DIABLO 3!!!

Ja sam igrala Diablo II Lord of destruction.... svidelo mi se, pogotovo sto sam je preshla za kratko vreme... :wink:
Samo Assassini nabudzim bombe, ona frlja bombs, pa teleport, pa heal, pa frljne bombe, malo onaj ljubichsti heal, sto se dobije mixovanjem u onoj kutiji(health+mana heal) i odoshe svi bossovi, a ja zavrshim igricu bez muke.... :)
Valjda ce izaci uskoro i novi....

ja sa assassinkom koristim power upove za hp i jos jedan za magije (prvi je valjda kobra, a ovaj drugi ne mogu da se setim)
klona i dosta nabudzim brzinu
ali dobra je stvar i onaj kick pogotovo protiv nekog bossa
stun pa udri do jutra i tako dok ne rikne :lol:

Brate znate koji je meni najaci momenat u d2 lord of destruction...Ono kad kokas onu trojicu kipova ispred chamber of destruction...Ili kad ball posalje minions of destruction na tebe...Ali najgore je menui kad se ball duplira pa neznas koji je koji...Barbarian rulez...:D

Poznati su po tome sto ne daju igre u prodaju pre nego sto su gotove... zato su i toliko dobri.
Diablo II je najbolja igra :D
Strpljivo cekam na Diablo III ... Kad god da izadje...

...Ja cu verovatno prvo sa barbarianom ili wizardom

Bice ukupno 5 likova, kako su objavili na stranici sa FAQ... tako da cekam da vidim koji ce likovi biti dodati i onda cu da razmisljam sa kojim krecem...
Svidja mi se (kako su najavili) da mozes odabrati lik i onda resiti da li si male ili female character... ne znam da li ce to da utice na stats ili ne...

I jos jedan "zacin": "Class based quests!"... Znaci bice quests koje dobijes/mozes resiti samo ako si neka odredjena klasa!

Uhhh... jedva cekam!

Bice ukupno 5 likova, kako su objavili na stranici sa FAQ... tako da cekam da vidim koji ce likovi biti dodati i onda cu da razmisljam sa kojim krecem...
Svidja mi se (kako su najavili) da mozes odabrati lik i onda resiti da li si male ili female character... ne znam da li ce to da utice na stats ili ne...

I jos jedan "zacin": "Class based quests!"... Znaci bice quests koje dobijes/mozes resiti samo ako si neka odredjena klasa!

Uhhh... jedva cekam!

Za sad znamo 2 ili vise???

Back