Dire Straits

Führer.:
Milosh:
Anonymous:
Führer.:
milosh:
Kurt Cobain:
Sta mislite o grupi Dire Straits, i o njihovom lead gitaristi Mark Knopfler - u (ako sam dobro napisao)?
Koji su ti sad? Meni se svidja ona pesma od Rasmus In the shadows ali remix a ne ova sto se vrti po TV.

P.S. Dolazim danas kod tebe nemoj da izgubis onaj film :shock: :shock: :roll:
Ej Nemo da strojim :evil: neznas za Dire Staits :shock: .
NE znam ali ovaj moj brat to sve zna, on je ovaj Kurta Murta[/NE znam ali ovaj moj brat to sve zna, on je ovaj Kurta Murta
quote]
ma Nema veze.
Vidi kako se prave kvadrati :roll: :roll:

verovatno su neki primetili da uskocim u svaku temu u kojoj se pominju strejtsi.... :D fanatik....sta da radim....samo da preporucim, Sultans Of Swing ali ne verzija sa albuma vec live....i to produzena....to vredi cuti, a i videti ako neko ima zivaca da skida spot od 120 Mb sa neta.... :wink:
pozdrav!

guitarrr_babe:
Moja seka OBOZAAAAAAAAAAAAVA Lady Writer. Meni nije nista posebno...

E, da, sad sam se setila, ako je Strato tu... a moze i Kurt da mi kaze: da li je Mark izdavao solo albume, a sa njima i pesmu "Guide my sword"???

tu sam bejb' :D
tek sam sad prelistavao forum pa ugledah pitanje....jeste, izdao je 3 solo albuma, ali ta stvar za koju pitas je sa soundtracka za film Princess Bride...a sountrackove je radio za jos par filmova....njih nisam racunao u ova 3 solo albuma, koji su btw odlicni....mada je moje misljenje extra subjektivno... :)

Bleak WinterFullMoon:
Ipak je Sultans of swing neprevazidjena stvar :wink:
To Strato: Knopfler je legenda al ne zato sto su mu solaze po 4 minuta.Uopste nije poenta u duzini solaze...Svaki malo bolji muzicar moze da improvizuje mnogo vise od 4 minuta

Nisam ni rekao da ne moze....ali Mark to radi sa stilom... :wink: a i genijalno zvuchi...

Baš mi je drago što ima ljudi koji slušaji Straits-e. Da nema slučajno neko "Live at the BBC" '95 ( po mogućstvu original ili baš dobru kopiju, jer mi je dosta loših pirata), na ovom albumu (koji ima samo 7 pesama) su odsvirali nikada objavljenu stvar "What's the Matter Baby?" Što se tiče moje omiljene pesme to je Private Investigation. Pozdrav svima

Midnight expres:
IMO, slicne su im sve pesme i sve su tra-la-la...
T-NeverUnderestimate.gif

Midnight expres:

Slicne pesme??? Tra la-la????

Izvini,preslusaj sve albume,pogotovo neprevazidjeni live "Alchemy" i najbolji studijski "On Every Street" pa mi reci da su im sve pesme slicne,pogotovo sto se toliko raznih motiva sa fantasticnom tehnickom podlogom provlaci kroz bukvalno svaki instrument.
Mislim da solo na "Sultans of swing" live sve govori o izvrsnom,vanrednom kvalitetu ovog banda.

Dont_Break_The_Oath:
Midnight expres:

Slicne pesme??? Tra la-la????

Izvini,preslusaj sve albume,pogotovo neprevazidjeni live "Alchemy" i najbolji studijski "On Every Street" pa mi reci da su im sve pesme slicne,pogotovo sto se toliko raznih motiva sa fantasticnom tehnickom podlogom provlaci kroz bukvalno svaki instrument.
Mislim da solo na "Sultans of swing" live sve govori o izvrsnom,vanrednom kvalitetu ovog banda.

Vidi,vidi,vidi...ko se to vratio...

Back