Zak
Iskusan
- Poruka
- 6.408
Tvoje ne. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ti nije jasno?ms::?Zak:Tvoje ne.![]()
Nista posebno, mislim da si ti jedna divna osoba koja je unela vedrinu u forum Filozofija, mada sam filozofiju do sada smatrao dosadnom.ms:Ajmo dalje u analizu.....
Zak misli da se procena licnosti Ms, može videti iz poruka sa ovog foruma....Ja ne mislim tako.... 8)
Šta si zaključio o mojoj ličnosti?![]()
Nije važno na osnovu čega procenjujemo nečiju ličnost, dogod to smatramo dovoljnim da cenimo.ms:Da li se slazete sa stavom da
"Procena nečije ličnosti na osnovu poruka sa ovog foruma je najčešće pogrešna"
:?
ms:Da li se slazete sa stavom da
"Procena nečije ličnosti na osnovu poruka sa ovog foruma je najčešće pogrešna"
:?
Baby Kate:Vece u kome se sva misljenja poklapaju je izgubljeno vece. 8)
Poenta nije u superiornosti mada je tacno da toga ima u drustvu i medju ljudima.
Ja vise volim da pricam sa nekim ko se sa mnom ne slaze nego sa nekim ko se sa mnom slaze, ali ne zato da bih bila podredjena ili nadredjena vec zato sto mogu uvideti manjkavosti sopstvenih argumenata i menjati svoje stavove.
A ko ne menja svoje stavove i misljenja taj nije covek vec spomenik.
Kazanova:Baby Kate:Vece u kome se sva misljenja poklapaju je izgubljeno vece. 8)
Poenta nije u superiornosti mada je tacno da toga ima u drustvu i medju ljudima.
Ja vise volim da pricam sa nekim ko se sa mnom ne slaze nego sa nekim ko se sa mnom slaze, ali ne zato da bih bila podredjena ili nadredjena vec zato sto mogu uvideti manjkavosti sopstvenih argumenata i menjati svoje stavove.
Prelepo receno! Ja sam ipak taj spomenik koji ne menja svoje misljenje, ali volim da menjam tudja. Lepu bi diskusiju imali.
Kazanova:
Cvrst kao stena...a skoro isto toliko pametan... 8)Kazanova:Baby Kate:Vece u kome se sva misljenja poklapaju je izgubljeno vece. 8)
Prelepo receno! Ja sam ipak taj spomenik koji ne menja svoje misljenje, ali volim da menjam tudja. Lepu bi diskusiju imali.
ms:Ko hoće da se igra obaranja ili potvrđivanja nečijeg stava? Igra može da počne sa nekim filozofskim tvrđenjem, pa onda sledi rasprava o tome....
p.s. - da vidimo ko je jači....
![]()
![]()
![]()
![]()
Baby Kate:Cvrst kao stena...a skoro isto toliko pametan... 8)Kazanova:Baby Kate:Vece u kome se sva misljenja poklapaju je izgubljeno vece. 8)
Prelepo receno! .
Tuzni_patak:Ovde je moguce da postoji narcizam koji tezi da potvrdi superiornost tako sto uklanja rupe.
Kazem mogucnost (koja nije mala)
Tuzni_patak:ali moze da bude i nesvesno usvojen metod za razvoj oratorstva.
Pravi motivi filozofije ili teznje ka istini primenjeni na gornju recenicu bi bili:
Razliciti pogledi i nacin razmisljanja kao i predznanja omogucuju da se sire gleda na neku tematiku u zajednickom otkrivanju dubljih zakonitosti.
Ali onda ste tim , a nikako suparnici argumentima u DUELU.
Ovo je jos jedno mesto gde bih naglasio BEKONA koji uprosceno kaze :
covek mora da bude dobar psiholog da bi bio dobar filozof.Jer on mora da prepozna i nadraste svoja ogranicenja...
(izvinite ,ovo je samo moje tumacenje Bekona)
Daj mi ti onda definiciju "suparnika" u duelu.Tuzni_patak:Razliciti pogledi i nacin razmisljanja kao i predznanja omogucuju da se sire gleda na neku tematiku u zajednickom otkrivanju dubljih zakonitosti.
Baby Kate:Cvrst kao stena...a skoro isto toliko pametan... 8)Kazanova:Baby Kate:Vece u kome se sva misljenja poklapaju je izgubljeno vece. 8)
Tuzni_patak:Baby Kate:Cvrst kao stena...a skoro isto toliko pametan... 8)Kazanova:Baby Kate:Vece u kome se sva misljenja poklapaju je izgubljeno vece. 8)
Prelepo receno! .
Ovde je moguce da postoji narcizam koji tezi da potvrdi superiornost tako sto uklanja rupe.
Kazem mogucnost (koja nije mala) ali moze da bude i nesvesno usvojen metod za razvoj oratorstva.
Pravi motivi filozofije ili teznje ka istini primenjeni na gornju recenicu bi bili:
Razliciti pogledi i nacin razmisljanja kao i predznanja omogucuju da se sire gleda na neku tematiku u zajednickom otkrivanju dubljih zakonitosti.
Ovo je jos jedno mesto gde bih naglasio BEKONA koji uprosceno kaze :
covek mora da bude dobar psiholog da bi bio dobar filozof.Jer on mora da prepozna i nadraste svoja ogranicenja...
Tačno tako, čovek mora da prepozna i nadraste svoja ograničenja, ali se to može postići samo pod uslovom da ume da ih prepozna, da želi da ih prepozna i da ih neignoriše, zar ne? Evo pitanje: Kako umeti prepoznati sopstvena ograničenja? Pa stavi na vagu šta dobijaš određenim verovanjem u nešto s jedne strane i s druge šta time gubiš, cost benefit analiza....
ms:Pa stavi na vagu šta dobijaš određenim verovanjem u nešto s jedne strane i s druge šta time gubiš, cost benefit analiza
Jekyll_doesnt_Hyde:Tuzni_patak:Ovde je moguce da postoji narcizam koji tezi da potvrdi superiornost tako sto uklanja rupe.
Jeste da si se ogradio, ali zasto imas potrebu da svima pripisujes narcizam?Bez uvrede. 8)
Tuzni_patak:Jekyll_doesnt_Hyde:Tuzni_patak:Ovde je moguce da postoji narcizam koji tezi da potvrdi superiornost tako sto uklanja rupe.
Jeste da si se ogradio, ali zasto imas potrebu da svima pripisujes narcizam?Bez uvrede. 8)
Mislis ko o cemu , ***** o postenju....?
Tuzni_patak:Ovde poruka svima. Shvatam dobronamerno svaki citat
(koji mora biti odvojen u posebnu poruku )
koji ukazuje makar i na blagu mogucnost neke lose osobine.
Tuzni_patak:Nije mi cilj (ili kako bi narcis rekao Meni ovde nije cilj)
da budem autoritet ili Naj , vec da "porastem" i "naucim" i "primetim" nesto sto se zaboravilo
(a zaboravljamo svi-uljuljkamo se).
Ipak sam ja jos mlad i zelen iako sam presao 25.
(kako ce sad neki da raspale svoje predrasude).