digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dragi moji,
Potrebna mi je vasa pomoc.:confused: Da li Digi TV mogu da gledam i preko SKY Star2 kartice i PROGDVB-a? koji emulator da ubacim? Unapred se svima zahvaljujem.........pretpostavljam da ce mi FERPLAY to najpre pomoci, tako da za tebe FERPLAY najveci pozdrav,svaka cast.;)

Mozes gledati preko ss2 kartice sve sto mozes i preko dreambox-a.Treba ti najnoviji vplug (poslednja verzija je 2.2.0.0) i kljucevi naravno.Imas sve sto ti treba na gotovo svakom upload centru.ukucaj u google-u ovu verziju vpluga i skini.pozz

Pozdrav svima! Imam STRONG 6011, Pokušao sam ručno da ubacim ključeve .Ukucao sam sam šifru 1004 po upustvu za 6011 a pokušao sam sa 4225 i ništa se ne dešava, tj. neće dami otvori key editor.
zna li ko u čemu je problem. Unaprd zahvalan.

imam echolite 771 i sa starim ljucevima na svaki kanal ispise skrambled. neka idea?

proveri prvo ključeve za digi, počinju sa 8eee..., drugo-pre nego što proveriš ključeve za digi
idi na menu 8888, 3452, treba da stoji "open"tj treba da uključiš ključeve.isto vidi koji ti je
softver. Od 3.17 pa naviše trebalo bi da otvaraju digi.Javi šta si uradio,pozdrav!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back