DIMA BILAN - shta mislite o njemu?!

Znaci totalno je glupo da nekog ko ne voli Dimu i govori da je ***** vredjate i tako to. Pa budimo realni,imaju osnova da to misle. Niko ne moze da kaze da se Dima ne ponasa i ne oblaci kao derpe, a to sto neki smatraju da biti njegov fan znaci braniti ga u svakom smislu pa to nije tacno. Ja iskreno ne mislim da je gej,ali ako jeste sta to mene briga. Sta ja imam s tim s kim on spava kad to i ovako i onako nisam ja....A da,ja sam verovatno jedan od njegovih najvecih fanova u Srbiji ali to ne znaci da cu da dodjem ovde i pravim se da znam nesto o njemu sto drugi ne znaju. I ja sam ga upoznala ali ne druzim se s njim,ne idem s njim na kafu i tako to. Ja volim njegovu muziku i njega uopste a da li je ***** ili ne,njegova licna stvar.

Znaci totalno je glupo da nekog ko ne voli Dimu i govori da je ***** vredjate i tako to. Pa budimo realni,imaju osnova da to misle. Niko ne moze da kaze da se Dima ne ponasa i ne oblaci kao derpe, a to sto neki smatraju da biti njegov fan znaci braniti ga u svakom smislu pa to nije tacno. Ja iskreno ne mislim da je gej,ali ako jeste sta to mene briga. Sta ja imam s tim s kim on spava kad to i ovako i onako nisam ja....A da,ja sam verovatno jedan od njegovih najvecih fanova u Srbiji ali to ne znaci da cu da dodjem ovde i pravim se da znam nesto o njemu sto drugi ne znaju. I ja sam ga upoznala ali ne druzim se s njim,ne idem s njim na kafu i tako to. Ja volim njegovu muziku i njega uopste a da li je ***** ili ne,njegova licna stvar.

Hey welcome here!U pravu si...svako ima svoje misljenje..ali jednostavno ja sam takva..i ne mogu da izdrzim kad ga neko tako pljuje,a ti tracevi nisu istiniti,a da ne odgovorim...

hvala.... a ne znam,ja nemam nista protiv onih koji ga ne vole,pa koliko ima onih koje ja mrzim...ali me nervira kad se neko pravi da je dimin ortak ili ne bitno ciji,i kao sad je on siguran u ovo ili ono...

ma to si u pravu..nego te govore da je *****,te da je narkoman..odakle oni to znaju..iz kurira mozda..hah..ili scandala.....al ok nebitno;)Nek misle sta hoce:)nemam ni ja nista protiv njih.Ali moje misljenje je-ako nekog ne volis-pusti ga na miru.i ja ne volim npr.acu lukasa,ali i ne pljujem ga.u svakom slucaju smorila sam se vise da ovde objasnjavam svima koliko je on zapravo sjajna licnost tako da sumnjam da cu vise i odgovarati u ovoj temi.
Evo jos jednom moj odg-Shta mislite o Dimi BIlanu???-mislim da je sjajna osoba i umetnik!I obozavam ga:)!

Back