digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
potpuno te shvatam,al novi sam u svemu ovome.evo sad sam napravio novi provajder 2111 al me muci da kad napravim 00 i 01 mi onda ima ne 16 onih polja da ukucajem sifre nego 128 kako da nastimam da ih je 16 daj mi molim te pomozi,odem tamo nazad u provajder gdje se ukuca 2111 gdje napises i ime provajdera i dole ispod ima 8,16,128 al kad dam na 16 nece da mi memorise pa da ostane.pomozi mi molim te,hvala

brate sve sam tako uradio i ukucao sifre samo pod 00 a 01,02,03 su ostali prazni jel to uredu

KEY 00
E2 DA 54 87 A6 33 70 4D 09 8E 18 19 01 4F BD E9 - danijel vr ti je objasnio lepo al ajd još jednom
pazi ovako...prvih 16 brojeva ovog ključa ukucaš u 00 ključ a drugih 16 u 01 ključ i to je to...ideš na save i gledaš...ako nije jasno još nešto pitaj
PS izvinjavam se svima ali je ovo sekcija isključivo za ključeve!!!

Poslednja izmena:
[QUOTE=blizanac11;9802747 00 , 01, 02,03 i svi imaju po 16 polja za unos sifri kljuceve

koliko ja vidim ti si napisao da ti u jednu sekciju staje 16 polja za unos...:dontunderstand: a sada nam kažeš da staje 32!?!
ako je tako onda OK ako si to ukucao onda bi trebalo da radi

ja ja u 00 kljucu ima 16 polja za unos sifri a u svakom polju stane po 2 kljuca to je ukupno 32 sto znaci da ja sifru unesem cjelu u 00 a ti mi kazes da treba pola u 00 a pola u 01

Da li ti druže imaš validan SW tj da li ti je risiver pečovan i da li je ubačen emulator uopšte za gledanje kodiranih kanala? Ako imaš neki od zadnjih SW i ako si ubacio ključeve 16X2=32 tj. onaj ključ pod 00 oznakom i da ti je antena okrenuta orema sat. thor na 0.1W onda moraš otvoriti Digi tv paket...neznam šta još da ti kažem i kako da ti pomognemo...:think:

ja pecovan mi je resiver,i imam stronga sada.imam signal na thoru samo su zakljucani kanali,a kako da izmenim sad taj provajder jer kad otvorim nagravision i nadjem provajdere nigdje mi nepise digi kako da napravim taj provajder.ja se stvarno izvinjavam znam da ovaj forum nije za ovoga al razumite me i pomozite mi,jer sam se toliko namucio da nadjem thor a sada nemogu nista gledat.

ja pecovan mi je resiver,i imam stronga sada.imam signal na thoru samo su zakljucani kanali,a kako da izmenim sad taj provajder jer kad otvorim nagravision i nadjem provajdere nigdje mi nepise digi kako da napravim taj provajder.ja se stvarno izvinjavam znam da ovaj forum nije za ovoga al razumite me i pomozite mi,jer sam se toliko namucio da nadjem thor a sada nemogu nista gledat.

mora da postoji opcija "dodaj provajdera" ili da izmeniš već postojeći opcijom "edit" na 2111

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back