Zikina dinastija unapredjeno izdanje
Evo ja cu malo da se zezam i pomognem razradi serije, bash mi se ne da da se razbudim, UZIVECU SE U ULOGU SVE OVO SHVATAM OZBILJNO a i malo i da se prospem i ja nov je forum, pa da probam….mene samo interesuje da li ona uposhte misli da je ovo losha osobina shto nam je napisala ??? Ja mislim da je napisana kao kvalitet koji pokazuje njenu vrednost, zahvaljujuci ‘’materijalnom statusu’’koji joj omogucava da kineske lampe ne kupuje na buvljaku, vec u specijalizovanim prodavnicama za uredjenje enterijera. Isto mislim da je u njenim krugovima NAJNORMALNIJE ovako razmishljanje ...jer chak i u ono iluzorno vreme kad smo jeli iz istog kazana (ali razlichitu hranu) ‘’kaste’’ se nisu meshale...kao shto je NAJNORMALNIJE bilo u selu cerka domacina ne treba da se uda za poletarca, ili ono jao gradsko dete se udalo na selo...roditelji u shoku, mila kceri nadji neshto blize i sa manje rada...prprachunate akcije uvecavanja kapitala ne priznaju promashaje...samo shto kad je u obratnom smeru da je ona Pepeljuga , nekako se ‘’progleda kroz prste’’, u stvari se i sanja o tome..pa to je, u stvari normalno...da...da...pa svi ste chuli onu prichu...aha, dasa i po, prilika i po...mama i ja smo ga odmah ‘’zacrtale’’, pa slijedi strateshki lov...pa zashto ne bi vazilo i u obrnutom smeru...
Kao shto je najnormalnije da ce neko doci i na ovaj forum pun sebe i gledati niza bica, diveci se svojoj pameti i dobroti...koja omogucava spushtanje na nizi nivo...(naci ce zashto je niizi nivo

brazovanje, novac, prebivalishte, poreklo, marka cipela,patika, posao,karijera, velichina sisa, patke, inteligencija, fizichki izgled, boja koze , pripadnost , auto, mobilni, itd itd mashtovitost ljudska je po tom pogledu nemerljiva...pa to ce uraditi i ex pevaljka koja postane namontirana, a da ne govorim za obichne ljude...pa shta nam vredi sve shto imamo ako ne mozemo naci s kim da se poredimo, da bi posledichno pokushali naci razlog za srecu...ima neko drvo na naduvavanje u ljudskoj dushi i chim se nalije ‘’gasom za pravljenje vaznim’’odma’ se vine u visine i okachi na neki ekser na nekom oblaku, te nam drzi glavu na visini...pa imam drugaricu, dve knjige nije prochitala, ali otishla u inostranstvo, josh nema ushtedjevinu ni 50eura, ali vec je dama i po ,nivo i po...i znam da ce mi jednog dana doci u helankama ljubichastim, ciklama majci sa velikim zutim cvetovima i zelenim liskama i izmenjenog govora u besnom(iznajmljenom)autu i drzati slovo, gde sam pogreshila u zivotu...
Menna po mom mishljenju nije to prava ljubav s tvoje strane, jer srce je ludo, otishlo bi na kraj sveta ...pa ima zena koje su doshle u ovu vukojebinu iz boljih uslova iz drugih zemalja, zbog ljubavi i otishle da gaje ovce...nije to nikakvo chudo...da li on tebe voli to mi ne znamo...imam utisak da tebi prija paznja koja ti se pruza, jer si ‘’posebna’’u tom drushtvu, ali u krugovima tebi slichnih i boljih , jednaka sa ostalima....verovatno navika da mnogo toga mozesh da kupish i dobijesh, stvara zelju da ti imponuje jedna takva igrachka, koja ne sme da se vrcka, ohladicesh je pa makar upotrebila i adut ‘’bashtovan’’, jer zashto bi se trudila, on mora da bude tu....da te voli, da te zabavi...
Da si mogla nashla bi ti neshto iz svog klana, al’ ebi ga neshto se neda ...nisu prinudjeni, pa uzmu shta im treba i idu dalje da se zabave...shto bi sebi dopustili da ih neko zeki, vara, ostavlja , vraca se....pa imaju stotine’’bashtovanki’’, koje mogu da vrte kako hoce...shta cemo trzishte je surovo, konkurencija jaka...
Prema tome, mozesh lako usreciti i njega i sebe, a mozesh lako unesreciti sve i porodice obe...
A mozesh lako i malo se zaebavati s nama ovde, pa mozda jednom i napishesh knjigu o svojim idejama, kako za’ebati forumashe da misle da je igra, istina....evo, i mi smo ti pridali znachaj glavna si...ohladila mi se kafa pishuci...