a mogu da ubace i fashion tv ja se ne bih bunio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novi kanali u Digi TV Serbia
Uradeo sam po upustvu koji si napisao i nije pronaso novi softver,kod mene pise BRFSNA 1.00.01DanijelVR:Izašao novi software za Humax Digi II +
Danas je napokon pušten najnoviji software za službene prijemnike platforme DIGI TV. Stara verzija softvera je identificirana kao BRFSNA 1.00.04, a najnovija kao BRFSNA 1.00.06.
![]()
Ako želite provjeriti koju verziju softvera imate trenutno u svojem prijemniku, uđite u izbornik (MENU), potom idete na System, a onda odaberite STATUS gdje se vide svi detalji o trenutnom stanju sistema. U normalnim okolnostima, sam prijemnik bi prilikom pregledavanja kanala trebao javiti da je pronašao novi softver te bi vam trebala iskočiti statusna poruka želite li automatski ažurirati trenutni softver sa novim, odaberite Yes (DA) i pričekajte da završi proces skidanja i upisivanja novog softvera u memoriju prijemnika. Prilikom procesa nipošto ne isključujte prijemnik iz struje. Ukoliko nemate te sreće da prijemnik sam izbacuje poruku o dostupnosti novog softvera, možete ga nadograditi ručno slijedeći slikovne upute u nastavku teksta.
Novi BRFSNA 1.00.06 zapravo ne donosi nikakve revolucionarne promjene već je napokon u izbornik dodan hrvatski jezik, a također je ponuđen i kao unaprijed definirani jezik titlova.
Slijede upute za ručnu nadogradnju softvera:![]()
Ako nemate sreće da vam prijemnik ovu poruku izbacuje automatski, tada napravite slijedeće:
![]()
Uđite u izbornik (menu) i idite na INSTALLATION
![]()
Nakon što ste upisali PIN (obično 0000) idite na UPDATE
![]()
Odaberite potom Manual Update (ručna nadogradnja)
![]()
Na polju Frequency stisnite gumb desno i upišite 12607 pa stisnite OK
![]()
U polju Polarisation odaberite Vertical
![]()
I odaberite Search, potom pričekajte desetak sekundi
![]()
Trebala bi vam iskočiti poruka o dostupnosti novog softvera, odaberite YES i stisnite OK
![]()
Prijemnik će se potom ugasiti i prebaciti u stanje nadogradnje softvera. Pričekajte sve dok na ekranu ne bude ispisano "SYSTEM WILL BE REBOOT" i čekajte da se sustav ponovo podigne
![]()
I konačno - uspjeh, imate najnoviji softver sa hrvatskim jezikom.
Izvor: Satelitski Forum