Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Dijana Hrkalović negirala krivicu na početku suđenja
„Rekao mi je da sam konj i idiot i pitao je l’ hoću da me neko otme i ubije“: Nastavljeno suđenje Dijani Hrkalović, tri svedoka govorila o prijavi oštećenog da mu je Elez pretio
Nego razmisljam da kad bude malo oladila od tvitera i rešila da odmori od zle opozicije i djilasovko-šolačkog klana da je pitam da li je raspoložena možda malo da sednemo u "Milky" na palačinke sa Bajaderama ali se setih da su Bajadere hrvatske (i da ih pravi "Kraš") i da bi to mogla još da shvati i kao provokaciju jer samo neko ko je izdajnik i anti-državni element može da jede i voli Krašove Bajadere (bojim se da mi ne kaže njenim seksi glasićem, idi u Zagreb na Dubravu ili Maksimir pa tamo jedi Krašove Bajadere). :d
Inače uskoro počinje sezona vašara po Srbiji pa možda bolje da je pitam da je vodim negde na vašar jer znam da voli vašare (a i ima li šta bolje od djipanja po vašaru i Zorice).