Dilema

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
WithdrawnWater:
:oops: Pa sta - onako iz rekreacije da bi siseispalo pa mi se vuče po podu. Na Zdravlju se uvek prva javim , tako me naučio doktor, da se prva javim u sisaonici. Dosta sam ja trpela teror od nekih tamo dr. kad ne mogu da idem na pijac, ja hocu i moram da se prva javim, a ne neki drrrrrrrrr ( tako mi ceo dan zvoni u glavi ). Omiljena tema mi je, inače, Kantarion, to miriše na Zelenjak, i parkić kod Ekonomskog, gde sam izlazila kada sam bila slobodna kao pica, htedoh reći ptica. Ovde sam se samo javila zbog toga što sam videla da piše tema "DILEJA", i nisam mogla da odolim da ne zavirim o čemu lupetaju. Čitave 4 strane sam izdržala, ali gde piše Dileja tu sam ja glavna! Mrzim potentne i pametne mušakrce kojima bih rado, ali avaj, ne daju, bre! Pitam se zašto sam dužna da slušam svakoga i ovde, ja neću više da pijem lekić!!!!! Neka moje siseslobodno vise! Ultimativno zahtevam nešto, samo ne znam ...šta? Pa šta? :oops:

Oh, sta da se radi, i glupaci moraju da zive, imaju i oni svoja neka ljudska prava pa tako i ovaj cudni HpBhThMh-kako-se-vec zove.

Jadan.

Ostala mu fleka na pantalonama, pa morao da zbrise da se presvuce - a lepo sam ga upozorila: dr*aj, dr*kaj pa i za pojas zadeni! :lol: :lol: :lol:

tako keva Miloša Obilića
prebaci levu sisu preko desnog ramena
a desnu preko levog
da viš kaki junak poras'o kad je tako sisao :lol:

m' ti tu - pojas :wink:
da ga prebaci preko cele prve parking zone,
ko Ivica i Marica
da može da se vrati kući

a devojke i vrište ulicom u oduševljenju - čiji je, vidi koliki je...a obezbeđenje da mu čuva početak od ljubomornih frajera, ahahahahahaha....

ehehehe, ponela me mašta :)

Karina:
Gazdarica:
Sigurna sam da si ovo sto sada pises govorila i muzu, ali da li je on ikada sve to i saslusao???

jesam, po sto puta... i uvek isto..."ma prstani, ne kenjaj ( izvnjavam se)...
Čitala sam sve ispočetka i iskreno mislila sam da je malo i do tebe;nećeš na selo i te fore ali posle ovog zadnjeg što si napisala :shock:
Ako su njegove reakcije tako mizerne i niske,da ne kažem primitivne,na stvari koje tebe muče i čine te nesretnom onda je on čovjek koji nema poštovanja prema tebi(tu je ljubav iluzija,prazna,egoistična).Kakav če tek biti kad budeš uslovljena djetetom.
Lijepo ti odi svojoj kući,pa ako mu je stvarno stalo,dočiće a ako nije nečeš morati da žališ što si izgubila nešto što u stvari nikad nije ni vrijedilo.
Sretno i znaj da je strah od nesigurnosti koji vjerovatno osječaš ,trenutno tvoj veliki neprijatelj.
Za život i sreću je potrebna odlučnost i hrabrost.

Opet ja...eto, proslo je pola godine od kada sam to napisala...i sve se promenilo...
tada, u aprilu, vratila sam se mužu..htela sam da naša beba ima oboje roditelja...pomirili smo se, bilo je jako teško, jako... ali smo nekako uspeli..
došao je 24 jun...najgori dan u mom životu...
prokrvaila sam...u bolnici bilo je već KASNO...:"Gospođo, vaša beba nije živa..."
Naš mali Jovan je umro...došlo je do prevremengo odvojenja posteljice...beba je umrla u meni...
Naša bebica imala je 1540gr i 42 cm...mogao je da preživi...falilo 5 nedelja do kraja trudnoće...ja sam se jedva izvukla od smrti...
kriv je bio lekar, lekari, prvo onaj što je vodio trunoću, kasnije oni u bolnici, jer nisu ništa odmah uradili nego su me ostavili gotovo 3 sata da dobijem kontrakcije...
u ponedeljak prođe 4 meseca od kada Našeg Jovana N E M A...
i ne umem da živim s time...
ja i muž...nikad nismo bili bliže sebe kako kada...on je bio na sahrani Jovana...on ga je video,,,i znam kako mu teško, s obzirom na sve...
život je nepravedan.zažto ja , mi, nama se to desilo...svaki dan pitam...probam da živim normalna, ne umem...
Anđele moj, mama te voli i uvek će te voleti

www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec197.htm

to je sajt za mog Sincica

Karina:
Cao svima,
Zelim da ispricam nesto o sebi... Ne trazim savet, nije to mesto za savet, ali barem da se "ispraznim"...
Udala sam se iz ljubavi, nedavno, pre pola godine.Pre braka sve je bilo super, muz je bio pazljiv, nezan, imala sam stvaran osecaj da me voli. Medjutim posle vencanja sve se promenilo. Polako poceo da postaje sve hladniji, reci volim te cujem samo kad ga pitam za to ,zagrljaj sve redje i redje, sex takodje... Jos gore je bilo kad smo saznali da sam trudna. Nije bilo planirano, ali odlucili smo da zadrzimo trudnocu. Niasm ga terala da ne abortiramo, to je bila zajednicka odluka bez pritiska sa bilo cije strane.
Od nekih 2 meseca nas zajednicki zivot vise lici na kosmar. Svaki dan svadje. S obzirom da sam u drugom stanju, ocekivala bih da mi moj muz posveti malo vise paznje, da barem zapita kako si. Dzabe...
Svesna sam da ima medju nama kulturne razlike ( niasmo iz iste zemlje), da zivimo kod njega, da on ne moze da nadje posao. Pretpostavljam da je to izvor njegovih problema. Nudim mu da odemo kod mene, kod mene se zivi mnogo bolje, ima posla, ima perspektiva. Ali on nece. Obrazovan je , kao i ja, oboje smo magistri, ali on srtvarno nece da radi , kako kaze "bilo sta", znaci - ni dete i porodica nisu mu neka motivacija. za sada zivimo na selu kod njega, sto je za mene vise nego uzas. Prljavo, bez ikakvih perspektiva , u kuci sa njegovimi, koji nisu bas zlatni. jednostavno ne zivi mi se vise. Ne zelim da zivim na selu i mislim da imam pravo na to. Nisam znala da on planira ostati na selu, ocigledno me lagao kad mi govorio da nece biti na selu ( sto bi se obrazovao?). Ja sam zbog njega ostavila svoju zemlju, dobar posao, prijatelje, familiju. Nisam dobila nista uzvrat.Htela bih da ga napustim, ali volim ga. Boze, kako tuzna prica...

Slušaj Karina, cmizdrila sam dosad samo zbog one lude Margot :twisted:

KO te pogrešno savetovao, mila moja? :cry:
Sve je to detence osećalo, sigurna sam...sav taj jed i uskraćenost....
a mi rekle - begaj begaj kuda te noge nose! Vratila se mužu....ooo..uh :cry:

Betty:

Could you BE more stupid ? :roll:

Suzdržavao sam se koliko sam mogao...

Slažem se... Evo ja prvi priznajem da sam najgluplji na forumu, ne možeš da me povrediš time.

Ali stvarno si me razočarala... Jeste, može biti samo jedan... Ali stojiš mi rame uz rame. Mislio sam da si drugačija...

Betty:

????????????

Ne znam kako iz postova dodje do lijenosti ali nema veze.Probala sam pretragu ali nista nisam nasla sto bi opravdalo onakav tvoj odgovor - mozda i zato sto imam sina Jovana!
Pozdrav!

liv:

KAKO MOŽETE BITI TAKVI?????????????????
svi lekari ODJEDNOM::::liv, betty, upisi u google PLACENTEA ABRUPTIO pa videces razloge onoga sto se meni desilo....
lakse oduzeti detetu roditelja, ma kamoli da jedes zemlju, lakse abortirati, pa bice vreme za decu...
gadno.ja se gadim.

kad sam postavljaja onu temu pre paa meseci, imala sam nadu da mi neko mozda pametno da neki savet...
"KO te pogrešno savetovao, mila moja?
a mi rekle - begaj begaj kuda te noge nose! Vratila se mužu....ooo..uh"
betty, prema medicini psihicka treuma, ma kako bila jaka , ne moze biti uzrok prevremenog porodjaja, retko je cak da bude uzrok pobacaja...
begaj, begaj...sve lepo u teoriji...ako vec govorimo o psihologiji....

Karina:
Cao svima,
.Htela bih da ga napustim, ali volim ga. Boze, kako tuzna prica...

kad ovo resis , znaces i sama................:)))

htela bi ............ali ga volis

razdvoji ovo dvoje
sta dobijes time sto ostajes
i sta dobijas time ako odes
sam ce ti se odgovor nametnuti
srecno...........:)))

ja znam sta bi ja uradila..:))))

Karina:
KAKO MOŽETE BITI TAKVI?????????????????
svi lekari ODJEDNOM::::liv, betty, upisi u google PLACENTEA ABRUPTIO pa videces razloge onoga sto se meni desilo....
lakse oduzeti detetu roditelja, ma kamoli da jedes zemlju, lakse abortirati, pa bice vreme za decu...
gadno.ja se gadim.

Pazljivo pogledaj Karina,ja sam ??????? postavila Betty,ne tebi!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back