pbbforlife
Početnik
- Poruka
- 9
Upravo sam ih ukucao i radi 
Srećna svima Nova Godina

Srećna svima Nova Godina

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srecna nova godina svima vama.Key 00: B8 49 1F DF 00 C6 18 A1 55 35 0F 47 34 9E 7B 04
Ovi kuljcevi za sada rade, prosao je docek nove valjda ih nece mijenjati bar 1 mjesec, da mozemo na miru gledati SP u rukometu.
Svima sretna i uspijesna 2009. godina
Pozdrav iz Tuzle
Srecna 2009 svima .
Imam kopernikusov reciver i uneo sam nove kljuceve ali ne rade.Relativno sam nov u ovome pa bih nekoga od Vas zamolio da mi objasni nacin unosenja kljuceva u spomenuti reciver.Hvala unapred
Key 00: B8 49 1F DF 00 C6 18 A1 55 35 0F 47 34 9E 7B 04
Ovi kuljcevi za sada rade, prosao je docek nove valjda ih nece mijenjati bar 1 mjesec, da mozemo na miru gledati SP u rukometu.
Svima sretna i uspijesna 2009. godina
Pozdrav iz Tuzle
Pozdrav svima.............................koristio sam posljednji navedeni kljuc, no samo dobijem zvuk, a ne sliku nakon unosa............imam resiver Echosmart DSB-771 ako netko zna da li sam neku gresku napravio ili ukoliko ima neki novi kljuc za Digi TV thor 2/3 satelit zamolio bih da javi ......zahvaljujem unaprijed....sretna nova 2009 svima!
.....jos jedna znacajna stvar kada upisujes kljuceve postavi risiver na slobodni kanal znaci onaj koji netreba da kljuc i inda ulaskom u meni 8888.............Pozdrav svima.............................koristio sam posljednji navedeni kljuc, no samo dobijem zvuk, a ne sliku nakon unosa............imam resiver Echosmart DSB-771 ako netko zna da li sam neku gresku napravio ili ukoliko ima neki novi kljuc za Digi TV thor 2/3 satelit zamolio bih da javi ......zahvaljujem unaprijed....sretna nova 2009 svima!
imam humax digi I+II da li na njemu mogu da se unesu kljucevi i kako hvala unapred
ili da li mozda moze da se ubaci neka druga kartica i gde da je kupim