digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Key 00: B8 49 1F DF 00 C6 18 A1 55 35 0F 47 34 9E 7B 04
Ovi kuljcevi za sada rade, prosao je docek nove valjda ih nece mijenjati bar 1 mjesec, da mozemo na miru gledati SP u rukometu. :)
Svima sretna i uspijesna 2009. godina
Pozdrav iz Tuzle

Pozdrav svima.............................koristio sam posljednji navedeni kljuc, no samo dobijem zvuk, a ne sliku nakon unosa............imam resiver Echosmart DSB-771 ako netko zna da li sam neku gresku napravio ili ukoliko ima neki novi kljuc za Digi TV thor 2/3 satelit zamolio bih da javi ......zahvaljujem unaprijed....sretna nova 2009 svima!

Key 00: B8 49 1F DF 00 C6 18 A1 55 35 0F 47 34 9E 7B 04
Ovi kuljcevi za sada rade, prosao je docek nove valjda ih nece mijenjati bar 1 mjesec, da mozemo na miru gledati SP u rukometu. :)
Svima sretna i uspijesna 2009. godina
Pozdrav iz Tuzle

]

ove kode kod mene ne rade sinoc sam ih pronaso na netu i danas ne rade ? jel imate neke nove kode ili samo kod mene ne rade?? sretna nova godina z:)

Pozdrav svima.............................koristio sam posljednji navedeni kljuc, no samo dobijem zvuk, a ne sliku nakon unosa............imam resiver Echosmart DSB-771 ako netko zna da li sam neku gresku napravio ili ukoliko ima neki novi kljuc za Digi TV thor 2/3 satelit zamolio bih da javi ......zahvaljujem unaprijed....sretna nova 2009 svima!

menu/8888/3452/ok-open special key

.....jos jedna znacajna stvar kada upisujes kljuceve postavi risiver na slobodni kanal znaci onaj koji netreba da kljuc i inda ulaskom u meni 8888.............

imam humax digi I+II da li na njemu mogu da se unesu kljucevi i kako hvala unapred :grudvanje:
ili da li mozda moze da se ubaci neka druga kartica i gde da je kupim

posto si nov odgovoricu ti ali inace imas tvoje pitanje postavljeno ovde na forumu bar 1000 puta
to je sluzbeni resiver digitv-a i u njega nemoze da ide nijedna druga kartica sem digijeve
pozZ i srecni prazniciz:dm:

pozz novi sam ovdje pa.....mozel pomoc..
imam resiver opticum 7000..i sve odgovarajuce transpordere za tor ali nemam nasih programa(OBN,RTL,BN,NOVA TV,DM)kao sto je svima poznato nalaze se na TP 12607V..takodje nemam HBO adria...i ako sam skenirao vise puta...resiver je sa odgovarajucim fabrickim softverom!!!hvala...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back