Donnie Darko
Ističe se
- Poruka
- 2.833
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nasli 2 i po clana u vrhu SNS-a koji nisu povezani sa mafijom i Udbom, pa slikajuE Stojko, kad vec pominjes psihopatu, pojavio se jedan novi mali pokret, nekako mi se javlja da bi ti se svideo
Šta će tamo? Zna se, izašli da provociraju.normalno je da mora policija da ih cuva kada ludaci idu da lincuju neistomisljenike
Upravo to.
Srbija je postala ruglo Evrope, a Evropa zbog novca zmuri.
Dokle, videcemo.
ovi mucenici su pri dnu lestvice SNS sekte....smatram da sad sa pesadije treba preci na desetare, narednike...stepenik po stepenik
ovo od jutros izgleda je u pitanju operacija Beograd na vise lokacija
ovi mucenici su pri dnu lestvice SNS sekte....smatram da sad sa pesadije treba preci na desetare, narednike...stepenik po stepenik
ovo od jutros izgleda je u pitanju operacija Beograd na vise lokacija
Kad je počela predizborna kampanja?
Da li dele hemijske ili koverte?
Bice zapamceni kad padne vlast onda ce oni biti opozicija
Do ovoga je moralo doći... Sve je išlo ka tome.
Žao mi je što će biti i povređenih sve više.
ima malo Djilasovaca, to je fakat![]()
Da se okupe svi botovi sa foruma na jednom mestu bilo bi ih toliko
Зато се и пумпало.
Сад чекамо да видимо шта ће да буде кад пукне.
Pogledajte prilog 1702009
pokrenuo si temu o Zvezdari i Djitlerovcima koji nude pa povlače 2.000 (dnevnica) a sad troluješ sa Starim Gradom, daj Rakovicu i Žarkovo
Bice i to pa menjam naslov u pumpanje po Beogradu,samo da mi agentura na terenu dostavi materijal u centralni stab Abvera
Може да се позове г-ђа Доловац, да мрдне из своје чаурице и ради свој посао, без обзира ко је њен, а ко није.Па творЗа Терза на пример. Може то?!
Може да се позове г-ђа Доловац, да мрдне из своје чаурице и ради свој посао, без обзира ко је њен, а ко није.
Ко год он био; ок?
Па, она ћути, а крив је- ко?#СтудентиПозвали
Па, она ћути, а крив је- ко?
Нешта мање од многих, које су до сад жигосани...Моја покојна баба Живана вероватно![]()
Нешта мање од многих, које су до сад жигосани...![]()