digi tv - ključevi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cekaj cekaj, zbunjujes me. Kako da upisam samo 16, kad ih ima 32? I sta sam jos uradio, isao unazad na stranici, trazivsi prosle kljuceve 00. Nisam siguran koji su koji sada. Ako nekome nije tesko, ako moze da napise, trenutne kljuceve 00 i 01, zamolio bih. AKo ne, nema veze, cekat cu neku drugu priliku.

Pa dobro, ovaj prvi 01 - nije aktivan, sta to znaci? Sta da uradim sa njim? koji je aktivni kljuc za 01 ? Ok ovaj 00, njega sam izgleda ispravno upiso. ALi ajde, evo vracam se ponovo unazad da vidim za 01 , koji je pravi.
Hvala lijepo na uputama, i strpljenju. Ko zna koliko puta sam skinuo ove kljuceve, ali eto sada nesto ne stima.

Sad nesto razmisljam, ovaj novi kljuc, sam upis'o na digi+ 2111 00 , moze li to da ima veze? A evo vratio sam i ove stare, sto su bili na digi + , znaci nije ni to. Nemam sad bas pojma sta bi trebalo da bude. Nisam siguran da li 01, kod koji trenutno nije aktivan ima kakve veze ? ne bi trebalo, al eto, pitam.

Poslednja izmena:
Chavke ukucaj na kanlu 9339 zatim selektuj Key edit pa posle Nagravision pa se pronadje i lista tamo stavke dok ne ugleds DigyTV a ostalo ces saznati-crvena tipka ti je za uredit kodove selektuj daljincem ako zelic 00 ili 01 pod digijem izmijeniti i to ti je to.Samo prati pise ti na ekranu sta ti je koja tipka i kojoa ti koji znak otkucava pa ces sve saznati.
Ali pazi nemoj samo da t se desi pa da obrises citav kodni red iako se moze popraviti ali je teze...
Eto da ne duzim najpre pogledaj da ti pokaze tko zna prvi put a posle ce da ti bude smesm=no sta nisi znao...

Opticum,yumatu, za one koji ne znaju se otkljucavaju na isti nacin,ali se mogu otkljcati samo oni koji su bili skopcavani na racunare i ubacivan novi softver,a ne da je originalni softver u njima...
Pa logicno?
A treba kada su na kanalu za one koji ne znaju ukucati 9339,zatim selektovati Key edit opciju pa posle nje nagravision sistem kodiranja,tada treba listati dok se ne nadje Digi tv a u zadnjih par verzija softvera je digu i 00 i 01 kodni red jedan do drugoga pa se samo selektuje onaj koji zeli da se mijenja,ma lako je i snimi se posle otkucanih kodova...
Sve i pise naekranu sta je koja tipka i nema greske...
Ali,starije verzije softvera su kodni red 00 ,cuvale skros na kraju liste i pisalo je samo new na kraju,i dva kodna reda na kojima se tu otkljucavao 00.tako da je to jedini izuzetak gdje NE PISE digi tv pokraj kodnoga reda.
Treba se pripaziti

Samo opet za one koji ne znaju a hoce da se pate otkljucavanjem,nije svaki resiver isti,recimo strong i neotion na primer i vecina drugih trazi da se ode na sistemske informacijue pa se ukuca kod za ulaz,na primer 4225 za neke verzije stronga i 2580 za neotion,a da lje je procedura poznata ali se sve radi sa tipkama na drugaciji nacin,ali isto je-selekt nagravision pa potraga za digijem i tako...
Vec je bitno da se ne obrise nesto jer nema bez racunara ipak popravke,ako se kodni red obrise i daljincem se moze napraviti ali meni se desilo jedan put da nisdam tako uspio-pa treba se cuvati toga,jer na koncu ostaje spajanje ne komp i instalacija novog softvera a to je uvijek i doza rizika,ne?
Nestajalo mi je struje par puta,a i jedan mi je resiver,neotion tako pukao-nema od njega nista,dakle ubaciti novi chip,ali to se ne moze i ne isplati...
Nego kupi novi.Tako da je svakin postupak ubacivanja softvera rizijk sam po sebi jer nikad se ne zna ako se radi sta moze da krene po zlu...
Marfi je reko davno:Krenut se sve sto moze da krene....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back