Diktator preti Tuziocima i policajcima

18:41

Niški student ponovo priveden​

Student Ekonomskog fakulteta iz Niša U.P, koji je noć i jutro proveo u policiji, ponovo je priveden tokom popodneva.

Student je ponovo priveden odmah pošto je predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro kritikovao postupanje niške policije i tužilaštva i zapretio im javno sa jednog od svojih obilazaka na jugu Srbije tokom današnjeg dana.

Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.
Ne, uopste nije diktatura, Tuzilastvo reaguje posle javnih pretnji Diktatora.

Ti policajci, i generalno svi koji rade u velikim sistemima, nisu ni svesni kakvu moć ima solidarnost u okviru kolektiva.

Uzmu bilo koju aferu do sada, kažu ''Ovde je zaštitio kriminalce, aj da mu vratimo'', izglasaju generalni štrajk, i pljas, nema više diktatora.
Tacno, ali mora u sadejstvu sa tuzilastvima, ne mogu samo panduri, nazalost.

A nama su i sva tuzilastva, i svi Sudovi pod potpunom kontrolom diktatorsko-mafijaske vlasti.

Cak imaju svoje dousnike i ljude medju advokaturom, okupirali su bukvalno sve drzavne i drustvene institucije.

Tacno, ali mora u sadejstvu sa tuzilastvima, ne mogu samo panduri, nazalost.

A nama su i sva tuzilastva, i svi Sudovi pod potpunom kontrolom diktatorsko-mafijaske vlasti.

Cak imaju svoje dousnike i ljude medju advokaturom, okupirali su bukvalno sve drzavne i drustvene institucije.
Da. Zato je potpuno besmisleno kad neki @Tihi, @Grom_sa_neba! ili tako neko tvrde kako nam je ovaj režim nametnula CIA, MI6, BND ili ne znam ko.

Nije. Stvorio ga je lično srpski narod i godinama orgijao i učestvovao u organizovanom kriminalu, zajedno sa funkcionerima SNS, od kojih se sad kao gadi.

Pa jesu ga zato priveli.

Zabranjeno da odes u Vucicevu publiku bez pozivnice, ako pokusas, hapse.

Bukvalno dele pozivnice.
Ako je neko druženje zatvorenog tipa a "profesor" navaljivao da prisustvuje tom skupu .Šta drugo da pomisle organi bezbednosti nego da taj nije čist ili da nije čist u smislu da je toliko dnevnopolitički ostrašćen i da kao takav predstavlja opasnost po druge.Postupili su pravilno ako su ga priveli i ispitali.

de101532-4266-45ae-bf61-9211cb63c9c6-jpeg.1701637

Da. Zato je potpuno besmisleno kad neki @Tihi, @Grom_sa_neba! ili tako neko tvrde kako nam je ovaj režim nametnula CIA, MI6, BND ili ne znam ko.

Nije. Stvorio ga je lično srpski narod i godinama orgijao i učestvovao u organizovanom kriminalu, zajedno sa funkcionerima SNS, od kojih se sad kao gadi.

Nego ko ga je nego CIA dovela!
Zato je treci dan od protesta isao Marku Ruteu i NATO-u pod skute da trazi spas...
Nije isao u Moskvu...vec u Brisel...

I ko zna sta im je sve obecao samo da ostane dan duze na vlasti...

...

Back