nurko66
Početnik
- Poruka
- 3
Samo opušteno.Ne gori mi pod noktima.
Pozdrav iz Sarajeva.
Pozdrav iz Sarajeva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
molim za savjet,kad ukucajem sifre i udjem u nagravision onda nemogu da nadjem digi tv da bih ukucao sifre.molim vas pomagajte,imam strong.
ja imam strong,de mi to molim te malo jos bolje i detaljnije objasn molim te
jel se kodovi kucaju na slot 91 al na koji na 10, 11, 20, 21?????![]()
brate sve sam tako uradio i ukucao sifre samo pod 00 a 01,02,03 su ostali prazni jel to uredu
ja ja u 00 kljucu ima 16 polja za unos sifri a u svakom polju stane po 2 kljuca to je ukupno 32 sto znaci da ja sifru unesem cjelu u 00 a ti mi kazes da treba pola u 00 a pola u 01
ja imam samo 00 i 01 pod provajderom 002102 i u svakom od ta dva imam po 16 polja i u svako polje stane po 2 znaka ili broja i to je sve ukupno 32 broja ili znaka,
ja pecovan mi je resiver,i imam stronga sada.imam signal na thoru samo su zakljucani kanali,a kako da izmenim sad taj provajder jer kad otvorim nagravision i nadjem provajdere nigdje mi nepise digi kako da napravim taj provajder.ja se stvarno izvinjavam znam da ovaj forum nije za ovoga al razumite me i pomozite mi,jer sam se toliko namucio da nadjem thor a sada nemogu nista gledat.
evo sad sam ga izmijenio i ponovo ukucao sifre i opet nista,