DIGITV ili TOTAL TV

• Začetnik teme Začetnik teme bor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako je neko u nedoumicli da uzme DIGI ili TOTAL slobodno nek se opredeli za ovo drugo !
Ovi iz Digi-ja su toliki ******** da je nezamislivo kvar am prijavio 30 marta 2009 a serviser se pojavio 14 jula 2007 ! Mislim sta reci da su ***** koji prodaju sarenu laz jeste da su najevtiniji al su zato i ***** sa ponudom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DAKLE DRUGARI BEZITE STO DALJE OD
OGORCENI KORISNIK DIGI TV-a !

ogorčeni korisniče, sledeći put malo obrati pažnju na izražavanje.

i proveri datum koji si stavio u poruci

Poslednja izmena od moderatora:
radi se o tome sto sam ubacio najnovije kodove u risiver za nagravision i oo i o1 od pre par dana ,a ovaj drugi koji se promenio juce sam takodje ubacio ii nista.Nece da mi otvori nista. Risiver je yumatu IQ+
a program softverski je nadogradjen 2008 god.sta li je u pitanju.
Pozdrav

Pozdrav svima,

Iscitao sam celu ovu temu i ne dobih odgovor na neka pitanja. Posto zivim u GB zeleo bih pratiti pojedine programe sa ex-YU, RTS,HRT, SLO, Bosna i ima jos toga. Neke od tih i hvatam sa Hotbird-a. Za neki dan cu da pazarim motor pa da pocnem da vrtim antenu da vidim sta jos ima po satelitima. Posto sam ovde predplatnik na Virgin Cablovsku ne zanima me preterano (za sada, SKY, Discovery, Hiwstory itd). Da li moram da pazarim resiver od TTV-a ili mogu da koristim neki drugi (Dreambox na primer) i Totalov CAM. Ili neka druga kombinacije. A i za buduce me interesuje da smanjim broj uredjaja na minimum ali da sve mogu da rade a ne da imam tri risivera, jedan za total, jedan za digi i jedan za ostalo. Unapred zahvaljujem na odgovorima.

Back