Kurt Cobain
Zainteresovan član
- Poruka
- 476
Sta mislite o grupi Dire Straits, i o njihovom lead gitaristi Mark Knopfler - u (ako sam dobro napisao)?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kurt Cobain:Sta mislite o grupi Dire Straits, i o njihovom lead gitaristi Mark Knopfler - u (ako sam dobro napisao)?
St®ato:Kurt Cobain:Sta mislite o grupi Dire Straits, i o njihovom lead gitaristi Mark Knopfler - u (ako sam dobro napisao)?
Sta reci a ne slagati....covek jednu te istu pesmu svaki sledeci put odsvira drugacije....majstor za improvizacije, koristi * koji je karakteristican za bluz....u zivotu nisam cuo da je napravio i najmanju gresku a solaze mu traju i po dobre 3-4 minute....live nastupi su bili spektakl u pravom smislu te rechi....
sama muzika....to je stvar ukusa....ali ja ih slusam vec poduze vreme i nema stvari koja mi je dosadila......to valjda nesto govori...
guitarrr_babe:Da, zaista, Knopfler je izuzetan umetnik, ali samu muziku Dire Straits-a ne volim posebno. U stvari, ima jedna od onih pesama uz koje bih mogla da se ubijem (iako nisam nimalo suicidna), a to je "You and your friend". Ta pesma me stvarno poznaje.
ONI SU MI TAKO ....Kurt Cobain:Sta mislite o grupi Dire Straits, i o njihovom lead gitaristi Mark Knopfler - u (ako sam dobro napisao)?
Eqoye:Mislim sve najbolje,naravno
Tekstovi odlicni,muzika savrshena,a sviranje Mark-a je koliko specifichno toliko i dobro.
Covek ima palac kao moja dva.
Neverovatan mozak za sviranje + savrshena tehnika = Raspamecivanje (ovo poslednje ce najbolje razumeti oni koji se bave muzikom,a narochito oni koji sviraju dzitru )
Gde bi im kraj bio da Knopfler nije poceo da svira sa 19 godina eeeeeeeeej 19 godina "i to je nesto".dragomir51:ONI SU MI TAKO ....Kurt Cobain:Sta mislite o grupi Dire Straits, i o njihovom lead gitaristi Mark Knopfler - u (ako sam dobro napisao)?
STUPID BEER, KAKO SE TO KAZE ZNATE ONA REC NA F, FFF,,,..KAKO????
NAJCOOLIJA PESMA JE ROMEO&JULIET, IPAK SAM JA LADY PA VOLIM TE SRCEPAPRAJUCE PESMICE... ops: ops: ops: ops: ops:
rudy_kv:Kao klinac sam jedva cekao da na TV-u prikazu spot za "Money for Nothing" {zbog onih kockastih cikica} i pri tom uzivao u muzici. Moje omiljene su "Sultans of Sving", "Romeo & Juliet", "Tunel of Love", "Brothers in Arms" je dobra...
film je bash super,hahaha[image]http://smilies.sofrayt.com/1/r/biggrinclarifils.gif[/image]Führer.:Ja najvise (za sad) volim Six blade knife. Cisto da pomenem za one koji neznaju pesmu je tarantino iskoristio za film Desperado (Onaj lepi film s Antoniom Banderasom). :wink:
P. S. Nemoj slucajno neko da se usudi da se nadoveze na temu filmova!!??!!
child in time:film je bash super,hahaha[image]http://smilies.sofrayt.com/1/r/biggrinclarifils.gif[/image]Führer.:Ja najvise (za sad) volim Six blade knife. Cisto da pomenem za one koji neznaju pesmu je tarantino iskoristio za film Desperado (Onaj lepi film s Antoniom Banderasom). :wink:
P. S. Nemoj slucajno neko da se usudi da se nadoveze na temu filmova!!??!!
guitarrr_babe:Moja seka OBOZAAAAAAAAAAAAVA Lady Writer. Meni nije nista posebno...
E, da, sad sam se setila, ako je Strato tu... a moze i Kurt da mi kaze: da li je Mark izdavao solo albume, a sa njima i pesmu "Guide my sword"???
Koji su ti sad? Meni se svidja ona pesma od Rasmus In the shadows ali remix a ne ova sto se vrti po TV.Kurt Cobain:Sta mislite o grupi Dire Straits, i o njihovom lead gitaristi Mark Knopfler - u (ako sam dobro napisao)?
Ej Nemo da strojim neznas za Dire Staits :shock: .milosh:Koji su ti sad? Meni se svidja ona pesma od Rasmus In the shadows ali remix a ne ova sto se vrti po TV.Kurt Cobain:Sta mislite o grupi Dire Straits, i o njihovom lead gitaristi Mark Knopfler - u (ako sam dobro napisao)?
P.S. Dolazim danas kod tebe nemoj da izgubis onaj film :shock: :shock:
NE znam ali ovaj moj brat to sve zna, on je ovaj Kurta MurtaFührer.:Ej Nemo da strojim neznas za Dire Staits :shock: .milosh:Koji su ti sad? Meni se svidja ona pesma od Rasmus In the shadows ali remix a ne ova sto se vrti po TV.Kurt Cobain:Sta mislite o grupi Dire Straits, i o njihovom lead gitaristi Mark Knopfler - u (ako sam dobro napisao)?
quote]Anonymous:NE znam ali ovaj moj brat to sve zna, on je ovaj Kurta Murta[/NE znam ali ovaj moj brat to sve zna, on je ovaj Kurta MurtaFührer.:Ej Nemo da strojim neznas za Dire Staits :shock: .milosh:Koji su ti sad? Meni se svidja ona pesma od Rasmus In the shadows ali remix a ne ova sto se vrti po TV.Kurt Cobain:Sta mislite o grupi Dire Straits, i o njihovom lead gitaristi Mark Knopfler - u (ako sam dobro napisao)?
ma Nema veze.Milosh:quote]Anonymous:NE znam ali ovaj moj brat to sve zna, on je ovaj Kurta Murta[/NE znam ali ovaj moj brat to sve zna, on je ovaj Kurta MurtaFührer.:Ej Nemo da strojim neznas za Dire Staits :shock: .milosh:Koji su ti sad? Meni se svidja ona pesma od Rasmus In the shadows ali remix a ne ova sto se vrti po TV.Kurt Cobain:Sta mislite o grupi Dire Straits, i o njihovom lead gitaristi Mark Knopfler - u (ako sam dobro napisao)?