- Poruka
- 62.443
Naslov teme je pomahnitao... Ali u potpunosti pomahnitao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. . .
I zašto da glasa neko ko živi desetinama godina napolju i kroji nam sudbinu!!!
Nikad mi nece biti jasno!
Ne samo ljudima preko, nego i onima unutar Srbije koji zive od prihoda iz inostranstva bih podjednako oduzeo pravo glasa, bez obzira na politicku prosvescenost, patriotizam i sl.
Prosto, brate, nije u redu da ja i ti zajedno solimo ono sto cu ja da jedem, a da ti onda odes da jedes iz drugog tanjira, pa da meni ostavis da kusam presoljeno - to ne biva!
Onaj ko je Srbiju video samo na slikama, bez obzira na poreklo, ne bi trebao ni da kroji sudbinu naroda koji ovde zivi, ako ne deli nasu sudbinu, ne treba ni da utice na nju...
. . .
Naslov teme je pomahnitao... Ali u potpunosti pomahnitao.
Zato sto je Srbija zemlja svih Srba.
Cvrc.
Slazem se,ne znam kako je moguce da dijaspora prizna ili ne prizna izbore?
Ko njih pita?
Prvo imas jedan pomahnitao pojam koji nema tacno znacenje 'dijaspora', a onda mu namestis da on priznaje ili ne priznaje izbore.
Potpuna pomahnitalost...Potpuna...
. . .
I ostalih.
Знаш ли када би ова гов*на дошла на власт да није било дијаспоре??? НИКАДА!!!
Гурате своје гузице у јЕУ - али не прихватате њихова правила, па где то има. Како је у другим земљама
тако треба да буде и код нас. СВИМ ДРЖАВЉАНИМА СРБИЈЕ мора бити обезбеђено основно људско
право а не још да оптужујете људе који су силом прилика и економском пропашћу били принуђени да
оду "трбухом за крухом"...![]()
Samo sto ce se ta "pomahnitalost" odraziti direktno u budzetu,
iz kojeg su vam i zastitu paradica placali!!!!!![]()
znači prihvatio si je za svoju!
Ama dobar deo tih sto cine dijasporu je bio nesposoban da se izbori za svoje interese i 45. godine, tako da potomci tih luzera nisu merodavni da se za nesto pitaju. Ova vnago treba mi sami da menjamo, kao i sva eventualna vnago koja nas budu jahala... Ko nije imao muda da se bori protiv ustasa, balija i shoshona neka kara crnkinje po belom svetu ili masturbira na koncertima folk pevaljki, neka uziva, ali neka kushuje kad je rec o sudbini matice... Isto tako, ako im je njihov trbuh bio najpreci, pa su uhvatili maglu da se ne bi zlopatili kao ostatak naroda, posto ne gladuju kao mi nemaju potrebe ni da brinu o nasim trbusima...
I deca znaju da se ne treba povoditi za onima koji skacu u bunar, dakle posto se EU raspada ne vidim zbog cega bi trebali da kopiramo njihove gluposti, uostalom ne znam zasto srljamo negde gde nas ne zele i gde imaju dovoljno svojih problema i bez nas...
О чему ти причаш, човече - па зар хоћеш да СРбија даје у фазону "позитивне дискриминације" права Циганима да добију џабе стан, посао, да добију џабе школовање, да се џабе возе превозом И ДА ИХ НИКО НЕ ПИТА И НЕ ПРОВЕРАВА ГДЕ СУ РОЂЕНИ......... и да све то МИ ПЛАЋАМО..... ало.... бре..... освести се док још имаш времена... јер ти у међувремену пљујеш по нашим људима који су збрисали од диктатуре.........
Alo, ti Cigani nisu nigde zbrisali, borili se ljudi rame uz rame s nama protiv ustasa i Siptara... hoce li vama salonskim nacionalistima to ikada postati jasno... punopravni gradjani ove zemlje, koji su se zrtvovali za nju kao i mi...
Ај', бре, иди лечи се - ако се и десило да се неки појединац Циганин борио заједно са нашима НЕ МОЖЕШ ТО ДА ПРЕТВАРАШ У ПРАВИЛО...... где си ти видео Циганина БОРЦА.... ај' стварно лупеташ.......
И ти стварно мислиш да Циганин треба да има све џабе и на мој рачун САМО ЗАТО ШТО ЈЕ ЦИГАНИН..... ма иди, бре.........
I ne vidim da ja to nekog pljujem, samo sam protiv uplitanja dijaspore u politicku situaciju u nasoj zemlji...
СВАКИ ДРЖАВЉАНИН СРБИЈЕ МОРА ИМАТИ СВА ПРАВА КАО И ДРУГИ ДРЖАВЉАНИ СРБИЈЕ - ТАЧКА!!! Сваки лудак који пише другачије једноставно није нормалан или је веома злонамеран... лично бих више волео да није нормалан.