Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mislim da nije lepo da samo Dinkic ide da svira klavir,......svi oni koji podrzavaju lopova nazivaju se saucesnici,........a i ovima ovde bi trebalo odrediti neku prikladnu kaznicu,jer mu oni dodju nesto kao moralna podrska,.......u protivnom za 3 dana ce sve zaboraviti,kao i uvek
Mislim da nije lepo da samo Dinkic ide da svira klavir,......svi oni koji podrzavaju lopova nazivaju se saucesnici,........a i ovima ovde bi trebalo odrediti neku prikladnu kaznicu,jer mu oni dodju nesto kao moralna podrska,.......u protivnom za 3 dana ce sve zaboraviti,kao i uvek
Dinkića sam uvek smatrao sumnjivim ekonomistom.Izmuljao je preprodaje banaka a i gde su mu naconalne štedionice,njegov ponos srpskog bankarstva.Ima veliku zaštitu pa to niko ne proverava.
Mira i Sloba sa dečicom su ukrali i uništili više nego što će 100 Dinkića uraditi za narednih 30 godina. Nek se prvo pozabave njima i nek nam ih izruče zarad dobrih odnosa, pa će onda imati pravo da ke*aju.