Dilema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...pa ja sam i mislila da govorimo o psihologiji??! ..Da te muž mučio, zapostavljao, blabla ...

KAKO neko da ti da savet da ne bude prevremnog porođaja?
- to ne bi moglo na na med.forumu, STRES i PUŠENJE su najveći uzroci prevremnih porođaja
(nisam lekar, čitač sam)

Ok, lenja sam, ispalila sam se s komentarom, posuću se pepelom sutra ujutro.

btw. šta si htela s ovim, da se istresaš na onlajn likovima?

Tuzne price ovog tipa se desavaju redovno zenama a ne muskarcima. I to zato sto zene moraju da se zajebu u zivotu i tek tada im dodje iz dupeta u glavu a muskarci kada su na korak od toga da se grozno zajebu, nanjuse problem i uhvate tutanj.

snoshaj efendija:
Nisu pametni nego su oprezniji kada su kriticne stvari u zivotu u pitanju.

Sad si mene našao da nerviraš

iz opreznosti napravio dete kojem ne želi da bude tata

pa se izšunja ko prdež iz gaća

ili preduzima psiho-agresivne metode da pobegneš glavom bez obzira

NE BIH DA VAS VREDJAM-NISTE VEDINOM NORMALNI...ZA VAS JE SALA KAD NEKO IZGUBI DETE, MA KAKO DA NE, ABORTUS JE NAJPOPULARNIJI METOD KONTRACEPCIJE, PA STA ZNACI SMRT...
BETTY-NISAM PUSAC, PA NEMOJ MI PRICATI..
MISLILA SAM DA JE TO NEKI NORMALAN FORUM...******* NIJE.CAOS

nije, kad hoćeš da pitaš kako da ne bude prevremenog porođaja, odeš na podforum zdravlje a ne kukaš na muža među kokoškama.
Bez uvrede, meni je STVARNO žao, ali molim te nemoj svaljivati svoja prevelika očekivanja od foruma na sirotu beti.

WithdrawnWater:
hahahahahahahahahahahahhahahaha!!!!! :D :D :D

Kako ste zabavni, bozeeeeee!!! Svasta Vas uce u zabavistu, vidim! (Drag mali!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol

Simpaticna ali jadna promocija sopstvene gluposti, no to prilici Vasim godinama i koeficijentu inteligencije, pa sta da radite - nije lako biti obdaren smislom za humor, i dovoljnom zreloscu da sa nekim moze da se prepucava bez zapadanja u besuvisla stanja plitkosti, povrsnosti i nemoci....

Ali, vrlo ste zabavni, za knjiski primer impotencije (oh, da me ne bi slucajno bukvalno shvatili, jer ste tome skloni - ne mislim na seksualnu impotenciju...mada kad bolje razmislim.....hm... dovoljno potentan muskarac koji zadovoljenje nalazi u kacenju sa zenama na mestu koje se zove 'Zenski kutak' - mozda morate da pomognete svoju potenciju manuelno dok drugom rukom kuckate budalastine?! Cudne stvari uzbudjuju ljude poput Vas, ko sam ja da sudim o tome, samo napred ako Vam se na to dize! Pazite samo da ne isflekate pantalone, posle ce svi znati sta ste RADILIIIIII !!!!!:lol: :lol: :lol: )

Sta je bre ovo ljudi?
Je l' cita neko ove odgovore, ove izraze, ovaj recnik?
Ova leci decu? I daje ovde neke savete? Ma ne mogu da verujem.
Auuuu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back