digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
00 8EEE5984896B02D2ECF432DB2C53A1A9
01 3A3128E284D5A09B64A0358221B27B08
i ovaj imam ubacen kljuceve. dosad je radio bez problema.
ponovo sam ubacio i za nekoloko dana isti problem.
softverska verija je:v3.21_7x1oldmenu.
da li moze to da bude proble sto je na taj risiver prikacen jos jedan risiver(dobiken u paketu)?

00 8EEE5984896B02D2ECF432DB2C53A1A9
01 3A3128E284D5A09B64A0358221B27B08
i ovaj imam ubacen kljuceve. dosad je radio bez problema.
ponovo sam ubacio i za nekoloko dana isti problem.
softverska verija je:v3.21_7x1oldmenu.
da li moze to da bude proble sto je na taj risiver prikacen jos jedan risiver(dobiken u paketu)?
Zadnja verzija za echolite 770,771,790,791, je 3.25 old i new menu sa kojim osim digi i ostale pakete na hot birdu i astri, otvara showtime i art na Nilesatu 8W.Probaj da ubaciš taj sw, ili sačekaj dan dva ako ti se ne žuri, izaći će novi 3.26 (koje su novine-još neznam).Mada trebalo bi i sa ovim 3.21 da ti radi digi!

Zadnja verzija za echolite 770,771,790,791, je 3.25 old i new menu sa kojim osim digi i ostale pakete na hot birdu i astri, otvara showtime i art na Nilesatu 8W.Probaj da ubaciš taj sw, ili sačekaj dan dva ako ti se ne žuri, izaći će novi 3.26 (koje su novine-još neznam).Mada trebalo bi i sa ovim 3.21 da ti radi digi!

Samo mala ispravka ako se ne ljutis :) Nilesat 102 (7.0W) a Atlantic Bird 2 (8.0W)

:ok::)

Imao sam i ja probeleme sa echolite 771 dok mu nisam ''''uhvatio narav ''''ovako kada ubacujes kljuceve na kraju izadji na exite i na crveno dugmetu na daljinskom iskljuci risiver pa onda ponovo ukljuci ...aako nece ubaci nov softver koji imas to mu dodje kao jedno osvezavanje ili update risivera i ceo postuypak ponovi i obavezno kada ne gledas satelit iskljuci risiver tokom noci jer ga oni kontrolisu i tako registruju sve ko placa a ko''' krade 'BUONA VISIONE'''

Imao sam i ja probeleme sa echolite 771 dok mu nisam ''''uhvatio narav ''''ovako kada ubacujes kljuceve na kraju izadji na exite i na crveno dugmetu na daljinskom iskljuci risiver pa onda ponovo ukljuci ...aako nece ubaci nov softver koji imas to mu dodje kao jedno osvezavanje ili update risivera i ceo postuypak ponovi i obavezno kada ne gledas satelit iskljuci risiver tokom noci jer ga oni kontrolisu i tako registruju sve ko placa a ko''' krade 'BUONA VISIONE'''

Što se tiče izlaska iz menija na "exit" možda ima logike, mada nikad nisam imao problema,niti sam isključivao pa ponovo uključivao risiver, a ovo da treba tokom noći isključivati risiver, to mislim da baš nema veze.Znam ljude koji skoro uopšte ne isključuju risivere i nemaju nikakve probleme. Uzgred izašao je novi sw 3.26, (fix art au, seca1 rai&meditech bug).

ma o.k.narode svako govori svoja iskustva sa risiverima i ovde smo da jedni drugima pomognemo i da gledamo srecno i zadovoljno ono sto zelimo ....iako pregrst programa gledamo piratskim putem dakle da skinemo kodove sa sajtova gde god je to moguce pa i ovde sa krstarice .....neki ljudi placaju pretplatu od 50-60eura za mesecno gledanje istih programa a mi ovde kupimo risiver postavimo kodove e uzivancija ide ......cao i nesebicno pèomaganje je odlika nas srpskog naroda pomocicemo svakome a odmoci nikom necemo samo dok nas ne izneveri i ne iznervira......udobno gledanje uz pivce obavezno ladno iiiiii itd :klap::bye:

Nisi napisao sta koristis za pracenje kanala ali je verovatno u pitanju ss2 kartica.Verovatno imas vise emulatora pa dolaze u sukob jedan sa drugim.Izbrisi s2emu i koristi samo vplug i trebalo bi da sve bude ok.

p.s.sledeci put pazi gde ces sta da pitas jer je ovo tema za digi tv a ne za premiere!

iMAM PROBLEM SA GLEDANJEM Digi kanala imao sam kljuc stari sa kljucem 00 .risiver je metabox I softver Metadrim .Ima samo nekoliko kanala od domacih B92,Sport Klub Croacia,Eurosprort 2 .Sta se desavajel se menja sistem tj kartice .probao sam da ukucam kljuc
1801 002111 N IDEA 01 66-85-18-83-d0-4b-d5-fe-af-98-a4-64-75-fc-7e-27 ali nista se nedesava ili treba da uradim nesto drugo resetujem ... molim odgovor

iMAM PROBLEM SA GLEDANJEM Digi kanala imao sam kljuc stari sa kljucem 00 .risiver je metabox I softver Metadrim .Ima samo nekoliko kanala od domacih B92,Sport Klub Croacia,Eurosprort 2 .Sta se desavajel se menja sistem tj kartice .probao sam da ukucam kljuc
1801 002111 N IDEA 01 66-85-18-83-d0-4b-d5-fe-af-98-a4-64-75-fc-7e-27 ali nista se nedesava ili treba da uradim nesto drugo resetujem ... molim odgovor

neznam i kod mene je sve isto i kod ostalih izgleda da je nagra3 pocela sa radom ako je to to je trajno dokj se ne pronade neko rjesenje ako neko ima odgovor na ovo stanje nek javi il neki drugi forum po pitanju digi tv hvala

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back