Prepuštam se svakom tvom dodiru, poljupcu... Želim te, ali mi se ne žuri. Hoću što duže da uživam sa tobom... kao da nam je poslednji put. Ležeš lagano na mene, gubim dah dok se ljubimo... Među nogama osećam vrelinu koja pulsira. Širim noge i on sam ulazi... opet ga vadiš, a zatim zabijaš jako. Ne pomeramo se. Osluškujemo kako nam srca lupaju. Tela nam drhte. Još malo ga uvlačiš.... Osećam žmarce.... Kukovi se sami odižu i spremaju da ga još više prime.... Ne mogu da dišem..... Grabim vazduh, dok mi grudi puni zadovoljstvo....
…..oh ljubavi kako mi prijaš....Nekoliko buta ga brzo zavlačim i izvlačim dok mi ti rukama grčevito stežeš ramena.Uživam dok slušam tvoje uzdahe prepune zadovoljstva. Vadim ga i sa njim te mazim spolja, napred-nazad.Vlažna si i to me izbezumljuje i opija.Klizi ti preko sredine, ali ti ne ulazi unutra.U tebi se lomi želja da ti ponovo uđe sa zadovoljstvom što te spolja mazi.Napeta si.Uzdišeš teško.Zavlačim ga jedanput duboko i zastajem.Ona ga željno steže.Od velikog zadovoljstva mrštim lice jer ne mogu da izdržim tolikuburu slasti.Stavljaš mi dlanove preko leđa i silovito vučeš ka sebi.Puštam te da me priljubiš uz sebe i krećem da te ljubim po vratu dok on miruje u tebi.Ne mogu da prestanem da te ljubim.Tvoj vratić preliventankim slojem znoja budi u meni životinjske nagone i krećem brzo, jako i silno ti ga zavlačim.Vrištiš.Nekontrolisano me grebeš po leđima.Sve se ljulja i trese oko nas.Osećeš da više ni sekunde ne možeš da izdržiš.Vrištiš iz sveg glasa.Osećaš kako ti orgazam struji celim telom.Traje....Traje....Kraj!Duboko uzdišeš...Iscrpljena si.....