Diploma i ljubav

a nekome palo na pamet da je odustao od prisustva i da ona samo prenosi njegovu odluku? jer on ne zeli da se smara tamo?
nevezano za fax i komplekse
koliko se sati moze slusati neka prica koja nas ne zanima i klimati glavom u prisustvu nepoznatih ljudi koji nas, opet, ne zanimaju?
a trebas biti ljubazan i fin i kulturan jer ti je tu draga i to su njeni prijatelji.... :roll:

a nekome palo na pamet da je odustao od prisustva i da ona samo prenosi njegovu odluku? jer on ne zeli da se smara tamo?
nevezano za fax i komplekse
koliko se sati moze slusati neka prica koja nas ne zanima i klimati glavom u prisustvu nepoznatih ljudi koji nas, opet, ne zanimaju?
a trebas biti ljubazan i fin i kulturan jer ti je tu draga i to su njeni prijatelji.... :roll:

u svetlu novih činjenica i dokaza, mislim da je on odustao od prisustva zato što mu žena ima veliko dupe koje on baš i ne voli, verovatno se poželeo vižljastih i koščatih SSS dupeta, pa još pomisao da će da bude u društvu možda još i većih od ženinog jer ko zna koliko mr i dra bi bilo tamo, i izgubio čovek volju za druženjem:mrgreen:

evo moj muz se ne bas i ne druzi sa muzevima mojih prijateljica
mozemo se mi sresti, popricati, nasmejati...
ali nisu ista talasna duzina...
ja ga ne osudjujem..
i ja se dosadjujem u drustvu zena njegovih prijatelja...
ne svih naravno..ali ima ih koje su malo..pa predosadne za moj ukus..
tu status i diploma nemaju nikakve veze s vezom..

Poslednja izmena:
u svetlu novih činjenica i dokaza, mislim da je on odustao od prisustva zato što mu žena ima veliko dupe koje on baš i ne voli, verovatno se poželeo vižljastih i koščatih SSS dupeta, pa još pomisao da će da bude u društvu možda još i većih od ženinog jer ko zna koliko mr i dra bi bilo tamo, i izgubio čovek volju za druženjem:mrgreen:

oooo da...
ili je mozda je samo iskoristio situaciju da izvede ljubavnicu na veceru...

a mozda je otisao sa naj drugom na pecanje, u brokeback stilu... :gace::gace:

649186e_0_t5Wwy.jpg

Jel ova prolazi...?:D

Sa ovakvom guzom dobija se posao na 1...ko jos gleda diplomu...?:roll:

neće valjda ovo da vide moje ćerke ....:sad2:

Ne znam da li je bila tema,ako jeste oprostite mi,nova sam ovde;)
Jucerasnji dogadjaj me je naveo na razmiljanje.Drugarica sa studija je pravila oprostajnu veceru ,posto odlazi u Nemacku.Pozvala je dosta nas,neke prijatelje iz detnjistva,neke sa studija,kolege sa posla....I posto se druzimo dugo,odobrila je da povedemo nase lepse polovine;)Jedna nasa dobra drugarica sa faxa nije htela da povede svog muza,iz razloga sto nije zavrsio fakultet,a valjda vecina prisutnih jeste(nisam se raspitivala,ali ona je verovatno tako mislila)zato sto covek nema faklutet,pa da mu ne bude dosadno i da se ne oseca glupo:confused:
Meni je to tako delovalo besmisleno.Kao da je pa vazno,ako nije studirao ne znaci da je glup.:roll:I da bi ga bilo ko smatrao glupakom.
Sta vi mislite o tome?Da li ste nekada obracali paznju na status osobe,mislim u smislu zavrsene skole?Ili ste dosli u situaciju da vas neko pita :a sta ti je muz/zena zavrsio/la?

Slazem se. Veoma glupo. Znam ih dosta sto su fakultetski obrazovani ali ne znaju da sastave recenicu. Uopste na osnovu toga ne procjenjujem ljude...

Ne, ipak nisam intelektualni snob
Ja mislim da pametno mogu da cujem od svakog, kao i glupo, bez obzira na obrazovanje

Slažem se.. Primer: Profesor na E.F inače strah i trepet (ja bih uz to rekla i kreten) za studente..Studenti čekaju da se otvori kabinet da bi polagali ispit,zajedno sa Dr.Mr. Dolazi čistačica,otključava vrata i uz komentar ne sećam se tačno ali nešto u stilu da svi polože pa da kuvamo kafe tj da častimo, DR.MR. se okreće pogleda čistačicu i reče: Znaš li ti ko sam ja? JA SAM DOKTOR Nauka! Doktor Nauka! Ko ti je dozvolio da mi se obraćaš? (žena se uopšte nije obratila NJEMU već studentima) Jedna čistačica se obraća meni, DOKTORU Nauka? Studenti se pogledaše među sobom, žena se postide i umesto da odgovori,osta u čudu..
Dotičnom je očigledno (pošto mu je žena nabila rogove i otišla sa švalerom) jedini uspeh u životu stečena diploma i ništa više..Ljudskih kvaliteta očigledno nema..

Slažem se.. Primer: Profesor na E.F inače strah i trepet (ja bih uz to rekla i kreten) za studente..Studenti čekaju da se otvori kabinet da bi polagali ispit,zajedno sa Dr.Mr. Dolazi čistačica,otključava vrata i uz komentar ne sećam se tačno ali nešto u stilu da svi polože pa da kuvamo kafe tj da častimo, DR.MR. se okreće pogleda čistačicu i reče: Znaš li ti ko sam ja? JA SAM DOKTOR Nauka! Doktor Nauka! Ko ti je dozvolio da mi se obraćaš? (žena se uopšte nije obratila NJEMU već studentima) Jedna čistačica se obraća meni, DOKTORU Nauka? Studenti se pogledaše među sobom, žena se postide i umesto da odgovori,osta u čudu..
Dotičnom je očigledno (pošto mu je žena nabila rogove i otišla sa švalerom) jedini uspeh u životu stečena diploma i ništa više..Ljudskih kvaliteta očigledno nema..

:eek:
odbijam da poverujem u ovu pricu...mislim, ne zato sto mislim da ti lazes, vec zato sto odbijam da poverujem da neko ko je Dr, i samim tim se krece u fakultetskom/Dr miljeu sposoban da bude takav kreten...mislim, valja ga je bar blam pred kolegama, da ne govorimo o studentima?!?
znam da su Dr sposobni za svakave idiotarije, pa i to da se pobiju Dr muskarac i Dr zena, ko sto se kod mene na poslu dogodilo (zamislite izraze lica na patroli MUPa koji su dosli da razdvajaju dva Dr nauka!), ali jos nisam srela nekoga ko brani da mu se cistacica obrati, zato sto je cistacica?!?
btw, kod mene ih pazimo ko malo vode na dlanu, jer opste je poznato da jedino cistacica (sa kojom sam inace na ti, a Dr sam) zna kad ce zaista, ali zaista biti plata, ko je sa kim na sluzbenom putu, i kome treba da se slihtam ne bih li dobila neki bonus...:)

malavelika, nemam razloga da lažem, bila sam prisutna..Nije bilo nikoga sem pomenutoog i studenata jer je dotični kasnio..Inače o njemu niko nema reči hvale..Mislila sam da preteruju i da čovek sigurno nije takav kakvim ga opisuju..Kad ono...idiot..

Back