chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.251
Debilcino!sinnke:Dobar ti nik.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Debilcino!sinnke:Dobar ti nik.
klara_m:O, da, muškarci su pametni, i noću sijaju kao svici - sve od pameti
snoshaj efendija:Nisu pametni nego su oprezniji kada su kriticne stvari u zivotu u pitanju.
****** ja kad god pročitam njen nick...po vuku..pitam se jel namerno da me zajebava?Karina:
WithdrawnWater:hahahahahahahahahahahahhahahaha!!!!!![]()
![]()
![]()
Kako ste zabavni, bozeeeeee!!! Svasta Vas uce u zabavistu, vidim! (Drag mali!)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:lol
Simpaticna ali jadna promocija sopstvene gluposti, no to prilici Vasim godinama i koeficijentu inteligencije, pa sta da radite - nije lako biti obdaren smislom za humor, i dovoljnom zreloscu da sa nekim moze da se prepucava bez zapadanja u besuvisla stanja plitkosti, povrsnosti i nemoci....
Ali, vrlo ste zabavni, za knjiski primer impotencije (oh, da me ne bi slucajno bukvalno shvatili, jer ste tome skloni - ne mislim na seksualnu impotenciju...mada kad bolje razmislim.....hm... dovoljno potentan muskarac koji zadovoljenje nalazi u kacenju sa zenama na mestu koje se zove 'Zenski kutak' - mozda morate da pomognete svoju potenciju manuelno dok drugom rukom kuckate budalastine?! Cudne stvari uzbudjuju ljude poput Vas, ko sam ja da sudim o tome, samo napred ako Vam se na to dize! Pazite samo da ne isflekate pantalone, posle ce svi znati sta ste RADILIIIIII !!!!!![]()
![]()
)