GreatGatsby
Primećen član
- Poruka
- 682
Drage forumašice, kako reagujete kada dobijete dick pic?
Da li reakcija zavisi ko šalje sliku ili od onoga šta je na slici?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam mislio samo na forum.Blokom
ne dobijam i radujem se tome
uostalom ne vidim poentu istih...da zene uzbudjuju slicice verovatno bi bilo vise playgirl magazina u proslosti ili sta sve vec postoji u sadasnjosti...
hmmmBlokom
Ne mogu pricati za ostale...ali na skali od 1-10...slicice su kod mene slaba dvojka.I ja mislim da se žene manje uzbudjuju na slike nego mušakrci
Čitao sam neki članak kakve dick pic žene vole da dobiju. I najviše glasova je dobila slika na kojoj se u ogledalu vidi ceo muškarac posle tuširanja, a pri tome je ogledalo zamagljeno od pare, pa se u stvari više nazire nego što se vidi.Ne mogu pricati za ostale...ali na skali od 1-10...slicice su kod mene slaba dvojka.
Ne planiram, čitao sam neki članak pa me zanimalo i vaše mišljenjePlaniraš da šalješ nekoj djevojci i plašiš se kako će da reaguje. Hoće li biti: WOW, pastuve. Ili će biti: Koji si ti paćenik.
Slušaj Lorelajn.
Poyy.
Pošaljem tamo gde ne treba,prijavim i blokiram.Drage forumašice, kako reagujete kada dobijete dick pic?
Nisam mislio samo na forum.Pošaljem tamo gde ne treba,prijavim i blokiram.
U zdravlje!
to ko onoОвде на ЉиС ми не дају да пишем о политици,
а на Политици ми не дају да пишем о сексу. https://forum.krstarica.com/threads...bio-glavni-grad.921466/page-353#post-42625568
Осећам се као да сам нераспоређен.
mislim da treba da se posalje tamoPošaljem tamo gde ne treba,prijavim i blokiram.
U zdravlje!
Na njega.Blokom
Zena treba da digne noge.to ko ono
kad sedis i dignes noge kazu ti nisi u kafani
u kafani ti kazu - budi prstojan
pa gde covek da digne noge ko covek???![]()
Mislio sam da nikad u životu neću poslati dikpik, uvek sam ismejavao takve likove, kadono...
Uzivo.a vidie
bole me dik da saljem
to samo sretjna dobitnica ima