Digitv u Srbiji

ako mislis na piratsko gledanje ta dva kanala nece jos dugo, a ako mislis na legalno pretplatom oni su sada standardni deo ponude digi tv odnosno oni su deo dodatno paketa u digi tv srbija

Evo sada sam nešto načuo da će se ta dva kanala puštati do 15.09.a kasnije ko ih hoće za stalno moraće da izdvoji još dodatnih 190 dinara na onih redovnih 390...mnogo traže za samo ta dva kanala...jesu dobri i jedni od najpoznatijih ali mislim sveukupno šta nudi digi da je ipak mnogo...sutra će nam opet ponuditi neki od svetskih poznatih kanala i opet će tražiti neku dobru kintu da doplatiš...nije ovo dobro...ja već razmišljam da ih pozovem i da nose ovu digi opremu od mene i da se prebacim na total ili neki drugi.

Pored ovog rtv1 digi nema nista od "boljih" srpskih programa,a koliko se moze videti nemaju ni u planu to.Da li zbog cene prava na neke kanale ili total tv ipak digi po mom misljenju nije dorastao total tv.Jedina prednost je to sto se jos uvek moze pratiti piratski .

imamsamo jednu molbu za danijelaVR ako moze da mi samo objasni a mozda i da kodove zaOPTIBOX JER IMAM TAJ RESIVER ALI NEZNAM KAKO SE UBACUJU KODOVI ZA TAJ RESIVER ILI MOZE DA MI POMOGNE BILOKO KO ko se razume u te resivere.ja sam cuo da se ubacuju sa USB-eom.
a da i gde mogu da skinem te kodove.
HVALA

molicu dali neko moze da mi pomogne imaosam RTS1.RTS2,OBN,NOVUTV,i josdosta kanala sada vise nemogu dajih gledam imam IMAM DRAM 6000 BOKS satelit thor 23 gledam pink,digi kanale ijos dosta kanala ako moze neko dami pomogne hvala

a jel pink zatvoren kanal npr. ko digi i na koji nacin gledat ili otkljucat. sta ide od kanala preko eutelsata u kompletu sa pinkom. sorry na tolikim pitanjima nov sam u tome hvala.

Pink paket je "zaključan" te se nemože trenutno gledati, s vremena na vreme pojave se neki DCW ključevi koji vrlo kratko traju. Na Eutelsatu 16W je još i Total tv, albanski paket, bugarski ali se nažalost ništa nemože pratiti sa offline emulatorima, može uz cs. Pozdrav :ok:

Back