisu oni za mene...mislim, nisu loshe pesme, ali ja sam za malo tvrdje...mada, ostajem pri tome da su dobar bend i da knopfler dobro svira, to se ne moze poreci. Hvala na predlozima u svakom sluchaju ! :)

Back