digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
treba mi htna pomoc,imam stronga i motoric od stronga al nemogu naci thora gdje je digi tv.sve ostale satelite skoro imam,zanima me dali bi mogao ga naci kad bih dao na eutelsat w2 pa da onda rucno vrtim motoric dali bi mi se pokazao signal od thora jer kad dam na thor motoric sam pocne vrtit i onda stane i nista nenadje a ja onda neznam na koju stranu bi poceo ga rucno vrtit.jos nesto prilikom kad on sam vrti i kad se ustavi pojavi mi se signal na kratko pa se izgubi,onda ja probam rucno na tom mjestu vrtit al nista vise se nejavi signal.molim vas za pomoc,hvala unaprijed.
Naznam koji strong, dali je 60xx ili 61xx ako je iz serije 61xx zna se desiti da napravi gresku prilikom od odabira sateleta, u svakom slučaju thor je 17 stepeni desno od eutelsata w2. Kako reče da imaš gotovo sve satelite nalazise između sirijusa i amosa 1i2

hvala ti dir2 na savjetima,mozes li mi sta reci i pomoci ili ti il neko drugi oko ubacivanja sifri.kao sto sam rekao imam strong,kad hocu da ubacim sifre udjem u sistemske podstavke otkucam 4225 al onda tamo nemogu naci medju satelitima digi sat da bi ukucao sifre molim vvas za pomoc.a i ako neko mozda zna kako bih mogao naci thor da se ovako nemucim imam strongov motoric al da on nenadje.hvala

prijatelji molim vas za pomoc,konacno sam nasao thor.al kad odem tamo da ubacim sifre na sistemske inf. i ukucam 4225 tad nadjem i nagravision al kad udjem onda nemogu naci N2-DIGI TV vec mi pise tamo ispod N2-TVGLOBO 13 E uopste nema nigdje digi.daj molim vas pomozite mi,cjelu sedmicu se mucim da nadjem thor na kraju ga nadjem i eto mi sad.drugacije resiver je pecovan bio je skymaster sad je strongov softver i motoric je od stronga,kad sam ga donio tek kuci bio je digi al sad je se izgubio jel moguce da sam ga pobrisao dali se moze sta uradit POMAGAJTE MI MOLIM VAS.

ja neznam sta je ovo....zasto nekom rade kljucevi nekom nerade...poludit od juce nemam digi...uzasss...pozddravljam sve na ovom super dobrom forumu....
Ja sam nov u ovome i pokusao sam sve opcije ubacivanja kodova, i na 00 i 01, cak sam ubacivao i na 2111 80 pa na 2111 90 i na kraju mi je uspelo na 2011 90!!!:dontunderstand::worth:
Pa eto izvolite i probajte i vi, mozda vam uspe..:ok:.

hallo jedno pitanje dali neko zna imala sam prije da automaski mjenjo mi je resiver kodove...al odkako se prosli petak promjenili kodovi od tada mi resiver nece vise automaski da promjeni...sta sada ...pozdrav i nadam se da ce neko mi moci pomoci

a zamisli na sta bi forum licio da nas 1000 koliko nas ovde ima postavi isti kljuc?

Не разумијем твоје питање, дакле, људи кажу да немају кључа, ја има оставио. У чему је проблем?
Ако је кључ написан неколико постова испред, онда је моја грешка. Само сам хтио да им изађем у сусрет...

Не разумијем твоје питање, дакле, људи кажу да немају кључа, ја има оставио. У чему је проблем?
Ако је кључ написан неколико постова испред, онда је моја грешка. Само сам хтио да им изађем у сусрет...

Objasni jos jednom sta ti nije jasno pa da ti bolje pojasnim! Nemoj da ponavljas kljuc koji vec postoji! a ti koji traze kljuc po 100- i put neka malo prelistaju forum a ne samo dodju i napisu digi!

bilo mi je prebacito u proslu subotu na automatsko ubacivanje,medjutim koliko sam procitala ovdje da to vise nije aktivno....dali mozda zbog toga nece da mi primi kljuceve....tko zna neka mi pomogne,hvala vam pozdrav...branka5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back