- Poruka
- 5.486
http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-14-05-2008/dinkic-opet-terorise-kurir
Како се није огласио одмах нунс? Мада и јесте логично да се нису огласили, кад се погледа нашта су се бунили. На новине у Србији који пишу о геноциду над Србима, и наређивали да пишу што мање о томе.
Cujes ....NUNS....

Zasto bi se oglasio NUNS??......da si rekao , sindikat proizvodjaca tariguza, pa i nekako...
Mnogo puta sam uhvatio sebe, kupujuci novine , da gledam ima li neko ko ce da mi se uhvati za "kurira"......cisto da vidim, kakav to imbecil mora da bude, pa da cita to sranje......
I nemam srece, nikako.........ili su kod mene u kraju fini ljudi, ili to niko i ne cita, nego dele socijalnim slucajevima da se pokrivaju, pa usput i procitaju ponesto od tih gluposti.....elem, molio bi ovaj primerak citaca , da stavi svoju sliku na forum, da vidimo kako izgleda neko ko cita "Kurir".......

Ja, dok ne vidim , ne verujem da u srbiji ima i takvih budaletina.......a sto se tice one nesrece od "glavnog urednika".......ljudi , ja pogodniju facu za sutiranje nisam video skoro.....jos od kada je onaj nesrecnik Marshicanin nestao sa TV ekrana.......to i majka mora da osamari kada budi ujutro......