DIABLO 3!!!

VIdi, vidi... Diablo 3 u strategijama :hahaha:

Da, ako neko pogleda kad je prethodna poruka bila, videce da postoji razmak od 3 godine... I jos uvek ne moze da se kaze da ce ove godine da izadje. Tek pocetkom 2012. (citaj - ne pre februara...)

Kad Blizzard pravi - tu promasaja nema. Ako si bilo kada igrao D2, bices zadovoljan sa D3.

Betu mozes da skines, to nije problem - ali igranje... ako nisi dobio beta key, vrlo tesko. Neki su pokusavali da provale i uspeli su da otkljucaju toliko da udju u glavni meni (sto najvise traje jedno 30 sekundi i onda je kraj).
Koliko shvatam, i beta je 'online only' kao sto ce i igra da bude, i tu sanse za muvanje nema.

Sama beta kao takva je prilicno 'plitka'. Mozes da odigras tek 1/3 prvog cina i nista vise. Likovi su ograniceni na level 13. Sve moze da se predje i za manje od sat vremena, zavisi da li 'ljustis' mapu do kraja ili samo prolazis pravo.

Ima na youtube raznih videa, ja preporucujem kanal ForceSC2strategy, tip se stvarno trudi (i do sada je skupio skoro 100 000 pretplatnika, svi ga hvale).

Ja sam "sklopio" ugovor da cu placati predplatu za WoW narednih 12 meseci pa sam kao dobio Diablo 3 za DZ, tj tih 12x12eura ili koliko vec, a kako imam nekih 9 meseci jos u bonusu i kupujem gametime preko gold-a onda i jeste za DZ :) Sto zanci da sam za nekih 150K gold-a dobio Diablo 3, Beta invite za sledecu ekspanziju + mount ili tako nesto :) Nije lose za 3 nedelje posla :)

Back