kengur88
Zainteresovan član
- Poruka
- 301
i najneobjektivnijiNaravno, B92 je, uprkos izvesnim manama (ali, ko ih nema), daleko bolji i, brate - ozbiljniji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i najneobjektivnijiNaravno, B92 je, uprkos izvesnim manama (ali, ko ih nema), daleko bolji i, brate - ozbiljniji.
Naravno, B92 je, uprkos izvesnim manama (ali, ko ih nema), daleko bolji i, brate - ozbiljniji.
P. S.
Dokle će se skrivanjem iza "tolerancije" i "demokratije", štititi razne štetočine po ovu zemlju i narod? Zašto otvoreno ne reći - "Kurvir", "Pravda", "Alo", i slično smeće stvarno ni za potpalu nisu.
Svako je za nešto plaćen. I "Kurvir" je. Ali, zapravo i nije glavna stvar u tome. Ja pomenuh - na primer - ozbiljnost. (Ako, je li, shvatate, šta se sve pod tim podrazumeva).Не, он је само добро плаћен да обликује лажи које "пролазе неприметно".
Svako je za nešto plaćen. I "Kurvir" je. Ali, zapravo i nije glavna stvar u tome. Ja pomenuh - na primer - ozbiljnost. (Ako, je li, shvatate, šta se sve pod tim podrazumeva).
iz tvojih usta u bozje usiАко остану ови на власти, биће цензура медија, Курир ће вероватно Динкић укинути.
Šta je, i ti si udisala "smešni"? :grin:У праву си Б92 је бољи за потпалу![]()
Naravno, prema očekivanju - niste shvatili. Glavna razlika je što vi tom "kurvirskom" i sličnom smeću od "novina" slepo i bezgranično verujete. No, verujete verovatno i svoj ostaloj "žutoj štampi", tako da nije ni čudo.neka,mora uvek jedno zlo da postoji...zato neka rade svoj posao,ali nece dugo
dobro uvek pobedi zlo
Naravno, prema očekivanju - niste shvatili. Glavna razlika je što vi tom "kurvirskom" i sličnom smeću od "novina" slepo i bezgranično verujete. No, verujete verovatno i svoj ostaloj "žutoj štampi", tako da nije ni čudo.
Имају 2 национална канала Б92 и Б92 ИНФО. И 24 часа дневно прича српском народу како је "хулигански, геноцидан, нацистички и фашистички".
Ако остану ови на власти, биће цензура медија, Курир ће вероватно Динкић укинути.
Srpski narod u 20. i 21. veku jeste huliganski, genocidan, nacisticki i fasisticki. Da dodam i autodestruktivan, neobrazovan, retrogradan i neprilagodjen za zivot u 21 veku.
Срам те било због оваквих речи. Треба да те је срамота. Које си ти националности ? Српски народ је храбар и величанствен народ а такви као ти што пишете овакве срамне коментаре једном за сва времена биће вам запушена уста. И погасићемо вам све вама сродне анти-српске телевизије.
СРАМ ТЕ БИЛО!!!
"Na toj televiziji"Жута штампа је жута штампа. А знаш ли ти шта значи када неко добије 2 националне фреквенције ? Имају 2 национална канала Б92 и Б92 ИНФО. И 24 часа дневно прича српском народу како је "хулигански, геноцидан, нацистички и фашистички". И знаш ли ти шта значи када на тој телевизији долазе само они који лобирају против српског народа и лобирају за независност Косова, одвајање Војводине, Санџака, Прешевске долине и осталих делова Србије.
Е па видиш, због тога ће они БИТИ ЗАПУШЕНИ ЈЕДНОМ ЗА СВА ВРЕМЕНА!!!
A i ti ovog puta - baš lupetaš gluposti!Srpski narod u 20. i 21. veku jeste huliganski, genocidan, nacisticki i fasisticki. Da dodam i autodestruktivan, neobrazovan, retrogradan i neprilagodjen za zivot u 21 veku.
Срам те било због оваквих речи. Треба да те је срамота. Које си ти националности ? Српски народ је храбар и величанствен народ а такви као ти што пишете овакве срамне коментаре једном за сва времена биће вам запушена уста. И погасићемо вам све вама сродне анти-српске телевизије.
СРАМ ТЕ БИЛО!!!
Sta lupas bre, koje sam nacionalnosti. Srbin sam sa svime sto to nosi. Samo nisam licemer, da pa saginjem glavu pred istinom. To sto sam rekao - rekao sam. Ja ne prizeljkujem lose stvari Srbiji, ali ih vidim i previse ih je. I ne ser.injam ovde po forumu kao neki dusebriznik, nego iznosim prilicno realne stavove. A to da je srpski narod velicanstven - nisam prometio za zivota. Da je hrabar - jeste, ali cak i na svoju stetu. I zabole me za televizije i novine, ja imam mozak, pa razmisljam, retko ko moze da me laze.
Srpski narod u 20. i 21. veku jeste huliganski, genocidan, nacisticki i fasisticki. Da dodam i autodestruktivan, neobrazovan, retrogradan i neprilagodjen za zivot u 21 veku.
Sta lupas bre, koje sam nacionalnosti. Srbin sam sa svime sto to nosi. Samo nisam licemer, da pa saginjem glavu pred istinom. To sto sam rekao - rekao sam. Ja ne prizeljkujem lose stvari Srbiji, ali ih vidim i previse ih je. I ne ser.injam ovde po forumu kao neki dusebriznik, nego iznosim prilicno realne stavove. A to da je srpski narod velicanstven - nisam prometio za zivota. Da je hrabar - jeste, ali cak i na svoju stetu. I zabole me za televizije i novine, ja imam mozak, pa razmisljam, retko ko moze da me laze.