Dijeta za fizikalce

Poluks1986

Početnik
Poruka
9
Molim za pomoc.Radim jedan posao kao fizikalac koji traje oko 9 sati.Imamo veliku pauzu oko 30 minuta i dve pus pauze.dosta energije istrosim na taj posao .I nazalost zbog toga pribegavam fast fudu jer ima dosta kalorija pa mogu da izdrzim.Ali nazalost ybog toga se vise gojim.Razmiljam da uzmem dijetu,ali ne znam koju.Da li mozete da mi pomognete?Zelim da prestanem da uzimam fast food hranu,ali ne znam koja dijeta mi moze pomoci da izdrzim dan.

Molim za pomoc.Radim jedan posao kao fizikalac koji traje oko 9 sati.Imamo veliku pauzu oko 30 minuta i dve pus pauze.dosta energije istrosim na taj posao .I nazalost zbog toga pribegavam fast fudu jer ima dosta kalorija pa mogu da izdrzim.Ali nazalost ybog toga se vise gojim.Razmiljam da uzmem dijetu,ali ne znam koju.Da li mozete da mi pomognete?Zelim da prestanem da uzimam fast food hranu,ali ne znam koja dijeta mi moze pomoci da izdrzim dan.
Ne treba ti nikakva dijeta, već normalna hrana.Kad budeš počeo jesti normalnu hranu(makar je nosio od kuće), nećeš se toliko debljati.Doručak i dve užine (voće se jede u prepodnevnim satima, poneseš jabuku ili bananu)

Ти да радиш озбиљну физикалију,јео би кувано. И за доручак и ручак ако се ради преко 10 сати. Чуј фаст фуд ахахахаха ,и још се гоји ахахаха
To nije smešno.
Kako da jede kuvanu hranu,ako nema menzu ili frižider (kuhinju), tamo gde radi?Napr.gradilište ili brod?

To nije smešno.
Kako da jede kuvanu hranu,ako nema menzu ili frižider (kuhinju), tamo gde radi?Napr.gradilište ili brod?
На сваком озбиљном градилишту радници обавезно имају кувану храну. Претежно је то кетеринг,или фирма сама има кухињу. Тако да ми је ово смешно до јаја,шљака тобоже девет сати и гоји се? Шта шљака?!

На сваком озбиљном градилишту радници обавезно имају кувану храну. Претежно је то кетеринг,или фирма сама има кухињу. Тако да ми је ово смешно до јаја,шљака тобоже девет сати и гоји се? Шта шљака?!
Da ima kuvano vjerovatno bi jeo. Nije baš smiješno kad neko radi 9 sati.

Nije problem jesti fast food ako moraš.
Izbaci večeru i nemoj jesti kod kuće kad završiš s poslom.
Najedi se preko dana koliko si gladan i ne večeraj. Kod kuće jedi vikendom. Bar svaki treći dan ponesi hranu od kuće. Ne kažem da ćeš smršati to zavisi od mnogo faktora, ali se nećeš gojiti i ješćeš zdravije. Od mene toliko.

fast fud su trans masti koje ti zapuse krvne sudove i prazne kalorije
kad budes poceo da jedes normlanu hranu, imaces vise energije jer ces hranu da koristis kao gorivo, i nece imati sta da ti se talozi
zasto ne poneses sendvic od kuce ili posudu u koju ces da spakujes hranu za taj dan?
hleb od celog zrna, kuvana jaja, mladi sirevi, mozes cak i rusku salatu kao podlogu, pilecu salatu..
em pojedes ukusniji obrok, em svoj organizam cuvas

Stroga keto varijanta sa kupusom i jajima kao temeljom.

Ugljenih hidrata ispod 40 grama dnevno na 100 kila zive vage. Toliko ima u dve case jogurta.

Kesu cvaraka u dzep i jedes od 10h do 18h pre i posle toga samo voda ili caj.

Треба ти нормална, здрава исхрана (која треба свима), само што у оквиру те нормалне здраве исхране ти треба више калорија (јер их више трошиш), и нешто више угљених хидрата него ономе чији је посао да седи у канцеларији или да седи у аутомобилу.

Имаш највећу енциклопедију на свету, па крени да гуглаш шта је то здрава исхрана.

Временом, коцкице ће почети да ти се склапају.

А ако очекујеш инстант решење где ће неко овде да ти напише, сети се да у животи нема инстант решења - никада.

Крени да спроводиш своје истраживање, и временом ћеш знати како треба да се храниш.

Треба ти нормална, здрава исхрана (која треба свима), само што у оквиру те нормалне здраве исхране ти треба више калорија (јер их више трошиш), и нешто више угљених хидрата него ономе чији је посао да седи у канцеларији или да седи у аутомобилу.

Имаш највећу енциклопедију на свету, па крени да гуглаш шта је то здрава исхрана.

Временом, коцкице ће почети да ти се склапају.

А ако очекујеш инстант решење где ће неко овде да ти напише, сети се да у животи нема инстант решења - никада.

Крени да спроводиш своје истраживање, и временом ћеш знати како треба да се храниш.

Иначе, кад сам написао више калорија, нисам мислио да једеш висококалоричну храну, већ нискокалоричну у већим количинама.

Kakvu fizikaliju radiš?

Sto vise kuvane i corbaste hrane a za gajenje se ne sekiraj. Kada batalis fast food doći će sve u normalu.

odi lepo i uzmi whey protein i jedi normalno uz dodatak proteina <3

Back